هفت سنگ: نبرد پرندگان خشمگین
زندگی امروزی آنقدر پرفشار و پراسترس شده که حتی ساده ترین کارها هم در آدمی تنش و تشویش به وجود می آورند. در این بین همه ما احتیاج به فضایی برای خودمان داریم که از دغدغه ...
زندگی امروزی آنقدر پرفشار و پراسترس شده که حتی ساده ترین کارها هم در آدمی تنش و تشویش به وجود می آورند. در این بین همه ما احتیاج به فضایی برای خودمان داریم که از دغدغه ها دور شویم و برای حتی چند دقیقه هم که شده به مشکلات فکر نکنیم. بیایید این فضا را حباب آرامش بنامیم.
حباب آرامش هر کس مطابق با علایقش شکل می گیرد. برخی پیاده روی در پارک را ترجیح می دهند و برخی با چند صفحه کتاب خواندن راضی می شوند. اما من، شما و بسیاری از گیک های دیگر، دنیای جذاب بازی ها را به حباب آرامشمان می آوریم. با شخصیت های رنگارنگ بازی ها همراه می شویم و ذهن خود را درگیر مراحلی نفس گیر می کنیم.
ما قدر یک بازی خوب را می دانیم، چون مطمئن هستیم که به کمک آن، حباب آرامش می تواند رنگ و بویی بهتر به خود گیرد. اگر شما هم مثل ما به دنبال نقش و نگاری تازه برای حباب خود هستید، در ادامه مطلب با دیجیاتو و هفت سنگ همراه شوید تا شما را با جدید ترین و بهترین بازی های هفته آشنا کنیم.
Transistor
سازندگان بازی Bastion، کاملا ناگهانی اعلام نمودند که جدیدترین بازی خود، Transistor را برای تلفن های همراه و تبلت های اپل منتشر کرده اند. این بازی پیش از این روی پلی استیشن 4 و پی سی در دسترس بود. ترانزیستور یک عنوان اکشن نقش آفرینی است که گرافیک تکنیکی ساده ای دارد اما جنبه هنری آن بسیار قوی کار شده است. این بازی هم اکنون به قیمت 10 دلار از اپ استور قابل خریداری است.
Transistor
| سازنده: Supergiant Games | قیمت: 9.99 دلار | دسته بندی: — |
| سیستم عامل: iOS | حجم: 1840 مگابایت | زبان: — |
Angry Birds Fight
Angry Birds Fight، یازدهمین عنوان بزرگ در سری پرندگان خشمگین است که از ماه ها پیش در بازار آسیای شرقی در دسترس بوده اما اخیرا به صورت جهانی منتشر گشته. Angry Birds Fight همانند عناوینی چون Candy Crush Saga، یک پازل 3 تایی است که در آن باید کاراکترها را به صورت سه تایی کنار هم قرار دهید تا امتیاز کسب کنید.
Angry Birds Fight
| سازنده: Rovio Entertainment | قیمت: 0 | دسته بندی: — |
| سیستم عامل: اندروید و iOS | حجم: 67.1 مگابایت | زبان: — |
Threes
Threes بازی تحسین شده ای بود که سال گذشته و با وجود عرضه کلونی های مختلف برای آن، از جمله 2048، مورد کم لطفی بازیکنان قرار گرفت اما سازندگان این بازی تلاش چند ماهه خود را به این سادگی رها نخواهند کرد. نسخه رایگان بازی اخیرا منتشر شده که همه می توانند با دانلود آن تجربه کامل را به دست آورند. این استودیو امیدوار است مردم به جای 2048 و بازی های کپی شده دیگر، به انجام این بازی بپردازند.
Threes! Free
| سازنده: Sirvo LLC | قیمت: 0 | دسته بندی: — |
| سیستم عامل: iOS و اندروید | حجم: 72.2 مگابایت | زبان: — |
Kung Fury: Street Rage
چند سال پیش را به یاد دارید که پای کنسول های بازی می نشستید؟ شورش خیابانی و نام های این چنینی برای نسل ما خاطره هایی فراموش نشدنی هستند. نوستالژی همیشه زنده است و با پیشرفت تکنولوژی قرار نیست گذشته را فراموش کنیم. Kung Fury: Street Rage یکی از بازی های جذابی است که این هفته می توانید از گوگل پلی و اپ استور به رایگان دانلود کنید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.




این rovio هم فک کنم بزودی ورشکست بشه
رفقا... میدونم اینجا سایت موزیک نیست ولی بد نیست آخرین آهنگ Eminem رو دانلود کنید... عالیه
Phenomental
امینم چیه؟؟
برید آلبوم جدید علی جی دال رو بدانلودید مغزاتون رو یه جلا بدید
داداش... من دو سه ساله فقط خارجی گوش میدم (بیشتر آمریکایی)
بازی اول!!
تکبیر!!
2 گیگ حجم!!
10 دلار قیمت!!
Windows phone
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/threes/0a08e161-ce38-4b13-8507-79794d9e7af4
میدونی مشکل اصلی کجاس!؟
اینکه حتی وقتی لینک میدی هم اضافه نمیکنن!! هر دفعه من دقت کردم! اصلا براشون مهم نیست!
فکر میکنم به این خاطر که توی اسمش Free نداره ویندوزش رو نذاشتن. غافل از این که مال ویندوز رایگانه.
فردا اس6 بگیرم همشو مینصبم :D
...
خدایا سازمان سنجش را بر سر ساکنانش خراب بفرماااااا
دو سال آخرش هیچ :(
به سلامتی تجربه کاریت رو در میون بزار.
چشم داداش
مبارک باشه داداش. منم خیلی دوسش دارم ولی همچنان نوت 4 رو ترجیح میدم ;)
داداش من اگه جای تو بودم معدل کتبی خوبی داشتم دو سالمو صرف خوندن درسای مدارس امریکا میکردم امتحانشو میدادم میرفتم اونور . ویزای دانشجویی میگرفتم میموندم اونور. اینجا هیییچ چیز برای موندن وجود نداره. اگر واقعا عاشق درس خوندنی
داداش اینا همش حرفه
آمریکا کجا بود؟؟ دلت خوشه؟؟
باید تو این مملکت آواره باشیم و هر روز شاهده این باشیم که #هر کی یه تیکه میکنه میره.
دادش یکم اراده میخواد که بشینیم عین ادم عادی درس بخونیم . مطالعه داشته باشیم . من یکی که اراده ندارم اما اگه کسی داره ازش استفاده کنه بره
اوه چه همدردیم ما دوتا
منم سال دومم بود باید دیگه برم سربازی
خانه خرابمون کردن رفت
خدا خونشون رو خراب کنه
آخرشم یا معتاد میشیم تو سربازی یا ک*نی.
:-(
:'-(
:-(
برو تو رشته هوا فضا :D
همین الانشم تو فضاییم...
۲۰۴۸ خودش کپی ه !!!! یا خدا
جالبه ...
خیلی وقته تنها بازی که رو گوشیم بازی میکنم یه بتزیه حضرت سابوی سارف ، حجم و قیمت بازی اولی رو دیدم گرخیدم :D