ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

مایکروسافت مجموعه ای از اپلیکیشن های اختصاصی MSN را برای اندروید و iOS عرضه کرد

مایکروسافت امروز تعدادی از اپلیکیشن های اختصاصی پورتال MSN را برای سیستم های عامل iOS و اندروید منتشر نمود. به دنبال طراحی جدید پورتال MSN که در ماه سپتامبر صورت گرفت، تعداد زیادی از اپلیکیشن ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۳ | ۱۹:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

مایکروسافت امروز تعدادی از اپلیکیشن های اختصاصی پورتال MSN را برای سیستم های عامل iOS و اندروید منتشر نمود. به دنبال طراحی جدید پورتال MSN که در ماه سپتامبر صورت گرفت، تعداد زیادی از اپلیکیشن های اختصاصی این پورتال از جمله MSN News، Sports, Health & Fitness, Food and Drink و Money امروز در اختیار کاربران iOS و اندروید قرار گرفت.

در ادامه مطلب، با دیجیاتو همراه باشید.

اپلیکیشن MSN Weather فعلا برای دستگاه های اندرویدی در دسترس قرار گرفته، با این حال طبق گفته مایکروسافت باید انتظار عرضه نسخه iOS آن را "در ماه های آینده" داشته باشیم. لازم به ذکر است که این مجموعه اپلیکیشن با گجت های مبتنی بر اندروید آمازون نیز سازگار است.

تمامی این اپلیکیشن ها از قابلیت همگام سازی بین پلتفرم های مختلف بهره می برند، بنابراین با استفاده از این امکان می توانید از آنها روی چندین سیستم عامل مختلف استفاده کنید.

عرضه این اپلیکیشن ها اقدام هوشمندانه ای از مایکروسافت محسوب می شود، چرا که این شرکت آمریکایی هنوز در حال یافتن راهی برای تحرک بخشی به سیستم عامل ویندوزفون است و این در حالی است که اندروید و iOS مدتها پیش از مایکروسافت به چنین چیزی دست پیدا کرده اند.

msnweather-220x354

عرضه این مجموعه اپلیکیشن برای پلتفرم های رقیب می تواند امیدهای مایکروسافت برای آشنایی کاربران سایر پلتفرم ها را با خدماتش افزایش دهد.

برای دانلود این مجموعه اپلیکیشن برای iOS و گجت های اندرویدی تان می توانید به اپ استور یا گوگل پلی مراجعه کنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (19 مورد)
  • امیرحسین
    امیرحسین | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

    خيلي شايد الان ناراحت بشن كه اپليكيشن هاي ويندوز براي بقيه ي سيستم عامل ها هم مياد،ولي يكي يه دليل خوبي براي من اوورد حيفم اومد نگم.ميگفت كه اگر بر فرض مايكروسافت آفيس رو براي iOS عرضه نميكرد يه برنامه ي ديگه و ساده تر جاشو پر ميكرد و عملاً ميدون رو تو پلتفورم اپل واگزار ميكرد،اينجوري مايكروسافت با استفاده از اين خلا تو آيفون به سرمايه رسيد.مصداق اينا هم همينه.عملكرد برنامه ها تاج سر مايكروسافته.

    • وحید
      وحید | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

      کلا به نظر من مایکروسافت همیشه توی نرم افزار جزو بهترینها بوده

  • bahram (در فراق زاخار)
    bahram (در فراق زاخار) | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

    چراغی که به خونه رواست به مسجد حرامه!

  • M.S.N
    M.S.N | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

    من که اینجام چیو عرضه کرده؟

  • SAEED DASTMARD
    SAEED DASTMARD | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

    ولی پولی که تو نرم افزار به دست میاد تو سخت افزار به دست نمیاد مایکرو هم خوب قدر اندروید و آی او اس رو میدونه.

  • دادا
    دادا | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

    به ماکروسافت باید گفت :بیبین کارا دا...!!!

  • ali.n
    ali.n | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

    دستشون درد نکنه :-)) فعلاً از اپ next مایکروسافت استفاده میکنم خوب و جالبه... بقیه رو هم باید امتحان کنم

  • MS.Adnan
    MS.Adnan | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

    دیجیاتو یادتون رفت بگید آفیس iOS بهتر و کاملتر از نسخه ویندوزفونه

    • میطی
      میطی | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

      ها ها... و این که مایکروسافت داره دست و پا میزنه.

  • دانیال
    دانیال | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

    دمش گرم! مرامشو عشقه :-)

    • وحید
      وحید | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

      اینا مرامی نیس ! سودی و درآمدیه ! : )

  • kamyab98
    kamyab98 | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

    ماکروسافت جدیدا سیاستاش جالب تر شده انحصار کمتر...
    حس میکنم استراتژیش یه ذره شبیه گوگل شده...
    خیلی خوشم میاد از این کارا

  • SAEED DASTMARD
    SAEED DASTMARD | ۲۰ آذر ۱۳۹۳

    دمت گرم مایکروسافت گل واسه این اَپ ها.

مطالب پیشنهادی