ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

معرفی اپلیکیشن فیا توسط فیبی دختر بیل گیتس
نرم افزار و اپلیکیشن

دختر بیل گیتس اپلیکیشنی برای مقایسه قیمت کالاها پیش از خرید راه‌اندازی کرد

«فیبی گیتس» این اپلیکیشن را همراه کارآفرینی ایرانی‌تبار راه‌ انداخته است.

مهدی فروغی
نوشته شده توسط مهدی فروغی | ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۷:۴۵

«فیبی گیتس»، دختر بیل و ملیندا گیتس، همراه «سوفیا کیانی»، هم‌اتاقی سابق و ایرانی-آمریکایی خود، اپلیکیشنی جدید به نام «فیا» (Phia) راه‌اندازی کرده‌اند.

به گزارش نیویورک تایمز، این اپلیکیشن با استفاده از هوش مصنوعی طراحی شده تا به کاربران کمک کند قیمت لباس، کفش و اکسسوری‌های نو و دست‌دوم را مقایسه کنند و بهتر خرید کنند. فیا هم‌اکنون در قالب اپ برای سیستم‌عامل iOS و افزونه‌ای برای مرورگر گوگل کروم در دسترس است.

معرفی اپلیکیشن فیا توسط فیبی دختر بیل گیتس

فیبی گیتس و سوفیا کیانی

پس از نصب اپلیکیشن یا افزونه، وقتی وارد صفحه محصولی می‌شوید، گزینه‌ای با عنوان «Should I Buy This» ظاهر می‌شود. با کلیک روی این دکمه، فیا اینترنت را جستجو می‌کند و قیمت‌های مدل نو و دست‌دوم همان کالا یا محصولات مشابه را از سراسر وب پیدا و اعلام می‌کند که قیمت موردنظر بالاتر، پایین‌تر یا در محدوده معمول بازار است.

برای مثال، در یکی از آزمایش‌ها صفحه کیف Graceful PM از برند لویی ویتون با قیمت 1950 دلار بررسی و فیا پس از بررسی اعلام می‌کند این قیمت «ارزش خرید دارد» و در کنار آن، گزینه‌های دست‌دوم مشابه را از فروشگاه‌هایی مثل Fashionphile و eBay با قیمت‌هایی از 1453 دلار به بالا ارائه کرده است. همچنین لینکی به سایت خود فیا ارائه شد تا بتوانید کالاهای مشابه و مقرون‌به‌صرفه‌تر را نیز مقایسه کنید.

معرفی اپلیکیشن فیا توسط فیبی دختر بیل گیتس

فیا برای تحلیل و مقایسه قیمت‌ها از هوش مصنوعی بهره می‌گیرد. این اپلیکیشن پایگاه داده‌ای شامل بیش از 250 میلیون کالای دست دوم از وب‌سایت‌هایی مانند The RealReal ،Vestiaire Collective ،ThredUp ،StockX ،eBay و Poshmark را بررسی می‌کند و براساس روندهای بازار، بهترین پیشنهاد را ارائه می‌دهد.

البته پیش از این هم اپلیکیشن‌هایی مانند Capital One Shopping ،Rakuten و Honey سعی کرده‌اند با مقایسه قیمت‌ها و اعمال خودکار کدهای تخفیف، خرید اقتصادی‌تری پیش روی کاربران قرار دهند اما تفاوت فیا در تمرکز ویژه‌اش بر حوزه مد و خرید دست‌دوم است که هم باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود هم انتخاب‌های متنوع‌تری پیش روی خریداران قرار می‌دهد.

با این ایده نوآورانه، فیبی گیتس گام تازه‌ای در ترکیب فناوری و دنیای مد برداشته و تجربه خرید آنلاین را هوشمندانه‌تر کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی