مسنجر بلک بری پل ارتباطی «شان پن» و «ال چاپو»، بزرگترین قاچاقچی مواد مخدر دنیا بوده است
وقتی صحبت از انجام ملاقات های مخفیانه و سِری به میان می آید نمی توان به سرویس های ارتباطی و اپلیکیشن های پیام رسان عمومی همانند واتس اپ اعتماد نمود. در عوض، نرم افزارهایی همانند ...
وقتی صحبت از انجام ملاقات های مخفیانه و سِری به میان می آید نمی توان به سرویس های ارتباطی و اپلیکیشن های پیام رسان عمومی همانند واتس اپ اعتماد نمود. در عوض، نرم افزارهایی همانند BBM که اپلیکیشن پیام رسان کمپانی بلک بری است یکی از آن برنامه های مطمئنی به شمار می رود که اطلاعات کاربر به واسطه آن به بیرون درز پیدا نخواهد کرد.
اینها مواردی هستند که مجله «رولینگ استون» پیرو ملاقات «شان پن» (هنرپیشه آمریکایی) و «خواکین گوسمان» معروف به «ال چاپو» که بزرگ ترین و معروف ترین قاچاقچی جهان است، منتشر نموده؛ در خلال داستان ملاقات این دو نفر با هم و مصاحبه ای که «پن» با «ال چاپو» انجام داده، نوشته شده که او علاوه بر اپلیکیشن مسنجر بلک بری از تلفن های هوشمند این کمپانی نیز استفاده نموده تا بتواند اطلاعات این مصاحبه را مخفی نگه دارد.
قرار ملاقات این دو نفر که 7 ساعت به طول انجامیده به واسطه ارسال و دریافت پیام از مسنجر بلک بری صورت پذیرفته. به این صورت که مثلا هنرپیشه معروف مکزیکی به نام «کیت دل کاستیلو» که این دیدار را ترتیب داده برای حفظ تماس خود با قاچاقچی بزرگ دنیا از BBM استفاده می کرده و راننده هایی هم قرار بوده «پن» را به محل مصاحبه برسانند از طریق همین اپلیکیشن امن بودن راه ها و بی خطر بودن جاده را به اطلاع «ال چاپو» می رسانده اند.
در حال حاضر چاپ شدن این خبر در «رولینگ استون» موجب گشته تا اپلیکیشن مورد بحث مور توجه کاربران بیشتری قرار بگیرد و در واقع این نشریه نوعی تبلیغات رایگان برای بلک بری انجام داده است.
در آخر هم جا دارد اشاره کنیم نرم افزار پیام رسان بلک بری ابتدا به طور اختصاصی فقط برای مشتری های همین کمپانی عرضه شده بود اما در سال 2013 میلادی امکان استفاده از آن برای کاربران اندروید و iOS نیز مهیا گشت. این مسنجر همانند باقی اپلیکیشن های پیام رسان، کانال (برای چت های گروهی) و استیکرهای متنوع دارد که البته این شکلک ها رایگان نیستند و برای استفاده شان باید آنها را خریداری نمائید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تا جایی که من خوب بخاطرم می آد چند سال پیش تو درگیری های داخلی انگلیس که شبهه شورش بود شرکت بلک بری برای کمک به دولت اطلاعات و پیغام های رد و بدل شده بین مردم از طریق مسنجر بلک بری رو در اختیار دولت انگلیس گذاشته بود که کاملن وضعیت این شرکت رو توضیح داده
اقا بررسی این سایت که نشون میده BlackBerry Messenger خیلی امن نیست. اما BlackBerry Protected امن تر هست.
به نظر BlackBerry Protected سرویس خاصی هست و هزینه فعالسازی داره.
https://www.eff.org/secure-messaging-scorecard
ال چاپو چند روز پیش دستگیر شد!!
در رفت
آره
برای ویندوز فون هم وجود داره
خخخخخخخخخ