جت ها نقش سکوی پرواز ماهواره های DARPA را بر عهده گرفتند [تماشا کنید]
ماهواره های کوچک معمولا از طریق اتصال به راکت های بزرگ و از جایگاه های مخصوص این کار به فضا پرتاب می شوند، اما DARPA مدتیست با پروژه ی ALASA (یا Airborne Launch Assist Space Access) در ...
ماهواره های کوچک معمولا از طریق اتصال به راکت های بزرگ و از جایگاه های مخصوص این کار به فضا پرتاب می شوند، اما DARPA مدتیست با پروژه ی ALASA (یا Airborne Launch Assist Space Access) در تلاش برای انجام تغییراتی مهمی در این روند است.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
افرادی که بر روی این پروژه کار می کنند در سال ۲۰۱۱ ادعا کرده بودند که به تکنولوژی ساخت راکت هایی رسیده اند که قادر است ماهوار هایی با وزن ۴۵.۳۲ کیلوگرم را حمل نماید. پس از گذشت چند سال، دارپا به تازگی ویدئوی مربوط به نحوه کارکرد این تکنولوژی را منتشر کرده است.
در این ویدئو-انیمیشن خواهید دید راکت های مذکور که حامل ماهواره ها هستند چگونه توسط جت های به پرواز درآمده به آسمان رفته و در مرحله ی بعدی، توسط سوخت راکت به اتمسفر خارج از جو زمین پرواز خواهند کرد. از آنجایی که جت ها مرحله ی اولیه پرتاب را بر عهده گرفته اند، عملیات مذکور با صرفه جویی بسیاری همراه خواهد بود و از همین رو دولت ها، ارگان های نظامی و برخی کمپانی ها به زودی علاقه بسیاری به استفاده از این نوع تکنولوژی نشان خواهند داد.
در روشی که در ویدئو تماشا خواهید کرد، هر پرتاب موشک صرفا یک میلیون هزینه در بر خواهد داشت و DARPA پس از ۲۴ ساعت از انجام ماموریت دوباره قادر به استفاده ی مجدد از هر راکت است.
جالب است بدانید که پرتاب هر موشک در SpaceX، حدود ۵۵ میلیون دلار بر هزینه های این شرکت می افزاید؛ البته موشک های استفاده شده در این کمپانی در اندازه ای بزرگ هستند و این رقم برای چنین موشک هایی ارزان نیز محسوب می گردد.
از شما دعوت می کنیم این ویدئوی مهیج را تماشا کنید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
عالی بود مثه همیشه مرسی
ایده خفنیه
ولی تکنولوژی خفنی میخواد که اون پیشرانه رو بعد از جدا شدنش از جت توی مسیر درست قرار بده !
یعنی پرتاب هر یک موشک اگر اشتباه نکنم 1 میلیاردو 700 میلیون هزینه برمیداره،پس می ارزه....
ممنون...
بعدی لطفا------->
تومان یا دلار ارزشمند؟