ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

برای استفاده از قابلیت «پیوستگی» ویندوز 10 باید موبایل خود را ارتقاء دهید

چشم انداز ردموندی ها در مورد استفاده از تلفن های مبتنی بر ویندوز 10، ایده بلندپروازانه ایست و لااقل برای نسل فعلی سخت افزارها که اینگونه است. گابریل آل از کمپانی مایکروسافت که بر پروژه اینسایدر ویندوز 10 نظارت ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۱:۰۰

چشم انداز ردموندی ها در مورد استفاده از تلفن های مبتنی بر ویندوز 10، ایده بلندپروازانه ایست و لااقل برای نسل فعلی سخت افزارها که اینگونه است. گابریل آل از کمپانی مایکروسافت که بر پروژه اینسایدر ویندوز 10 نظارت دارد نیز روز جمعه سخنانی با همین مضمون را مطرح کرد.

در ادامه توجه شما را به پاسخی جلب می کنیم که آل به یک کاربر علاقمند به قابلیت پیوستگی (Continuum) تلفن های ویندوزی داده است؛ همان تجربه شبیه به دسکتاپ که با اتصال تلفن های مبتنی بر ویندوز 10 به مانیتورهای واید ایجاد می شود. با دیجیاتو همراه باشید.

استفاده از قابلیت Continuum روی پی سی از طریق هر نوع دستگاه تاچ امکان پذیر است اما در مورد تلفن ها باید بگوییم که به سخت افزار تازه ای برای این منظور نیاز خواهد بود.

پیوستگی، قابلیتی بسیار مهم برای تلفن های ویندوزی

قابلیت مورد بحث ظاهر و حس اپلیکیشن های ویندوز 10 را مطابق با نمایشگری که روی آن مشاهده می شوند، تغییر می دهد. برای نمونه، اگر از سرفس پرو 3 استفاده کنید و در حین کار دستگاه را از کیبورد جدا کرده و به شکل تبلت در بیاورید، از پیچیدگی منوهای آن کاسته شده و دکمه های تاچ نیز بزرگ تر نمایش داده می شوند.

اما این قابلیت در تلفن های هوشمند از این هم جالب تر می شود. چنانچه یکی از موبایل های مبتنی بر این نسخه از ویندوز را از طریق یک پورت مینی HDMI به مانیتور دسکتاپی متصل نمایید، اپلیکیشن های فراگیر دستگاه روی صفحه گسترش می یابند تا فضای آن را به صورت کامل پر کنند و نوعی تجربه دسکتاپی را از طریق موبایل ایجاد نمایند.

چرا این مساله اهمیت دارد: Continnum اهمیت بسیار بالایی برای ویندوز فون دارد و هم از لحاظ تکنیکی نوعی مزیت برای آن محسوب می شود و هم اینکه ابزاری برای رهایی از اپلیکیشن های منزوی و دورافتاده ویندوز است.

برنامه ردموندی ها برای آوردن اپلیکیشن های بیشتر مبتنی بر اندروید و iOS به محیط ویندوز 10 نشانه خوب دیگری برای این پلتفرم است؛ از این رو، شاید ضرورت آپگرید سخت افزاری مساله ای هزینه بر برای وفاداران به ویندوز فون باشد، اما استفاده از قابلیت و امکاناتی که مایکروسافت به لطف Continuum وعده اش را داده، ارزش این صرف هزینه را خواهد داشت.

خرید یک موبایل جدید ضروری است

اینکه کاربران ویندوز فون را مجبور کنید تا برای استفاده از امکاناتی که مدت ها انتظارش را می کشیدند، هزینه کنند، اندکی ظالمانه به نظر می رسد اما ظاهرا این هزینه، بهایی است که باید بابت پیشرفت پرداخت شود.

