معرفی میتسوبیشی اوتلندر 2016؛ رقیب ژاپنی هیوندای سانتافه
آوتلندر یک شاسی بلند سایز متوسط ژاپنی است که از ابتدای قرن 21 تولید آن توسط میتسوبیشی آغاز شده و کماکان ادامه دارد. فلسفه به وجود آمدن این خودرو، طراحی اتومبیلی برای جابجایی راحت و ...
آوتلندر یک شاسی بلند سایز متوسط ژاپنی است که از ابتدای قرن 21 تولید آن توسط میتسوبیشی آغاز شده و کماکان ادامه دارد. فلسفه به وجود آمدن این خودرو، طراحی اتومبیلی برای جابجایی راحت و آزادانه سرنشینان در مسیرهای ماجراجویانه عنوان شده و میتسوبیشی سعی کرده از همان نسل اول این مساله را به خوبی در عمل هم نشان دهد.
آوتلندر که در ابتدا با نام ایرترک (Airtrek) شناخته می شد، تاکنون در سه نسل تولید شده که نسل اول بین سال های 2001 تا 2008 و نسل دوم بین 2006 تا 2012 بر روی خط تولید قرار داشتند. تولید نسل سوم نیز از سال 2012 به این طرف ادامه دارد.
نسخه 2016 این شاسی بلند هفت نفره، اولین اتومبیلی است که در ظاهر آن زبان طراحی جدید کمپانی میتسوبیشی نمود پیدا کرده است.
برای دستیابی به تجربه بهتر در رانندگی میتسوبیشی در بخش فنی نیز بیکار ننشسته و بهبودهایی را در این زمینه اعمال کرده تا خریداران رضایت بیشتری از این خودروی ژاپنی داشته باشند.
در مجموع نسخه 2016 در 100 قسمت مختلف مورد بازنگری قرار گرفته تا در برابر بهای پرداختی ارزش بیشتری از خود نشان دهد.
در بخش ظاهری اولین چیزی که جلب توجه می کند، جلو پنجره خاص خودروست که بر اساس مفهوم "سپر داینامیک" طراحی شده و خشونتی مدرن را در ذهن تداعی می کند؛ قسمت های کرومی سپر نقشی به سزا در القای این حس داشته و البته سعی دارند در عین حال آوتلندر را اتومبیلی لوکس جلوه دهند.
در نمای عقب نیز شکل خاص چراغ ها و قطعات کرومی در هماهنگی با نمای جلو مفاهیم یاد شده را با خود دارند. در نمای جانبی هم کاربرد زیاد کروم کاملا مشهود بوده و رینگ های 18 اینچی آلیاژی با طراحی زیبای خود چشم ها را به سمت خود جلب می کنند.
تمامی مدل ها در حالت استاندارد دارای امکاناتی مثل چراغ های اصلی هالوژنی، چراغ های LED روشنایی در روز، چراغ های LED عقب، قسمت های مختلف کروم کاری شده در بدنه، آینه های گرم شونده و میله های موجود روی سقف برای نصب باربند مجهز هستند.
نسخه GT که دارای امکانات بیشتری است به آینه های تاشوی برقی، برف پاک کن های گرم شونده و چراغ های اصلی LED نیز تجهیز شده است.
در داخل کابین طراحی قسمت های مختلف از جمله فرمان و دکمه های کنترلی مورد بازنگری قرار گرفته و بروزتر شده اند، همچنین سیستم ارتباطی جدید و چند منظوره اختصاصی میتسوبیشی (MMCS) به آوتلندر اضافه شده است.
مسیریاب و سیستم صوتی نیز بهبود پیدا کرده، جنس رودری ها و داشبورد نیز در کل ارتقا یافته و محل قرارگیری صندلی ها هم بهتر شده است. مکانیسم خواباندن صندلی های عقب نیز برای کارکرد آسان تر نسبت به مدل های قبلی تغییر کرده است.
