کمپانی SpaceX موشک های فالکون 9 را بر اساس نمونه فرود آمده دستکاری خواهد کرد
ایلان ماسک تصمیم گرفته تا راکت Falcon 9 را براساس آنچه که از نمونه فرود آمده آموخته، باز طراحی کند. Gwyne Shotwell، مدیر این کمپانی امروز در کنفرانس Commercial Space Transportation واقع در واشنگتن از ...
ایلان ماسک تصمیم گرفته تا راکت Falcon 9 را براساس آنچه که از نمونه فرود آمده آموخته، باز طراحی کند. Gwyne Shotwell، مدیر این کمپانی امروز در کنفرانس Commercial Space Transportation واقع در واشنگتن از وضعیت شرکت سخن گفت. شاتوِل اما در مورد جزئیات به روز رسانی فالکون 9 صحبتی به میان نیاورد اما اظهار داشت که تغییرات، موشک را سرسخت تر از گذشته می سازد.
در ماه دسامبر، SpaceX موفق شد تا بالاخره برای اولین بار، موشک فالکون 9 را که به فضا رفته بود، روی زمین بنشاند. ایلان ماسک، مدیرعامل کمپانی همان زمان اعلام نمود که این موشک قرار نیست دوباره پرواز کند اما بررسی های صورت خواهد گرفت تا قابلیت آن برای پرتاب دوباره سنجیده شود.
در ماه ژانویه، موتورهای این موشک دوباره روشن شدند تا مهندسان، قطعات سخت افزاری آن را ارزیابی کنند. ماسک اظهار داشت که به طور کل نتایج به دست آمده مثبت بود اما یکی از موتورها با مشکل کار می کرد که علت آن جدا شدن برخی قطعات حین فرود به روی زمین بوده است.
علت تمامی این اتفاقات، صرفه جویی در هزینه ساخت موشک است. برای ساخت هر موشک، این کمپانی باید میلیون ها دلار هزینه کند، در حالی که با فرود آوردن بخش اصلی، SpaceX تنها متحمل پرداخت هزینه سوخت و بازیابی بخش های از دست رفته می شود. در نتیجه ی این اتفاق، SpaceX می تواند هم هزینه های خود را کاهش دهد و هم کارایی بیشتری پیدا کند. شاتول در انتهای سخنان خود اظهار داشت که امید دارند انتهای امسال، یک فالکون 9 فرود آمده را بازیابی کرده و دوباره به فضا بفرستند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
واقعا چقدر خوبه که بحث ها و نظرات علمی بشن و دست از ترول بازی برداریم. ممنون s.s.b و امیر آرام عزیز.
یه ایده دارم جاله تو این موشکا یه محفظه در واقع یک کپسول بزرگ اکسیژن هست به طبع سنگین میکنه موشک رو اگه ما یه کپسول کوچتر بسازیم از گرافین میدونید گرافین 200 برابر فولاد مقاومتره
پس میشه یه کپسولی درست کرد 200 برابر فشار بیشتر تحمل کنه
از اونجایی که خود گرافین یک شیشم فولاد وزن داره (نصف فیبر کربن)ما کلی تو زن موشک صرف جویی کردیم
سوال و محدودیتی که وجود داره اینه که اکسیژن رو تا چه حد میشه فشرده کرد؟ ;-)
تا اونجایی که مایع بشه البته اکسیژن مایع هست ولی برای مایع کردنش هم سردش میکنند هم فشرده (اونطور که من تحقیق کردم)پس یعنی اگه اکسیژن سرد نکنیم میشه بیشتر فشرده کرد (با محفظه گرافینی )