ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

مدیرعامل اپراتور دوم در پاسخ به دیجیاتو: ایرانسل به دنبال درآمد زایی از نارضایتی مشترکانش نیست

هفته گذشته خبری منتشر شد که رگولاتوری برای جلوگیری از وارد آمدن خسارت به کاربران ایرانسل، بخاطر عدم اعلام پایان بسته های اینترنتی دست به کار می شود. در آن خبر توضیح دادیم که اپراتور دوم پایان ...

حامد قاسمی نراقی
نوشته شده توسط حامد قاسمی نراقی تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۹:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

هفته گذشته خبری منتشر شد که رگولاتوری برای جلوگیری از وارد آمدن خسارت به کاربران ایرانسل، بخاطر عدم اعلام پایان بسته های اینترنتی دست به کار می شود.

در آن خبر توضیح دادیم که اپراتور دوم پایان بسته های اینترنتی ماهانه یا بلند مدت خود را به مشترکان دائمی و اعتباری اعلام نمی کند و بر این اساس، پس از پایان طرح تشویقی، مصرف اینترنت کاربران به صورت آزاد و کیلوبایتی نیم ریال محاسبه می گردد. به همین دلیل شارژ مشترکان اعتباری تمام گشته یا قبض هایی با مبالغ بالا برای کاربران دائمی صادر می شود.

به خاطر اهمیت این مبحث و وارد آمدن خسارت به عده قابل توجهی از کاربران، این موضوع را از مدیرعامل این اپراتور پیگیر شدیم. در ادامه همراه دیجیاتو بمانید تا بیشتر از چند و چون این خبر اطلاع حاصل نمایید.

مدیرعامل ایرانسل در رابطه با عدم ارسال پیامک اطلاع رسانی خاتمه یافتن بسته های اینترنتی به دیجیاتو گفت: این موضوع در حال اصلاح است و از ابتدا نیز روی آن کار شده تا پایان بسته های اینترنتی از طریق پیامک اعلام گردد.

علیرضا قلمبر دزفولی در رابطه با جبران خسارت های وارده به کاربران ایرانسل گفت: اکثر تلفن های هوشمند موجود در بازار امکان مدیریت مصرف دیتا را دارند، بنابراین زمانی که فردی، سرویس یاد شده را فعال نماید، به محض آنکه حجم دیتای مصرفی اش از میزان تعیین شده فراتر رود، موبایلش به او اطلاع می دهد.

با در نظر داشتن اینکه کاربران عادی و غیرحرفه ای معمولا از وجود چنین قابلیتی در موبایل خود بی اطلاع اند، نظر قلمبر دزفولی در این رابطه را جویا شدیم که اظهار کرد: کاربری که حرفه ای نباشد، یک یا دو بار پس از مواجه شدن با این مشکل، چگونگی استفاده از این سیستم را فرا می گیرد؛ ضمن اینکه نباید توقع داشته باشید که تمام راه حل ها را اپراتور پیش پای شما بگذارد.

آهنگ پیشواز ایرانسل پس از اتمام به کاربر پیامک ارسال می کند و وی را از خاتمه یافتن سرویس با خبر می کند و این در حالی است که بسته های اینترنتی آن، چنین امکانی را در اختیار کاربر قرار نمی دهند.

مدیرعامل ایرانسل در این رابطه به دیجیاتو گفت: آهنگ پیشواز سرویسی است که از سال 86 به مشترکان ارائه می شود که در ابتدا آن هم با ایراداتی از این قبیل مواجه بود. بسته های اینترنتی نیز به زودی و شاید در یکی دو هفته آینده از این امکان بهره مند خواهند شد.

مشترکان سرمایه ایرانسل هستند

وی اضافه کرد: ایرانسل تحت هیچ شرایطی به دنبال کسب درآمد از مواردی نیست که مشترکانش ناراضی باشند. کاربران سرمایه های ما هستند. هیچ انسانی به خاطر میزان ناچیزی پول با سرمایه اش بازی نمی کند. این تصورات غلطی است که دهان به دهان می چرخند و تبدیل به واقعیت واهی می شوند.

دزفولی افزود: هیچ اپراتوری در داخل کشور ما این همه تنوع تعرفه و ارائه بسته های اینترنتی ندارد که هر کسی بر اساس نیاز روز، هفته، ماه، فصل و سالش بتواند یک بسته مطابق مصرفش استفاده کند و هزینه های خود را کاهش دهد. شرکتی که روی مشترکش این قدر حساسیت دارد به دنبال کسب درآمد از چنین روشی نیست.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (39 مورد)
  • گهینوم
    گهینوم | ۲۶ فروردین ۱۳۹۴

    اگه ایرانسل این کارو نکنه پس چجوری باید سود کنه؟!

  • نسترن
    نسترن | ۲۶ فروردین ۱۳۹۴

    اره ارواح عمت

  • Siamak Gol
    Siamak Gol | ۲۶ فروردین ۱۳۹۴

    خدا میدونه....

  • گهینوم
    گهینوم | ۲۶ فروردین ۱۳۹۴

    متنفرم از ایرانسل.

  • TURK Oglan
    TURK Oglan | ۲۶ فروردین ۱۳۹۴

    جـــــــــــــــــک ســــال :D

    ,ویرایش : ببخشید جــک قــرن

  • viero
    viero | ۲۶ فروردین ۱۳۹۴

    به قول دوستان برگرفته از كتاب "دلفين ها پرواز مي كنند" :)

  • عیسی
    عیسی | ۲۶ فروردین ۱۳۹۴

    آره جونه عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمت

  • administrator
    administrator | ۲۶ فروردین ۱۳۹۴

    چرت میگه

    در حد حرف فقط !

    • viero
      viero | ۲۶ فروردین ۱۳۹۴

      آخه در حد همون حرف هم نيست :)

  • Sajad_alipour
    Sajad_alipour | ۲۶ فروردین ۱۳۹۴

    شوخی میکنه!!!

  • Mehdia_St
    Mehdia_St | ۲۶ فروردین ۱۳۹۴

    خوب اگه میشه ۲۵ در صد هزینه دیتا تون کمتر کنید اگه مشترکین سرمایه ایرانسلن .

    • حامد قاسمی نراقی
      حامد قاسمی نراقی | ۳۰ فروردین ۱۳۹۴

      کد #8*5*555* را شماره گیری کنید تا با بسته های اینترنتی 50 درصد تخفیف این اپراتور مطلع گردید

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی