ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

غول‌های فناوری جهان برای مقابله با حملات سایبری وارد همکاری می‌شوند

شرکت‌هایی از جمله خدمات وب آمازون (AWS)، Splunk، بازوی امنیت سایبری IBM و ده‌ها غول فناوری دیگر می‌‌خواهند با حملات سایبری مبارزه کنند.

نیما جلالی
نوشته شده توسط نیما جلالی | ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰

شرکت‌های بزرگ فناوری به دنبال راهکاری موثر برای مقابله با حملات سایبری هستند و در کنفرانس Black Hat USA 2022، چارچوب طرحواره امنیت سایبری باز (OCSF) که توسط شرکت‌هایی از جمله خدمات وب آمازون (AWS)، Splunk، بازوی امنیت سایبری IBM و ده‌ها غول فناوری دیگر پشتیبانی می‌شود، معرفی شد.

در گزارش اخیر «انجمن امنیت سیستم‌های اطلاعاتی آمریکا» آمار جالبی در مورد نظرات مثبت متخصصان امنیت برای همکاری شرکت‌های بزرگ حکایت دارد. از 280 متخصص امنیت، بیش از 75 درصد آن‌ها به‌دنبال فراهم‌سازی بستر همکاری برای امنیت بیشتر شرکت‌های مختلف با استانداردی باز هستند.

حمله سایبری بزرگ‌ترین دغدغه کمپانی‌های بزرگ برای محافظت از داده‌های ارزشمندشان است. اهمیت بالای مقاومت در برابر حملات مذکور، سبب شده تا برخی از کمپانی‌های بزرگ در راستای ردیابی و مقابله با آن‌ها وارد همکاری با یکدیگر شوند. شرکت IBM نیز بخشی از این قافله است.

مقابله با حمله سایبری

به نقل از منبع آگاه، همکاری‌های بزرگی بین برخی شرکت‌های بزرگ شکل گرفته تا جلوی انواع حمله سایبری گرفته شوند. در راستای این موضوع، «پاتریک کوفلین» معاون امنیت بازار گروه Splunk اظهار می‌کند:

«رهبران امنیت با موارد مختلفی برای یکپارچه‌سازی گسترش برنامه‌ها، خدمات و ارائه‌دهندگان زیر ساخت‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند و برای انجام درست این کار به داده‌های درست، مناسب و اولویت‌بندی شده نیاز دارند. این مشکلی است که برای حل آن، کل بازیگران صنعت باید گرد هم بیایند.»

موضوع این است که متخصصان امنیت سازمان‌های مختلف برای حفاظت از داده‌های مختلف مجبور هستند زحمت زیادی بکشند و وقت زیادی را صرف این کار کنند. در مقابل اگر بازیگران مطرح این حوزه با هم همکاری کنند، می‌توانند با تعریف نوعی استاندارد باز به هم کمک کنند تا در نهایت بتوانند پروتکل‌های امنیتی خود را ارتقا بدهند. جالب است بدانید که علاوه بر IBM، بیش از 10 شرکت بزرگ دیگر به این قافله پیوسته‌اند تا بتوانند این نقشه را عملی کنند.

نیما جلالی
نویسنده و مجری بخش سخت‌افزار و بررسی

نیما از همون اول می‌دونست چی می‌خواد و مستقیم وارد حوزه مورد علاقش، یعنی تولید محتوای حوزه فناوری شد. عشقش بررسی و به‌چالش کشیدنه و دوست داره با گجتای روز سروکار داشته باشه. الانم مشغول تحصیل توی رشته مهندسی کامپیوتره.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی