مشخصات تازه ای از چیپست اسنپدراگون ۸۱۵ لو رفت
امروز توسط یکی از منابع نزدیک به کمپانی کوالکام، مشخصات چیپست اسنپدراگون ۸۱۵ که هنوز در دست توسعه بوده و به شکل رسمی معرفی نگشته، لو رفت. بر اساس اخباری که این شخص در اختیار ...
امروز توسط یکی از منابع نزدیک به کمپانی کوالکام، مشخصات چیپست اسنپدراگون ۸۱۵ که هنوز در دست توسعه بوده و به شکل رسمی معرفی نگشته، لو رفت. بر اساس اخباری که این شخص در اختیار خبرگزاری ها قرار داده، چیپست اسنپدراگون ۸۱۵ از ۴ هسته با معماری Cortex A72 و چهار هسته دیگر با معماری Cortex A53 بهره خواهد گرفت.
این مشخصات خبر از استفاده از فناری big.LITTLE در پروسه ساخت آن داده که باعث می شود در یک بازه زمانی، صرفا چهار عدد از هسته های پردازنده ی این چیپست، مشغول به کار گردند. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
همانگونه که از شماره و کد آنها نیز مشخص است، Cortex A72 وظایف مربوط به امور سنگین را بر عهده داشته و A52 صرفا برای زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که تلفن همراه، در حال انجام پردازش سنگینی نباشد. اینطور که خبر رسیده، این هسته ها از سوی کوالکام، اندکی بهینه نیز گشته اند.
در این چیپست مجتمع، همچنین از نسل جدید پردازنده گرافیکی Adreno با کد ۴۵۰ استفاده خواهد شد که این پردازنده گرافیکی، از طریق تکنولوژی FinFet ساخته می شود.
در ابتدای بهمن ماه، ادعا شده بود که اسنپدراگون ۸۱۵، از مودم های بهبود یافته Cat.10 MDM9X55 LTE و حافظه های رم LPDDR4 نیز بهره خواهد گرفت. ضمنا اگر نگران گرمای تولید شده توسط این چیپست هستید، باید بگوییم که کوالکام، اجازه نداده تا بار دیگر تجربه تلخ چیپست ۸۱۰ تکرار گردد. آزمایش جدیدی که انجام شده بود، این موضوع را بیان می کرد که این چیپست، به شکل خنک تری نسبت به نسل های گذشته، بخصوص ۸۰۱ و ۸۱۰ کار می کند.
آنگونه که به نظر می رسد، سیستم-روی-چیپ اسنپدراگون ۸۱۵ حالا در مراحل پایانی توسعه به سر می برد اما کوالکام به زودی آن را معرفی نخواهد کرد؛ علت این موضوع نیز فضا دادن به فروش بیشتر و بالاتر چیپست اسنپدراگون ۸۱۰ است. سیستم-روی-چیپ مذکور را همین حالا نیز می توان در اسمارت فون هایی رده بالا نظیر LG G Flex 2 و HTC One M9 یافت. گفته می شود از آن در پرچمداران بعدی برخی شرکت ها نظیر ال جی، سونی و شیائومی نیز استفاده خواهد شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
والا با این پردازده و گرافیک و رم اگه ویندوز پی سی روی گوشیا نصب میشد کال آف دیوتی و بتل فیلد رو اجرا می کرد اندروید فقط با جلوه های گرافیکی میخواد مشتری جذب کنه و براش سخت افزار و قیمت و بهینه بودن مهم نیست اکثر نرم افزارها رو که برنامه نویسها می نویسن نه گوگل .الان iosوwinphone نیاز به این همه سخت افزار ندارن اما راحت همه نرم افزارهای که اندروید توشون سخت اجرامیشه راحت اجرا میکنن
همیشه اسنپ دراگون های جدید، با محصولات الجی معرفی میشند.
مثل اپتیموس جی و نکسوس 4: اسنپ 400
اپتیموس جی پرو: اسنپ 600
جی2: اسنپ 800 (اونموقع اس4 آخرین حدش بود)
جی3: اینو شک دارم اولی بوده باشه، فکر کنم سامی و اچ تی سی داشتنش (اسنپ 801)
جی فلکس2 : اسنپ 810.
کلا الجی تو "استفاده" از آخرین CPU ها اولیه. ولی بجز این اواخر، فروش چندانی نداشته و بحثش زیاد مطرح نشده.
اگه یادتون باشه با 2X و 4X HD هم اولین دو هسته ای و اولین چهار هسته ای هم الجی زدش و معرفیش کرد..!
یه چیزی بهم میگه جی4 .. یا اگه نه، جی4 نوت اسنپ دراگون بعدی رو با خودش میاره!
این همه سخت افزار با این قدرت برای چیه؟ برای بازی کردن؟
بهتر نیست روی توسعن نرم افزاری هم با همین شدت کار کنن؟ چرا هنوز نسخه های موبایلی نرم افزارهایی مانند متلب یا R موجود نیست؟
دلیلش واضحه! کار با اینها سنگینه و نیازه به تمرکز و روی یه صفحه کوچک وارد کردن حجم زیاد داده بسیار مشکله!
پس این همه سخت افزار به چه کاری میاد؟ کامپیوتر همراه؟
اینکه بشه این سخت افزار رو به وقتش داک کرد و به مونیتور وصل کرد و با یه موس و کیبود وایرلس کارهای سنگین انجام داد؟
پس تکلیف امنیت مثلا یه سازمان بزرگ در بحث داده هاش چی میشه؟
هنوز فکری براش نشده و تازه سامسونگ با ناکس معیوبش چند قدمی برداشته!
ناهماهنگی بسیار جالبی وجود داره! فقط برای پر کردن جیب سهامداران میسازند و دیگر هیچ!
رونین جان واقعا حرف دل منو زدی....
منم هنوز موندم این همه قدرت سخت افزاری برای چه مصارفی استفاده میشه؟
حالا فرقی نداره چه اپل باشه چه اندروید باشه چه ویندوز فون...
.
گوشیا فقط شدن جنبه آتاری بازی کردن. هیچکس روی توسعه نرم افزاری بهایی نمیده....نه که نباشه. بله الان فتوشاپ نسخه موبایل داره که نسخه ساده شده یا یه سری برنامه هایی شبکه ای...
ولی بازم جوابگو نیست....
مثلا اگه برای تبلت میشد یه برنامه ادیتور حرفه ای فیلم داشت عالی میشد...یا مثلا برنامه انیمیشن سازی یا مثلا اپلیکیشن های دیزاین....که اگه اینطور میشد هم لپتاب و هم دستکتاپم رو میفروختم و فقط تبلت میخریدم. کار طراحیم رو با تبلت انجام میدادم.فقط کافی بود بهش موس وصل کنم.
سخت افزار قوی گوشی ها و تبلت ها فقط دارن برای بازی ها سوق داده میشن.وگرنه با چیپست کوالکوم 600 و رم یه گیگ آدرنو 320 هم به خوبی و بدون پرش و با نهایت کیفیت بازی آسفالت و مست وانتد رو بازی کرد بدون کوچکترین لگی.
از چی بگم
جای چستر خالیه وگرنه یه نقد کامل از این پردازنده انجام میداد.
پردازنده گرافیکی آدرنو 450 خوراکمه.