بررسی بازی پرسیتی؛ پارسیان کشاورز
همیشه از گذشته یاد می کنیم، از افتخاراتی که ایرانی های قدیم به دست آورده اند. با این وجود چند عنوان تاکنون با این محوریت دیده اید؟ نمی خواهیم خرده بگیریم، چون کمبود امکانات همیشه ...
همیشه از گذشته یاد می کنیم، از افتخاراتی که ایرانی های قدیم به دست آورده اند. با این وجود چند عنوان تاکنون با این محوریت دیده اید؟ نمی خواهیم خرده بگیریم، چون کمبود امکانات همیشه توجیه مناسبی برای این گونه مسئله ها است ولی همچنان از پتانسیل های موجود می توانیم بهترین استفاده ممکن را ببریم؛ بازی هایی را ببینیم که ضمن پرداخت به گذشتگان دور ما، تجربه ای سرگرم کننده را به بازیکن ها هدیه بدهند.
استودیو تاد را همگان با فروت کرفت می شناسند. این عنوان زمانی انتشار یافت که بازی های کارتی چندان محبوبیتی بین عموم کاربرهای داخلی نداشتند. بنابراین آن ها با پرداخت مناسب به این ایده و ساخت عنوانی هیجان انگیز نه تنها هزاران بازیکن را به رقابت با یکدیگر فرستادند، توانستند نخستین استودیو ایرانی هم لقب بگیرند که عنوانی کارتی می سازند. تاد اکنون بازگشته تا دوباره موفقیت های خود را تکرار کند.
این بار با عنوانی مواجه هستید که روی دوران هخامنشیان تمرکز داشته و می خواهد تجربه ای فراموش نشدنی برای بازیکن ها به ارمغان بیاورد. پیش از پرداخت به «پرسیتی» بد نیست بدانید که پیشتر هم عناوینی با محوریت هخامنشیان دیده بودیم. با این وجود ساخته استودیو تاد بیشتر از پتانسیل های دوره ای که حرف می زنیم استفاده کرده است. با ما و معرفی امروز همراه باشید تا با «پرسیتی» آشنا شوید.
پرسیتی عنوانی مزرعه داری است. با بازی های این سبک که آشنایی دارید؛ بازیکن باید با کاشت محصولات و برداشت آن ها زمین خود را گسترش داده و پیشرفت نماید. ساخته استودیو تاد هم همین گونه است. پس از سال ها به سرزمین پدری بازگشته و می بینید تنها چیزی که باقی مانده، خرابه ها هستند. بنابراین باید دست به کار شده و با استفاده از توانایی های خود یا مشاور، منطقه مادری را دوباره آباد کنید.
ابتدا تنها سه زمین کشاورزی و یک مرغ داری دارید. با این وجود هر چه که پیشروی نمایید، ساختمان ها هم افزایش یافته و مسئولیت بیشتری را برعهده خواهید گرفت. «پرسیتی» را می توانیم استانداردترین عنوان مزرعه داری ایرانی بنامیم، چون از المان های این سبک به درستی استفاده کرده است. یکی از جذابیت بازی های مدیریتی به استراتژی های موجود باز می گردد.
ساده تر بگوییم، بازیکن برای دریافت چیزی که می خواهد مجبور است از نقطه A فعالیت های خود را آغاز کرده، به B رفته و نهایتا به نقطه C برسد. به پخت نان فکر کنید. چه مرحله هایی را باید پشت سر بگذارید؟ همین چرخه های موجود هستند که توانسته اند اعتیادآوری بازی های مزرعه داری را افزایش داده و به خاطر افزایش عنصر «آزادی عمل» بازیکن ها را تا ماه ها معتاد خود نمایند.
همان طور که پیشتر گفتیم، «پرسیتی» از این قاعده پیروی کرده است. تعداد ساختمان های گوناگون و فعالیت های مختلف هم موجب شده اند تا بازی جذابیت خود را حفظ نموده و به این زودی ها خسته کننده نشود. جالب اینجاست پرسیتی از همان ابتدا مخاطب را درگیر می کند. دیده اید بعضی عناوین شروع آهسته ای داشته و تا روی غلتک بیافتند باید وقت زیادی را منتظر بمانید؟
ساخته استودیو تاد این گونه نیست و با وجود ساختمان های محدود ابتدایی، چون تعداد کارهایی که می توانید انجام بدهید مناسب هستند، بنابراین بارها ممکن است که گذر زمان را از دست بدهید. به المان های مثبت گیم پلی پرسیتی پرداختیم. با وجود تمام حرف هایی که زدیم، همچنان بهترین بخش ساخته تاد را نگفته ایم و آن هم چیزی نیست جز «چگونگی پیشرفت بازیکن».
بیایید با همدیگر رو راست باشیم، از ارتقا یک ساختمان برای پیشرفت واقعا خسته شده ایم. بازی های مدیریتی و استراتژیک امروزه از این المان استفاده کرده و استودیوهای کمی دست به نوآوری می زنند. بنابراین همانند همیشه باید سازه اصلی را ارتقا دهید تا به امکانات جدیدتری دسترسی پیدا کنید. خوشبختانه پرسیتی با المان متفاوتی قابلیت پیشرفت بازیکن ها را فراهم کرده است.
هر کاری که انجام می دهید به تجربه شما افزوده می شود. اگر هم نوار تجربه به اندازه کافی پر گردد، ارتقا سطح [یا به اصطلاح لول آپ] خواهید شد. طبیعتا با هر افزایش رتبه امکانات جدیدی به دست می آورید. جالب اینجاست چنین تغییری را هم برای ساختمان ها شاهد هستیم. عناوین مشابه را ببینید، معمولا قابلیت ارتقا هر کدام از چیزهایی که می سازید را دارید.
پرسیتی این گونه نبوده و برای آزادسازی بعضی از امکانات ساختمان های قدیمی، همان افزایش سطح کفایت می کند. با این المان استودیو تاد توانسته تا به ترکیب درستی از «سادگی» و «پیچیدگی» بازی های مدیریتی برسد. به همین دلیل است که پرسیتی را بهترین بازی مزرعه داری ایرانی می نامیم. از دیدگاه شنیداری و دیداری هم می توانیم ساخته تاد را عنوانی استاندارد قلمداد نماییم.
با این وجود اگر منطقه ای که هستید پویایی بیشتری [پیاده روی انسان ها، بازی بچه ها یا نمونه های مشابه] داشت، طبیعتا پرسیتی چشم نواز تر می شد. البته اضافه کنیم که بازی همچنان در فاز بتا بوده و 27 شهریور شاهد انتشار نسخه کاملش هستیم. بنابراین استودیو سازنده می تواند باگ های موجود را برطرف بسازد. برای سخن پایانی باید بگوییم اگر به عناوین مزرعه داری علاقه مند هستید، پرسیتی را از دست ندهید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
عكس مزرعه رو ديدم فكر كردم اون يك تراشه هست و كلاً بازي در مورد cpu و بورد و قطعات روي بورد هست?
خداییش بچه های ایران تو بازی سازی خیلی پیشرفت کردن ماشالله بهشون,انشالله موفق تر بشن???????✌✌
نه که حالا تو گذشته هم خیلی چیز شاخی بودیم :))
ایران زمان کوروش یک دهم دنیا بود