گزینه Watch Later به نوتیفیکیشن اپلیکیشن اندروید یوتوب اضافه شد

گزینه Watch Later به نوتیفیکیشن اپلیکیشن اندروید یوتوب اضافه شد

گوگل تابستان سال گذشته، آیکن "زنگ" را به صفحه کانال های اپلیکیشن یوتوب اضافه کرد تا کاربران بتوانند با فعالسازی آن، از بارگذاری ویدئوهای جدید در کانال هایی که مشترکش شده اند با یک نوتیفیکیشن مطلع گردند.

تا امروز، کاربران در این نوتیفیکیشن فقط به گزینه تماشای آنی ویدئوهای جدید دسترسی داشتند و می توانستند در صورت تمایل، آن را از بخش تنظیمات اپ غیر فعال کنند. اما طبق اسکرین شات های جدیدی که در منابع خبری منتشر شده، به نظر می رسد که از این پس در نوتیفیکیشن آپلودهای جدید، شاهد گزینه جدیدی هستیم: Watch Later.

اگر نمی خواهید در همان لحظه اضافه شدن ویدئوی جدید به کانال، آن را تماشا کنید، از این پس قادرید روی گزینه Watch Later در نوتیفیکیشن اشاره کنید تا ویدئوی مورد نظر در فهرست ویدئوهایتان در یوتوب ذخیره گردد.

اضافه شدن این قابلیت به نوتیفیکیشن های اپ یوتوب، کاربران را از باز و بسته کردن مکرر اپلیکیشن بی نیاز می کند. هر چند اگر به دیدن این نوتیفیکیشن ها علاقه ای ندارید، می توانید با مراجعه به تنظیمات اپ یوتوب آنها را غیر فعال نمایید.

نوتیفیکیشن مجهز به گزینه Watch Later، به صورت یک بروزرسانی خودکار به اپ یوتوب اضافه می شود، بنابراین برای مشاهده آن باید اندکی منتظر بمانید.

نظرات ۰
وارد شوید

برای گفتگو با کاربران، وارد حساب کاربری خود شوید.

Digiato

رمزتان را گم کرده‌اید؟

Digiato