ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

آلفابت نیز برای مقابله با ویروس زیکا دست به کار شد

برای از بین بردن آفت های مضر دو راه اساسی وجود دارد: یکی از بین بردن منابع تغذیه آنها، و دیگری جلوگیری از تولید مثل. از آنجایی که ویروس زیکا از طریق پشه منتقل شده و این ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۱۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۷:۳۰

برای از بین بردن آفت های مضر دو راه اساسی وجود دارد: یکی از بین بردن منابع تغذیه آنها، و دیگری جلوگیری از تولید مثل. از آنجایی که ویروس زیکا از طریق پشه منتقل شده و این حشرات به سادگی می توانند از حیوانات یا انسان ها تغذیه کنند، روش اول جوابگو نخواهد بود.

سازمان Verily (زیر مجموعه علوم و تحقیقات پزشکی هلدینگ آلفابت، شرکت مادرِ گوگل) با تمرکز ویژه ای روی روش دوم، یعنی جلوگیری از زاد و ولد پشه های ناقل به مبارزه با این ویروس کشنده و خطرناک می پردازد.

طبق معمول، تمام آزمایشات و تحقیقات این موسسه مثل مطالعه روی ترفند های از بین بردن ویروس های مختلف، در سکوت خبری و محرمانه انجام می شود. اما در این زمینه به جهت نیاز مبرم به همکاری مردم و البته الزام ورود به مناطق باز و استفاده از تجهیزات پزشکی در ملا عام، Verily درب های خود را تا حدی به روی رسانه ها باز کرده است.

download-w600

Linus Upson معاون واحد مهندسی Verily در گفت و گوی خود با وب سایت Technology Review متعلق به دانشگاه فناوری ماساچوست، می گوید: «مردم کشور امریکا نگرانند و درخواست کمک می کنند. اگر ما به هرگونه دستاوردی در مقابله با حشرات ناقل ویروس های کشنده دست یابیم یا روی آنها آزمایشاتی انجام دهیم، باید از طریق رسانه های اجتماعی اطلاع رسانی شود. بدون شک چنین مسائلی مثل آزمایش سرعت اینترنت یا امواج وای فای نیست.»

یکی از روش های معمول برای توقف تولید مثل گونه خاصی از حشرات، استفاده از باکتری Wolbachia است؛ محققین با تزریق این باکتری ها به ساختار DNA یا ژن حشرات مذکر، عدم باروری و تولید مثل صحیح جنس مونث آنها را موجب می شوند.

اگرچه برخی از دستکاری ها در ساختار ژنتیکی جانوران مختلف منجر به توسعه خطرناک تر آن گونه شده، اما سازمان غذا و داروی ایالات متحده امریکا اخیراً در حرکتی مشابه برای مبارزه با زیکا تلاش کرده است؛ بنابراین به نظر می رسد رویکرد Verily به شکل امیدوار کننده ای جوابگو باشد و زودتر از آنچه انتظار داریم به نتیجه برسد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • abbasalim
    abbasalim | ۱۸ مهر ۱۳۹۵

    اول که خودشون این حشره ها رو میسازن و جون کلی آدم میگیرین چیزی نمیگن. بعدش که میخوان دارو بسازن (و از فروش دارو سود کنن ) کلی سر و صدا می کنن که ما خوبیم.

مطالب پیشنهادی