هوگو بارا در خصوص ورود شیائومی به بازارهای مختلف توضیح می دهد
Hugo Barra، معاون ارشد بخش بین الملل در کمپانی نوپا و چینی شیائومی، اخیرا دوباره در مصاحبه های Re/code حضور یافته و در خصوص برنامه های بلند مدت کمپانی یاد شده برای حضور در بازارهای مختلف، ...
Hugo Barra، معاون ارشد بخش بین الملل در کمپانی نوپا و چینی شیائومی، اخیرا دوباره در مصاحبه های Re/code حضور یافته و در خصوص برنامه های بلند مدت کمپانی یاد شده برای حضور در بازارهای مختلف، از جمله ایالات متحده صحبت کرده است.
در این مصاحبه، در خصوص موارد بسیار سخن گفته شد، از تجارت موبایل های ارزان قیمت شیائومی گرفته تا اینکه اکنون این استارتاپ، مشتری سوم کمپانی سازنده بزرگ چیپست موبایل، به نام کوالکام محسوب می گردد. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
همانگونه که گفتیم، شیائومی سومین مشتری بزرگ شرکت کوالکام محسوب می شود که همین امر، نکته ی بسیار جالبیست زیرا بسیاری از شرکت های بزرگ و قدیمی تر حوزه موبایل نیز چیپست های خود را از طریق همین سازنده تامین می کنند. از سوی دیگر آقای بارا عنوان می کند که چرخه بروز رسانی موبایل های شیائومی، دوره ای ۱۸ ماهه دارند که از سایر سازندگان (۱ سال) مدت زمان بیشتری محسوب می شود.
وی سپس ادامه می دهد که موبایل های شیائومی در نهایت وارد بازارهای دیگر نظیر ایالات متحده هم خواهند شد اما هنوز تاریخ دقیقی برای این موضوع مشخص نگشته. این شرکت اکنون با Mi.com، محصولات جانبی نظیر پاوربانک، دستبند سلامتی و محصولات دیگری را در اروپا و آمریکا به فروش می رساند که همین امر می تواند به عنوان یک شروع قلمداد گردد. بارا می گوید در حال حاضر پروژه ی فعالی برای آوردن موبایل های خود به اروپا و آمریکا نداریم.
Walt Mossberg از بارا می پرسد که چه موضوعی ورود به بازار آمریکا را سخت تر کرده و بارا نیز پاسخ می دهد که بازار این کشور، همانند چین و هند قیمت-محور نیست زیرا اپراتورها، موبایل ها را به کاربران داده و همه هزینه را نیز به شکل یکجا از آنها دریافت نمی کنند. در نتیجه شیائومی برای موفقیت در آمریکا، نیازمند یک مذاکره پویا با اپراتورهاست.
وی همچنین معتقد است که شیائومی باید در آمریکا و کشورهای دیگری که بعدا قصد ورود به آنها را دارد، از مرکز خدمات برخوردار شود تا در صورتی که کاربران با موبایل خود به مشکل خوردند و حتی در صورتی که به آن آسیب وارد کردند، بتوانند به راحتی به آن مرکز مراجعه کرده و محصول خود را تعویض یا تعمیر کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
راستش دروغ چرا با دیدن می 4 کلی جذبش شدم واقعا کیفیت ساخت عالی بود
من بين خريد سه گوشي موندم براي انتخواب . Sony z3 xiaimi mi4 huawei p8 کدوم ارزش خريد داره
خوب معلومه xperia z3
بقیه حرفی برای گفتن ندارن که
پی 8 و رو نوت4 و وان ای9 پلاس و نکسوس 6 هم میونی فکر کنی
من خودم دوس دارم یه گوشی خوب از شیاومی داشته باشم ولی چون خبر از پایداری و مشکلات و آپدیتش ندارم نمیتونم این کار رو بکنم
دوست عزیز من خودم یک میان ردشو دارم.
خیلی خوبه. با اپراتورهامون سازگاری داره.
اپدیتاشم منظمه اگر گوشیتو روت نکنی. هراپدیتی میاد میده. فقط باید مواظب باشی اگر اپدیت اومد حتما همون موقع اپدیت کن چون من نکردم دیگه برام اپدیت نیومد.
ولی گوشی های خوبی داره.
دوست عزیز اگه برات طراحی و کیفیت و زیبایی مهمه که سلیقه ایه من میگم P8 اگه سخت افزار برات مهم تره بازم میگم P8 اگه برات پشتیبانی نرم افزاری مهمهZ3 اگرم برات باتری به همراه امکانات نرم افزاری مهمه بازم P8 منتهی از من می شنوی اگه خواستیP8 بگیری الان نگیر چون قیمتش حبابیه تا 1200پایین میاد تا اخرایه شهریور ، این نظرمم برا نسخه اصلی بود نه Lite اون نسخشم بد نیس ولی نه با این قیمت
فرض کنید یه ایرانی میخواست عکس تیتر رو بگیره
مونو پاد رو یه طور تنظیم می کرد که فقط میله بیوفتد تو عکس
اگه حرف دیگه ای نداری لازم نیست اسپم بذی و هم وطنات رو مسخرع کنی.
آره تو ایرانی هستی که هم وطنت رو مسخره میکنی، من حاضرم اونجور که شما میگی عکس بگیرم ولی درک انسانی داشته باسم که نباید دیگرون رو مسخره کنی اونم الکی و بی معنی.