میتسوبیشی تاکید خاصی بر روی هندلینگ ارتقایافته و کاهش محسوس صداهای اضافی، لرزش و سفتی در اوتلندر 2016 دارد. بدنه و سیستم تعلیق این نسخه مقاوم تر شده که این امر باعث کاهش چشمگیر صداها و سواری بسیار لذت بخش در مسیرهای مختلف شده است.
اگر بخواهیم جزئی تر به تغییرات در بخش فنی بپردازیم باید به مواردی مثل طراحی مجدد سیستم تعلیق، فرمان برقی، شیشه های ضخیم تر درب عقب، عایق بندی صوتی بهتر، کمک فنرهای داینامیک در جلو و عقب و بهسازی محفظه موتور در تمامی مدل ها اشاره کنیم.
در بخش ایمنی اوتلندر 2016 تکنولوژی های پیشرفته ای را دارد که برخی از آنها عبارتند از سیستم کاهش شدت تصادف از جلو، اخطار خروج از بین خطوط و کروز کنترل تطبیق پذیر.
تمام مدل های مختلف آوتلندر بصورت استاندارد دارای 7 ایربگ از جمله ایربگ های پرده ای و محافظ زانوی راننده می باشند. تجهیزات و قابلیت های دیگری نظیر سیستم کمک به شروع حرکت در سربالایی (HSA)، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) و ABS، کنترل پایداری و کنترل کشش، سیستم کنترل فشار باد لاستیک ها، ایموبلایزر، سیستم ضد سرقت هشدار دهنده و ساختار مستحکم کابین در همه تریم ها وجود دارد.
میتسوبیشی آنقدر برای آوتلندر 2016 سنگ تمام گذاشته که این شاسی بلند مدرن موفق به کسب بالاترین درجه ایمنی (Top Safety Pick Plus) از موسسه IIHS شده است.
میتسوبیشی آوتلندر 2016 اخیرا توسط آرین موتور در داخل کشور ارائه شده است. مدلی که برای ایران انتخاب شده دارای موتور 2.4 لیتری با قدرت 170 اسب بخار بوده و با گیربکس CVT مصرف سوختی برابر با 9.3 لیتر در 100 کیلومتر دارد.
امکانات این نسخه وارداتی در سطح خوبی قرار داشته و سیستم انتقال قدرت آن به صورت چهار چرخ متحرک می باشد.
قیمتی که آرین موتور برای این شاسی بلند هفت نفره در نظر گرفته 2,063,000,000 ریال عنوان شده است. چنانچه نگاهی به شاسی بلندهای تقریبا هم قیمت موجود در کشور داشته باشیم با خودروهای معروف و تثبیت شده ای مثل سانتافه، سورنتو و راوفور (RAV4) روبرو می شویم که رقابت با آنها کاری بسیار دشوار خواهد بود.
اخیرا کراس اوور فرانسوی و لوکس DS6 نیز به داخل کشور راه پیدا کرده که با بهای حدود 218 میلیونی از لحاظ قیمت با نماینده میتسوبیشی تقریبا در یک محدوده قرار دارد اما از لحاظ کلاس کاملا متفاوت از همدیگر هستند.
با این حال اوتلندر 2016 می تواند با تکیه بر امکانات و قابلیت های فنی مناسب، خوشنامی میتسوبیشی در ایران و خاطرات خوبی که انواع گالانت و پاجرو در گذشته برای هموطنان رقم زده اند به موفقیت نسبی دست پیدا کند؛ به شرط اینکه این خودرو به خوبی به مردم معرفی شده و مشکلی از بابت خدمات پس از فروش احساس نشود.
البته رسوایی اخیر در رابطه با تقلب در اعلام میزان مصرف سوخت محصولات میتسوبیشی شاید برخی از خریداران سختگیر و ایده آلیست را با شک و تردید بیشتری مواجه کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
برند محبوب من هستش میتسوبشی ولی ترجیح میدم سوار لنسر بشم تا اوتلندر ولی به عرض دوستان برسونم که بنده پراید دارم
کره جنوبی به گردپای شرکتای ژاپنی مثل همین میتسوبیشی و نیسان و غیره نمیرسه