به زودی بانک ها از شکل تایپ کردن تان، شما را شناسایی می کنند
دزدی رمزهای عبور همواره معضلی مشکل ساز و صعودی بوده است. اثر انگشت و شناسایی از طریق صدا در سال های اخیر تا حدودی برای احراز هویت جایگزین رمزهای عبور شده اند اما هنوز هم ...
دزدی رمزهای عبور همواره معضلی مشکل ساز و صعودی بوده است. اثر انگشت و شناسایی از طریق صدا در سال های اخیر تا حدودی برای احراز هویت جایگزین رمزهای عبور شده اند اما هنوز هم نتوانسته اند جایگزین امن یا کاربردی ای برای آنها باشند.
اما یک بانک چگونه می تواند هزاران مشتری اش را به درستی و تنها از طریق یک اپلیکیشن موبایلی شناسایی کند؟ یک راه شاید شناسایی رفتارهای مشتریان باشد و البته به طور اختصاصی، شناسایی رفتار و نحوه تایپ کردن آنها!
برخی بانک های اروپا در حال ارائه تکنولوژی ای در اپلیکیشن های موبایل خود هستند که بر اساس میزان فشار و سرعت تایپ مشتریان به هنگام تایپ نام کاربری و رمزعبورشان، آنها را شناسایی کنند. از این طریق برای مثال اگر یکی از دوستان شما هم رمزعبورتان را بداند، نمی تواند به حساب بانکی شما دسترسی پیدا کند. چرا که الگو و سرعت تایپ شما و همه افراد، فاکتوری منحصر به فرد است.
به گفته Neil Costigan رئیس شرکت سوئدی Behavoisec که کار بر روی این ایده را پیش می برد: 'ما جزئیات را مورد بررسی قرار می دهیم. حرکت انگشتان بین کارکترها، فشرده شدن بخش های گوشه های حروف کیبرد، توقف ها و رفتارهایی مثل تپ سریع یا کشیدن انگشت روی کیبرد از جمله این موارد هستند.'
بانک Nordic به همراه بانک Dnnske به صورت آزمایشی از سیستم ابداعی Behaviosec استفاده کرده و آن را کاربردی یافته اند. بنابراین احتمالا تا پایان سال جاری تمامی خدمات بانکداری اینترنتی در سوئد، دانمارک و نروژ به این سیستم مجهز شده و رمزعبور تنها فاکتور شناسایی مشتریان آنها نخواهد بود.
استارت آپ Behaviosec بخاطر این ایده رشد سریعی داشته است. از زمان استفاده آزمایشی Danske Bank از سیستم Behaviosec، این استارت آپ رشدی ۹۹٫۷ درصدی داشته است.
اگر این تکنولوژی جا بیفتد، می تواند لایه امنیتی جدیدی را در سطح موبایل های هوشمند و تبلت ها اضافه کند. بدین ترتیب کار هکرها را در سوء استفاده از اطلاعات و حساب های بانکی مشتریان سخت تر شده و امنیت کاربران بیشتر خواهد شد.
طبق گفته های Costigan، موسس Behaviosec در سال ۲۰۱۱، ورود این تکنولوژی به موبایل ها می تواند این لایه امنیتی را برای تمامی اپلیکیشن های مورد استفاده گسترش دهد. بدین ترتیب دسترسی های اولیه به تلبت و تلفن هوشمند هم از این طریق سخت تر و این ابزارها امن تر از قبل خواهند شد.
به گفته Costigan، فعلا الگوریتم ابداعی Behaviosec توان شناسایی کاربرهای جعلی را در مدت زمانی بین ۲۰ تا ۶۰ ثانیه دارند. این بازه زمانی شاید از دید حرفه ای ها زیاد باشد، اما با سرمایه گذاری های اخیر انجام شده، تیم Behaviosec مشغول کار بر روی کاهش این زمان هستند. تحقیقات اخیر Behaviosec شامل نحوه در دست گیری و حرکت دادن موبایل نیز می شود که از ژیروسکوپ و شتاب سنج داخلی این ابزارها نیز برای دقیق تر کردن خصوصیات منحصر به فرد و احرازپذیری بیشتر بهره خواهد برد.
این سیستم روشی پایدار است که به تدریج نحوه تایپ کردن و استفاده کاربر از موبایلش را یاد گرفته و از آن برای شناسایی در موقعیت های حساسی مانند ورود به حساب بانکی یا باز کردن قفل گوشی استفاده می کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ايول باهال بود
منم که هز دفعه یک جور تایپ میکنم ... در نتیجه بعد از سه بار کلا دسترسی خودم به حساب خودم مسدود خواهد شد ... نتیجه امنیت زیادیشم خوب نیست ...
بسیار عالی بود.
یا ابرفلض!
این دیگه نوبره والا!
حالا نحوه ی تایپ که دیگه مث اثر انگشت نیس که منحصر به فرد باشه!
چه کاریه حالا!
تازه کم کم با حضرت ابر فرض آشنا شده بودیم .... این نسل جدید اومد ... خوب در آینده ببر فصل و اثر جذر و ابل بذر و اپل آی فضل .... منتظر ورژن های بعدی .. دی:
از روی تایپ کردن o_O یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
خدااااا این تکنولوژی داره کجا میره با این سرعت
؟!!
عجب تکنولوژیه ، فکرشو بکن پسوردت از ۱ تا ۹ باشه بعد از یک تا ۷ رو به سرعت بزنی بعد دوتای آخری رو کمی صبر کنی بعد بزنه ای خوبه اگه کسی خواست رمزتو بزنه هم شاید درست بزنه اما خوب دیگه سریع لو میره کلا امنیت رو خیلی خیلی میبره بالا ، امیدوارم هرچی سریعتر همه جا شاهدش باشیم
سلام
۲ روز پیش از دیجیکالا الجی جی ۳ طلایی گرفتم با کاور اورجینال
دیروز که تولدم بود عموم بهم گلکسی اس ۵ داد و ترجیح میدم هدیه رو نفروشم و نگه دارم
خلاصه یه الجی جی ۳ طلایی با کاور اورجینال ، نو نو که فقط برای ۲ ساعت روشن بوده برای فروشه
هندزفری+کاور+شارژر+باتری +usb =اورجینال
قیمت ۱۷۹۰ تومن
+یک پک اندروید با 4 دیویدی بصورت رایگان
تشکر
با اون بررسی که تو سایت همسایه خوندم کلا از جی3 پشیمون شدم :دی
گوشی که به جای باطری ، بخواد لگ داشته باشه و به جای کنتراست بخواد پیکسل های الکی داشته باشه 1000 تومان هم زیادشه ....
از سایت یا اپلیکیشن دیوار استفاده کنید، راحت تر فروش میره.
نفروشش ، نگهش دار 21 تیر سال دیگه کادوش کن بدش من