ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

بودجه 20 میلیون دلاری Google.org برای توسعه تکنولوژی های حامی معلولین

بخش خیریه شرکت گوگل یعنی Google.org به تازگی مبلغ 20 میلیون دلار را به منظور توسعه تکنولوژی های اپن سورس برای کمک به افراد معلول در سراسر جهان اختصاص داده است. در همین راستا، کمپانی ساکن ...

فروغ بیداری
نوشته شده توسط فروغ بیداری | ۲۵ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۹:۰۰

بخش خیریه شرکت گوگل یعنی Google.org به تازگی مبلغ 20 میلیون دلار را به منظور توسعه تکنولوژی های اپن سورس برای کمک به افراد معلول در سراسر جهان اختصاص داده است.

در همین راستا، کمپانی ساکن مانتین ویو چالش Google Impact را برگزار نمود و در هفته جاری 30 برنده این مسابقه را معرفی کرد. ایده های منتخب شامل طرح هایی در زمینه ناتوانی هایی شنیداری، حرکتی، حسی، بینائی و ارتباطی بوده که از آن جمله می توان به طرح تولید اندام های مصنوعی با پرینترهای سه بعدی به صورت متن باز، کتابخانه های دیجیتال برای افرادی که دچار اختلالات بینائی هستند و دیوایس هایی اشاره کرد که هر نوع ویلچر دستی را به نمونه های برقی تبدیل می نمایند.

به گزارش Wired، به 6 کاندید از 30 طرح برگزیده بیش از یک میلیون دلار کمک مالی اعطا شده و بقیه نامزدها به طور میانگین 750 هزار دلار کمک هزینه برای اجرایی کردن ایده های خود دریافت نموده اند.

با استناد به آماری که Google.org منتشر نموده، جمعیتی معادل یک میلیارد نفر در سراسر جهان معلول بوده و با ناتوانی های جسمی دست و پنجه نرم می کنند.

«بریجیت هایر گاسلینگ»، سرپرست برگزاری این مسابقه، در این رابطه اظهار داشته: «فارغ از کشور یا فرهنگی که این افراد در آن زندگی می کنند، افراد ناتوان در بیشتر مواقع فرصت پیشرفت را از دست می دهند و از هر سه مورد، یک نفر از آنها در فقر مالی به سر می برد. در کشورهای بزرگی همانند ایالت متحده، 50 تا 70 درصد از معلولین بیکار هستند و این آمار در کشورهای در حال توسعه به رقم 80 تا 90 درصد افزایش می یابد.»

پروژه هایی که Google.org پشتیبانی مالی آنها را به عهده گرفته، در راستای گرایشات کمپانی مادر است و هدف شان نیز یافتن راهکارهای درمانی هوشمند برای مشکلاتی است که افراد معلول در سراسر جهان با آن مواجه هستند.

به طور مثال، مدرسه نابینایان پرکینز برای ساخت یک اپلیکیشن 'micronavigation' [یا مسیریابی دقیق] حدود 750 هزار دلار کمک هزینه دریافت نموده. این اپ تمامی جزئیات ناموجود در برنامه های عادی GPS همانند ایستگاه های اتوبوس و درهای ورودی را نیز به نقشه خیابان ها خواهد افزود.

در مثالی دیگر می توان به Click2Speak اشاره کرد که کیبوردی برای ناتوانان حرکتی ارائه داده و به لطف کمک هزینه 400 هزار دلاری گوگل می تواند آن را اصلاح نماید. e-NABLE نیز 600 هزار دلار برای طراحی و تولید اندام های مصنوعی ارزان قیمت با پرینتر سه بعدی برای کودکان کمک هزینه گرفته.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • مانی
    مانی | ۲۶ فروردین ۱۳۹۵

    بسیار عالی.آفرین به گوگل.همین ایده ها و خلاقیت ها هستن که زندگی رو راحتتر میکنن به خصوص برای افراد معلول که به مشکلاتشون کمتر توجه میشه

مطالب پیشنهادی