ساخت چاپگر 3 بعدی در دانشگاه علم و صنعت
پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت موفق به تولید چاپگر 3 بعدی لیزری شدند که نسب به نمونه های مشابه خارجی بسیار به صرفه است. یکی از محققان طرح پرینتر 3 بعدی لیزری درباره این دستاورد ...
پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت موفق به تولید چاپگر 3 بعدی لیزری شدند که نسب به نمونه های مشابه خارجی بسیار به صرفه است.
یکی از محققان طرح پرینتر 3 بعدی لیزری درباره این دستاورد اظهار کرد: برای تولید یک قطعه توسط چاپگرهای معمولی (اکسترودری) 3بعدی که در باراز موجودند، باید هزینه بسیاری کرد. همین علت باعث شد ما به فکر تولید پرینتر 3بعدی با قابلیت های بیشتر و صرف هزینه کمتر افتادیم.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
نوید مسلمی نیا توضیح داد: کار تولید این چاپگر در پژوهشگاه الکترونیک دانشگاه علم و صنعت رخ داد و ما موفق به تولید پرینتر 3 بعدی لیزری شدیم که هر کیلو ماده اولیه آن 6 هزار تومان است، در حالی که این مواد اولیه برای دیگر محصولات مشابه در بازار هر کیلو 110 هزار تومان قیمت دارد.
وی اعلام کرد: سرعت این کالا در تولید یک قطعه به میزان 1.5 برابر پرینترهای 3 بعدی معمولی در بازار است. برای ساخت محصول توسط این چاپگر باید ابتدا تقشه تولید را طراحی کرد و پس از ارسال آن به پرینتر، محصول قطعه مورد نظر به صورت لایه به لایه ساخته می شود.
مسلمی نیا گفت: این پرینتر از دو مخزن مواد اولیه و ساخته شدن قطعه تشکیل شده است و با استفاده از این چاپگرها می توان از سمت نمونه سازی به قطعه سازی حرکت کرد.
بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط این عضو از تیم ساخت و طراحی، ذقت چاپگر 3بعدی ساخته شده، 250 میکرون در سطح xy و 40 میکرون در محور z است.
هادی حکیم اللهی، علی اکبر جلالی و امین مداح همکاران مسلمی نیا در این پروژه هستند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خب یه گروه هم هستند که دارند پرینترهای خیلی دقیق میسازند. منم اول باورم نمیشد، تا بعد از مدتها جستجو رفتیم یکی سفارش دادیم بهشوم.
الحققق کارشون درسته. اینجا نمونه کاراشون هست.http://www.si3d.ir
از روش کارشون پرسیدم، هرچند اطلاعات زیادی ندارم ولی میگفتن به چند روش SLA ، DLP ، و FSP تولید میکنند و دقت کارشون روی 40 میکرومتره!
ایناییکه میگی یکی از بهترینها تو ایرانند
نمونه کاراشونو ببینی ایول دارن
برای منم یه چنتا نمونه کار زدن
دست اندرکاران محترم دیجیاتو - دانشگاه علم و صنعت
سلام
خسته نباشید
این عکس مربوط به پرینتر فیلامنتی است.عکس قطعه هم ساختگی است چون ساپورت ندارد
بنده فارغ التحصیل 1373 علم و صنعت هستم و اگر پژوهشگران عزیز همچین موفقیتی کسب کرده اند من نیز افتخار میکنم ولی بهتر است اطلاعات کامل تر و مستند ارائه شود. مخاتبین امروز بسیار مطلع تر از دیروزند.چنین دستگاهی که اشاره شد با چنین قیمت مواد اولیه ای در دنیا ساخته نشده ....البته گاهی یک پژوهشگر ایرانی در حیاط خانه هم اکتشافات زیادی کرده .... (...شوخی..)
به هر حال دستشان درد نکند
سلام
دست اندرکاران دیجیاتو
عالی بود مثه همیشه مرسی.