ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

برای هک کردن یک کامپیوتر لینوکسی، کافیست ۲۸ بار کلید Backspace را فشار دهید

نمی گوییم در ویندوز و مک، عبور از پسوردی که کاربر برای کامپیوتر شخصی اش تعیین نموده امکان پذیر نیست اما چنین کاری با مشکلات و تخصص بسیاری همراه است. ولی در لینوکس، به شکلی ساده ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۲۹ آذر ۱۳۹۴ | ۱۰:۰۰

نمی گوییم در ویندوز و مک، عبور از پسوردی که کاربر برای کامپیوتر شخصی اش تعیین نموده امکان پذیر نیست اما چنین کاری با مشکلات و تخصص بسیاری همراه است. ولی در لینوکس، به شکلی ساده می توانید از گذرواژه ای که همکار، دوست یا یکی از اعضای خانواده تان برای سیستم خود تعبیه کرده گذر کنید.

نه نیازی به نرم افزار خاصی هست و نه باید اقدامات خارق العاده ای انجام دهید؛ صرفا کافیست پشت سر هم، برای ۲۸ بار کلید «Backspace» روی کیبورد را فشار دهید. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

دو محقق از دانشگاه پلی تکنیک Valencia در اسپانیا متوجه شده اند که صرفا با ۲۸ بار فشردن کلید Backspace می توانید از رمز عبور اولیه یک کامپیوتر لینوکسی عبور کنید و سپس به راحتی کنترل کامل آن را در دست بگیرید.

این باگ در Grub2 قرار دارد که در واقع، بوت لودری است که در بیشتر سیستم های لینوکسی مورد استفاده قرار می گیرد.

در صورتی که کامپیوتر لینوکسی شما از همین بوت لودر (که به شکل پیشفرض در Ubuntu نسخه ۹.۱۰ به بعد نصب است) استفاده می کند، سیستم تان به این مشکل دچار است و هر شخصی به راحتی و با دسترسی فیزیکی به دستگاه می تواند اطلاعات شما را در اختیار گرفته یا اقدام به نصب اپلیکیشن های مخرب در آن نماید.

دو محقق یاد شده متوجه شده اند که با ۲۸ بار فشردن کلید Backspace، مشکلی در حافظه سیستم پدید می آید که به هر شخصی اجازه می دهد به کامپیوتر کاربر دسترسی پیدا کند.

خوشبختانه این دو پژوهشگر اقدام به تهیه یک پچ نرم افزاری هم کرده اند تا اگر کامپیوتر لینوکسی شما به چنین مشکلی دچار است،‌ بتوانید به راحتی این ایراد جدی را برطرف نمایید. [دریافت برای Ubuntu، Red Hat و Debian.]

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (59 مورد)
  • akbari
    akbari | ۳ آذر ۱۳۹۵

    فکر نکنم دور زدن امنیتی که لینوکس داره به این راحتی ها باشه...
    شاید ورژن های قدیمی این باگ داشتن

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی