ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سرطان
سلامت

دانشمندی با تزریق ویروس‌‌های آزمایشگاهی، سرطان خود را درمان کرد

هرچند این آزمایش بالینی نتایج شگفت‌انگیزی دارد اما از انتشار نتایج آن در ژورنال‌های معتبر خودداری شده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۳ آبان ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۰

دانشمندی موفق شده سرطان سینه خود را بدون شیمی‌درمانی، فقط با تزریق ویروس‌های رشدیافته در آزمایشگاه به تومور درمان کند.

طبق گزارش‌های موجود، «بیاتا هالاسی»، ویروس‌شناس دانشگاه زاگرب، سال 2020 و زمانی که 49 سال داشت، متوجه شد به سرطا‌ن سینه مبتلا شده است. پیش‌ازاین، نیز او سینه سمت چپ خود را بر اثر سرطان از دست داده بود. او پس از تشخیص سرطان جدید، ترجیح داد سراغ تحقیقات قبلی برود تا درمانی تجربی را آزمایش کند.

خوددرمانی سرطان سینه با تزریق ویروس‌های آزمایشگاهی

هالاسی از تکنیک درمانی با نام «ویروس درمانی انکولیتیک» (OVT) برای کمک به درمان سرطان مرحله 3 خود استفاده کرده است. OVT یکی از روش‌های درحال‌توسعه برای درمان سرطان است که در آن از ویروس‌ها برای حمله به سلول‌های سر‌طانی و تحریک پاسخ ایمنی برای مبارزه با آنها استفاده می‌شود.

او تصمیم گرفت تومور خود را با 2 ویروس متمایز هدف قرار دهد: ویروس سرخک و ویروس استوماتیت تاولی (VSV). هر 2 ویروس می‌توانند نوع سلول‌هایی را که تومور از آنها مشتق شده، هدف قرار دهند. پیشتر نیز در مطالعات بالینی OVT از آنها استفاده شده بود.

تاکنون بیشتر آزمایش‌های بالینی OVT روی سرطان‌های متاستاز مرحله پایانی تمرکز داشته‌اند، اما در چند سال گذشته متخصصان این تکنیک روی سرطان‌های مرحله اولیه نیز تمرکز داشته‌اند.

همچنین باید اشاره کرد که درحال‌حاضر در هیچ کشوری هیچ درمان OVT برای سرطان سینه تأیید نشده؛ همین امر ظاهراً باعث شده مجله‌های پزشکی زیادی از انتشار مقاله او خودداری کنند. به گفته کارشناسان، مشکل این نیست که هالاسی برای درمان سرطان خود اقدام به خودآزمایی کرده است، بلکه اشتراک‌گذاری یافته‌های او می‌تواند دیگران را تشویق کند از درمان‌های سنتی و مطمئن‌تر دوری کنند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • eusbestgod1
    eusbestgod1 | 3 هفته قبل

    چقدر جالب با ویروس های مهندسی شده مثل ۱ ربات و شاید هم یا تعامل با گروهی از نانو ربات ها میتونن به هرهدفی دست پیدا کنند.

  • peyman17
    peyman17 | 3 هفته قبل

    پس سرطان درمان داره منتها جلوشو میگیرن

مطالب پیشنهادی