ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

Classroom: ابزار کمک آموزشی گوگل برای معلمان

گوگل از ابتدای تولید لپ تاپ های کروم بوک، قصد تسهیل روال آموزشی را داشت و هنوز هم این هدف را دنبال می کند. اما این غول جستجوگر یک محصول دیگر برای ارتقای حوزه آموزشی ...

حامد پورحسینی
نوشته شده توسط حامد پورحسینی تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

گوگل از ابتدای تولید لپ تاپ های کروم بوک، قصد تسهیل روال آموزشی را داشت و هنوز هم این هدف را دنبال می کند. اما این غول جستجوگر یک محصول دیگر برای ارتقای حوزه آموزشی آماده کرده و نام آن را Classroom یا کلاس درس گذاشته. سرویس کمک آموزشی که مختص معلمان است و چندی قبل، نسخه آزمایشی آن را معرفی کرده بود و حالا، به طور کامل آماده بهره برداری شده.

این سرویس کاملا رایگان بوده و به معلمان این امکان را می دهد که محتوای آموزشی خود را پیش از شروع کلاس آماده کنند و بدون نیاز به هرگونه کاغذی آنها را از طریق اینترنت در اختیار دانش آموزان خود قرار دهند. همچنین امکان نظارت مستقیم و زنده بر دانش آموزان حین انجام تکالیف در "کلاس درس گوگل" برای معلمان وجود دارد.

assignment creation narrow

معلمان می توانند مباحث آموزشی خود را در صفحه مربوط به خود قرار دهند و پس از آن دانش آموزان آن کلاس را اضافه کنند. پس از اتمام تدریس هم تکالیف یا امتحانات از پیش آماده شده را در همانجا می توانند برای دانش آموزان بفرستند. بدین طریق نظارت مستقیمی به شاگردان خود خواهند داشت.

Grading page narrow

کلاس درس گوگل به خوبی با سرویس پردازش ابری این شرکت، گوگل درایو هماهنگ است. زمانی که معلمان اقدام به ساخت محتوای آموزشی می کنند، امکان الصاق فایل های نوشتاری (Doc, Excel یا Powerpoint) موجود در گوگل درایو را هم خواهند داشت و سپس آن فایل به صورت خودکار برای تمام دانش آموزان کپی خواهد شد.

اما نکته خوشحال کننده کلاس درس گوگل در پشتیبانی کامل این سرویس از زبان فارسی است. طبق گفته گوگل در وبلاگ خود، این سرویس برای ۴۲ زبان آماده شده و به طور کامل با تمام دستگاه ها سازگاری کامل دارد.

برای استفاده از کلاس درس گوگل اقدامات خاصی لازم نیست فقط به آدرس اینترنتی Google Classroom مراجعه کنید و کلاس درسی و محتوای آموزشی خود را بسازید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (13 مورد)
  • زیبا
    زیبا | ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴

    اتفاقا منم یه محصول جدید دیدم از این تیپ کارها در ایران به نام نرم افزار ایباما - بنیاد آموزش مجازی و الکترونیکی یه کار دانش بنیان از یه شرکته برای اینکه تبلیغ نشه اسمشو نمیارم http://iranelearn.com یکی از سایتهاشونه ... اونم یه همچین امکانی داره البته نرم افزار اصلیشونو نمیفروشن و لاینس ویژه مدارس و آموزشگاه ها و دانشگاه ها داره که آموزشگاه ما هم داره ازش استفاده می کنه . امیدواریم شاهد پیشرفت های بیشتر و وبمی تر از این در ایران عزیزمون باشیم در آینده.

  • Arash
    Arash | ۱۳ اسفند ۱۳۹۳

    سلام ببخشید می شه اموزش تصویری بدین که چطور می شه باهاش کار کرد مرسی.

  • scarface
    scarface | ۲۲ مرداد ۱۳۹۳

    اغا تو مدرسه ما با400تا دانش اموز1کامپیوتر بود واسه استفاده کلاس یه هفته قبل باید میگرفتی تا نوبتت میشد

  • محمدرضا
    محمدرضا | ۲۲ مرداد ۱۳۹۳

    اتفاقا توی ایران مدتی هست اینجور آموزش ها و امکانات درحال جا افتادن هست و کارهای خوبی صورت گرفته
    برای مثال http://dpelearning.ir من یکی از دوره هاشو ثبت نام کردم خیلی سیستمشون برام جالب بود! استاد آفلاین و آنلاین آموزش می داد یه پرتال آموزشی هم دارن که یه چیزی مثل فیسبوک برای ارتباط دانشجو استاد داشتن تمرینو ، ازمون و چت و کلاس آنلاینو اپلیکیشن اندروید و... برای لحظاتی فکر می کردم توی ایران نیستم! و جالبتر اینکه همشون با اینترنت ذغالیم بدون گیر کردن کار می کرد!

  • سوتابایت
    سوتابایت | ۲۲ مرداد ۱۳۹۳

    خیلی سرویس جالب و کاربردیه !!

  • Apple/Gooele/Microsoft
    Apple/Gooele/Microsoft | ۲۲ مرداد ۱۳۹۳

    عالیه ولی همونطور که دوستمون گفتن تو ایران زیاد به درد نمیخوره

  • mohammad abdollah
    mohammad abdollah | ۲۲ مرداد ۱۳۹۳

    امشب حمله نهایی صورت خواهد گرفت.

    • Apple/Gooele/Microsoft
      Apple/Gooele/Microsoft | ۲۲ مرداد ۱۳۹۳

      حرف نزن بابا هیچ غلطی نمیتونن بکن

  • Amir_dp
    Amir_dp | ۲۲ مرداد ۱۳۹۳

    کی میشه این کتابای خزعبل درسی رو کنار بذاریم و به جای حفظ کردنشون یه سیستم پویا و به روز آموزشی داشته باشیم.
    بابا یه ذره رو خلاقیت دانش آموزا کار نمیکنن همش باید با ترس و لرز و بدون علاقه یه مشت چرندیات و حفظ کنن آخرشم وقتی معلم سوال میپرسه بگن: شیب..شیبدار...جنگل...؟!

  • Vernal
    Vernal | ۲۲ مرداد ۱۳۹۳

    امکان نداره پروژه ای باشه که گـــــوگـــــــــل دست نداشته باشه
    چند سال دیگه دنیا رو دستان گــــوگـــــــــــل میچرخه

  • Hossein
    Hossein | ۲۲ مرداد ۱۳۹۳

    فک نمی کنم تو ایران زیاد جواب بده

    • محمد حسین توکلی بینا
      محمد حسین توکلی بینا | ۲۲ مرداد ۱۳۹۳

      اتفاقا تدریس یار ما تو دانشگاه از سیستم مشابه این(edmodo) استفاده میکرد

مطالب پیشنهادی