وبلاگنویسی زنده دیجیاتو: مراسم راه اندازی اینترنت نسل ۴ ثابت، TD-LTE در مشهد [خاتمه یافت]
مدت محدودی می شود که بالاخره و به همت اپراتورهای کشورمان، پس از چندین سال، در نهایت ما هم در حال چشیدن طعم شیرین اینترنت همراه، ابتدا از نوع 3G و سپس 4G بوده ایم. راهیابی ...
مدت محدودی می شود که بالاخره و به همت اپراتورهای کشورمان، پس از چندین سال، در نهایت ما هم در حال چشیدن طعم شیرین اینترنت همراه، ابتدا از نوع 3G و سپس 4G بوده ایم.
راهیابی اینترنت پر سرعت اگرچه با مشکلات بسیاری همراه بود اما فرایند پیشرفت آن قابل قبول بوده و همچنان در حال گسترش با تکنولوژی های نو است. در این میان اپراتور دوم کشورمان، ایرانسل، همواره تلاش داشته تا دست کم در مبحث اینترنت همراه و گسترش آن، پیشتاز بوده و به باور بسیاری، چنین اتفاقی نیز رخ داده است.
اما امروز در هتل همای مشهد، ایرانسل تصمیم دارد تا به سراغ استاندارد تازه ای رفته و آن را در اختیار کاربران خانگی و اداری قرار دهد. گونه ای از اینترنت که نسل ۴ ثابت یا TD-LTE نام دارد و چند سالی می شود که در بازارهای جهانی رواج یافته است.
ما هم امروز در هتل همای مشهد هستیم تا این رویداد مهم را به شکل لحظه به لحظه برایتان گزارش کنیم. مراسم قرار است راس ساعت ۱۰:۳۰ با نطق اصلی آقای «قلمبر دزفولی»، مدیر عامل ایرانسل آغاز گردد. دعوت می کنیم با وبلاگ نویسی و پوشش زنده دیجیاتو همراه باشید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ابن دهلران هنوز ۲g هست کسی هم رسیدگی نمی کنه. اینجا رایتل و همراه اول خوب جولان میدن
این تست سرعت ها معناش چیه؟ تست سرعت یه مشترک خاص در یک زمان خاص. این تشویص داره؟! اگه برای عموم بود اون موقع تشویق داشت.
در ادامه مطلب قبل 4G+ جدید بود و جای تقدیر داره البته اکثر موبایل های ما ندارن
خوب که هست اما مراسم نمی خواست هم مودم قبلا در بازار بود فقط چند بسته اضافه شده اما هنوزم هم حجم داره فروخته می شود این در اینترنت همراه متداول است اما ثابت فقط در ایران است.مهم این است اینترنتی ارائه شود که تابع حجم نباشد حداقل در محتوای داخلی شما چند کلیپ از آپارات ببینید اول کلی طول می کشد تا لود شود بعد حجمتان تمام می شود
توی عکس مربوط به قیمت ها که البته کیفیت بسیار بالایی هم داشت!، قیمت های مربوط به سه ماهه مثلا از یک ماهه گرونتره! چرا؟ شش ماهه هم از سه ماهه!
از حق نگذریم ایرانسل همیشه پیشرو بوده و بهترین خدمات ارائه کرده ما توی مسافرت اکثر جاها که همراه اول 2G بزور می گرفت H+ داشتیم خیلی جاها داخل شهر ها هم 4G