استیو وزنیاک: کسی «جابز» را از اپل اخراج نکرد، او تصمیم به ترک شرکت خود گرفت
اگرچه امروز اپل با ارزش ترین برند جهان به شمار می رود اما اوضاع، همواره چنین به کام مدیران این شرکت نبوده اند. در سال ۱۹۸۴، بحران های اپل تازه شروع شدند و تا بیش ...
اگرچه امروز اپل با ارزش ترین برند جهان به شمار می رود اما اوضاع، همواره چنین به کام مدیران این شرکت نبوده اند. در سال ۱۹۸۴، بحران های اپل تازه شروع شدند و تا بیش از یک دهه به طول انجامیدند.
برترین محصول این شرکت، مک، فروش نمی رفت و در سال ۱۹۸۵، ارزش سهام اپل به حدود جدیدی از پایین بودن رسیدند.
استیو وزنیاک، یکی از موسسین اپل و شخصی که به عنوان یکی از رفقای نزدیک استیو جابز، از سال ها پیش از تاسیس اپل به شمار می رود، اخیرا حقایق تازه ای را در مورد شرایط کمپانی و علل وارد شدن شرکت به بحران و همچنین شخصیت استیو جابز فاش کرده است. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
بر اساس گفته های وزنیاک، جابز تمایلی نداشت شکست کامپیوتر «Lisa» را قبول کند؛ محصولی که هزینه های توسعه آن، کمر اپل را خم کرده بود. او به جای قبول حقیقت، مهندسین را مقصر شکست این محصول می دانست.
وزنیاک اخیرا این نظرات را در مورد فیلم جدیدی که بر اساس شخصیت استیو جابز ساخته شده و در نهم اکتبر به پرده سینماها کشیده می شود، اظهار نموده. وی می گوید:
وزنیاک همچنین می گوید که استیو جابز، در زمان توسعه Apple III، لیزا و مکینتاش مرتکب اشتباهاتی شده است.
وزنیاک اما به نکته ای بسیار مهم در میان صحبت هایش اشاره می کند؛ نکته ای که تا کنون، تصوری اشتباه در مورد آن وجود داشته. پیش از این، تصور می شد که توسط «جان اسکالی»، استیو جابز از اپل اخراج شده؛ شخصی که از سال ۱۹۸۳ الی ۱۹۹۳ این کمپانی را پیش می برد.
استیو وزنیاک اما خبر می دهد که جابز، هیچگاه از اپل اخراج نشد، بلکه با تمایل خودش تصمیم به ترک این شرکت گرفت. هیئت مدیره صرفا تصمیم گرفته بود که جابز، دیگر سرپرست تیم توسعه مکینتاش نباشد. جابز نیز در اعتراض به این تصمیم، کمپانی را ترک کرد. وزنیاک در این خصوص می گوید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این وازنیاک هر چند وقت یک بار یه سری حرف می زنه که به نظرم طوری زندگی کاری جابز رو توصیف می کنه خودش می خواد