Rudy Huyn که تابحال اپلیکیشن های محبوب بسیاری را برای پلتفرم ویندوز فون نوشته است نظرش در این رابطه را در قالب توییت زیر اینگونه مطرح کرد:

متاسفم که باید به اطلاع تان برسانم Continuum نیاز به سخت افزار جدید دارد. این مساله صرفا به استاندارد Miracast مربوط نمی شود و دستگاه شما باید بتواند دو نمایشگر با ابعاد مختلف را رندر کند.

اینکه سخت افزار جدید دقیقا باید چگونه باشد مساله ایست که هنوز روشن نشده اما ماکروسافت استراتژی تازه ای را برای رونمایی از تلفن های هوشمند میان رده و مقرون به صرفه در پیش گرفته و قصد دارد که از این طریق سهم خود از بازار این محصولات را افزایش دهد.

همانطور که می دانید علاقمندان و طرفداران ویندوز فون، مدت هاست که منتظر ارائه یک پرچمدار مدرن ویندوزی هستند و این در حالی است که مایکروسافت اعلام کرده تا زمان عرضه ویندوز 10، هیچ پرچمدار تازه ای را ارائه نخواهد کرد.

continuum-phones-start-menu-100582326-large

پرچمداران ویندوزی در راه

براساس گزارشی که از سایت UnleashThePhones منتشر شده، مایکروسافت هم اکنون مشغول ساخت دو پرچمدار جدید با اسامی رمز CityMan و TalkMan است.

در این گزارش آمده است که CityMan یک نمایشگر 5.7 اینچی QHD، چیپست هشت هسته ای کوالکام و سه گیگابایت رم دارد و یک دوربین اصلی 20 مگاپیکسلی هم برای آن در نظر گرفته شده که در کلاس پرچمداران است.

تلفن هوشمند TalkMan نیز اندکی کوچک تر خواهد بود و یک نمایشگر 5.2 اینچی برایش در نظر گرفته شده. این سایت برآورد کرده که هر دو تلفن هوشمند جدید مایکروسافت احتمالا از چیپست اسنپدراگون 810 بهره خواهند برد.

آل همچنین توئیت کرده است که مایکروسافت در نظر دارد برنامه اینسایدر ویندوز 10 را برای تلفن های غیر لومیا نیز باز بگذارد و احتمالا امکان دسترسی موبایل ویندوز فونی HTCF One M8 را نیز به آن فراهم نماید. با این همه، او اشاره ای نکرده که آیا تلفن های هوشمند غیر لومیا نیز قابلیت Continuum را دریافت خواهند کرد یا خیر.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (19 مورد)
  • محمد
    محمد | ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴

    اول بايد صبر كرد ، بياد ببينيم اصلا قضيه چيه ، اصلا خوب كار مي كنه و اينكه ارزش داره ادم تغيير كاربري بده و به سمت ويندوز حركت كنه ، اگر همه چيز خوب باشه من گوشي اصليم بدون شك ويندوز خواهد بود

  • Mohammad_Reza_Lamei
    Mohammad_Reza_Lamei | ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴

    اینکه مایکروسافت پرچمداری رو تا به حال معرفی نکرده ، به نظرم دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه.

    اگه دقت کرده باشید مایکروسافت تو هدف گذاریش برای 3 سال آینده ، بیش از 1 میلیارد دستگاه مبتنی بر ویندوز 10 رو متصوره. بخش قابل توجهی از این تعداد دستگاه قطعا دستگاه های موبایل خواهند بود. اما تولید این حجم از دستگاه و فروششون (با وجود رقبایی مثل اپل و سامسونگ) تقریبا غیر ممکنه.

    حالا مایکروسافت میخواد چی کار کنه؟ اگه از من بپرسید به زودی امکانی برای دارندگام گوشی های اندرویدی فراهم میشه تا بتونن دستگاه هاشون رو بدون هیچ هزینه ای به ویندوز موبایل تغییر بدن.

    دقیقا مشابه همون سیاستی که در قبال پورت کردن نرم افزار های اندروید و IOS در پیش گرفته شد.

    به نظرتون منطقی نیست؟

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی