ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

اسپیس ایکس 52 ماهواره دیگر استارلینک را با موفقیت به مدار رساند

اسپیس ایکس در سی و پنجمین ماموریت سال 2022 تعدادی ماهواره استارلینک را پرتاب کرد و راکت فالکون 9 آن را با موفقیت فرود آورد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۱:۰۰

اسپیس ایکس گروه بزرگ دیگری از ماهواره‌های اینترنتی استارلینک را به مدار فرستاد و با موفقیت راکت مرحله اول خود را در یک سکوی شناور در دریا فرود آورد. در این ماموریت 52 ماهواره دیگر به فضا پرتاب شد و تا مجموع تعداد ماهواره‌های پرتاب‌شده توسط این شرکت را به بیش از 3000 برساند. البته تعداد ماهواره‌های فعال در مدار کمتر از این مقدار است.

پرتاب اخیر این شرکت بیست و یکمین ماموریت استارلینک در سال 2022 و در مجموع سی و پنجمین پرواز مداری اسپیس ایکس در سال جاری بوده است. این شرکت پیش‌تر در سال گذشته میلادی 31 پرواز مداری انجام داده بود اما حالا با هر پرواز این رکورد را ارتقا می‌دهد.

فرود موفق راکت فالکون 9 اسپیس ایکس

استفاده دوباره از راکت‌ها اهمیت زیادی برای اسپیس ایکس دارد چون این فرآیند را به عنوان پیش‌نیازی برای کلونی‌سازی در مریخ در نظر گرفته است. راکت فالکون 9 اخیر که این 52 ماهواره را از زمین بلند کرد، قبلا دو بار پرواز کرده بود. این راکت سه‌شنبه ساعت 10:14 شب به وقت محلی از مرکز فضایی کندی پرواز کرد و حدود 9 دقیقه بعد در سکویی در اقیانوس اطلس در نزدیکی ساحل فلوریدا فرود آمد.

پرتاب ماهواره‌های استارلینک

در ادامه بخش بالایی فضاپیما به سفر خود در مدار پایینی زمین ادامه داد و در نهایت حدود 15 دقیقه پس از پرتاب، طبق برنامه ماهواره‌های استارلینک را به مدار رساند. این شرکت همچنان به توسعه مجموعه ماهواره‌های مداری خود ادامه می‌دهد و در مجموع برای پرتاب 12 هزار ماهواره مجوز گرفته است.

این شرکت همچنین در روز سه‌شنبه آزمایش موتور احتراق ایستای بوستر 7 و شیپ 24 را انجام داد که نمونه‌های اولیه سیستم حمل و نقل فضای دوردست استارشیپ هستند. اسپیس ایکس سعی دارد بوستر 7 و شیپ 24 را برای اولین پرواز مداری تاریخ برنامه استارشیپ آماده کند. این پرتاب احتمالا در ماه‌های آینده انجام خواهد شد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی