دانشمندی با تزریق ویروسهای آزمایشگاهی، سرطان خود را درمان کرد
هرچند این آزمایش بالینی نتایج شگفتانگیزی دارد اما از انتشار نتایج آن در ژورنالهای معتبر خودداری شده است.
دانشمندی موفق شده سرطان سینه خود را بدون شیمیدرمانی، فقط با تزریق ویروسهای رشدیافته در آزمایشگاه به تومور درمان کند.
طبق گزارشهای موجود، «بیاتا هالاسی»، ویروسشناس دانشگاه زاگرب، سال 2020 و زمانی که 49 سال داشت، متوجه شد به سرطان سینه مبتلا شده است. پیشازاین، نیز او سینه سمت چپ خود را بر اثر سرطان از دست داده بود. او پس از تشخیص سرطان جدید، ترجیح داد سراغ تحقیقات قبلی برود تا درمانی تجربی را آزمایش کند.
خوددرمانی سرطان سینه با تزریق ویروسهای آزمایشگاهی
هالاسی از تکنیک درمانی با نام «ویروس درمانی انکولیتیک» (OVT) برای کمک به درمان سرطان مرحله 3 خود استفاده کرده است. OVT یکی از روشهای درحالتوسعه برای درمان سرطان است که در آن از ویروسها برای حمله به سلولهای سرطانی و تحریک پاسخ ایمنی برای مبارزه با آنها استفاده میشود.
او تصمیم گرفت تومور خود را با 2 ویروس متمایز هدف قرار دهد: ویروس سرخک و ویروس استوماتیت تاولی (VSV). هر 2 ویروس میتوانند نوع سلولهایی را که تومور از آنها مشتق شده، هدف قرار دهند. پیشتر نیز در مطالعات بالینی OVT از آنها استفاده شده بود.
تاکنون بیشتر آزمایشهای بالینی OVT روی سرطانهای متاستاز مرحله پایانی تمرکز داشتهاند، اما در چند سال گذشته متخصصان این تکنیک روی سرطانهای مرحله اولیه نیز تمرکز داشتهاند.
همچنین باید اشاره کرد که درحالحاضر در هیچ کشوری هیچ درمان OVT برای سرطان سینه تأیید نشده؛ همین امر ظاهراً باعث شده مجلههای پزشکی زیادی از انتشار مقاله او خودداری کنند. به گفته کارشناسان، مشکل این نیست که هالاسی برای درمان سرطان خود اقدام به خودآزمایی کرده است، بلکه اشتراکگذاری یافتههای او میتواند دیگران را تشویق کند از درمانهای سنتی و مطمئنتر دوری کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
پس سرطان درمان داره منتها جلوشو میگیرن