ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

رکورد سریع ترین شارژ بی سیم موبایل حالا در اختیار ال جی

سامسونگ و ال جی، دو کمپانی خوش نام کره ای در زمینه شارژ سریع بی سیم دستگاه های موبایل خود، رقابت شدیدی با یکدیگر دارند. سامسونگ همراه با گلکسی اس 7 و اس 7 اج ...

محسن وفانژاد
محسن وفانژاد منتشر شده در 21 مهر 1395  |  15:30

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

سامسونگ و ال جی، دو کمپانی خوش نام کره ای در زمینه شارژ سریع بی سیم دستگاه های موبایل خود، رقابت شدیدی با یکدیگر دارند. سامسونگ همراه با گلکسی اس 7 و اس 7 اج قابلیت شارژ سریعی ارائه داد که هر فناوری تا پیش از آن را شکست داد.

حالا ال جی با Quick Wireless Charging Pad یک بار دیگر نفسی تازه کرده و بنا به ادعای شرکت، سرعت شارژ این دستگاه برابر با شارژ از طریق سیم است. در حالت عادی، اگر شارژ به صورت سیمی انجام شود، سرعت بالاتر است اما پد جدید ال جی این تفاوت را از بین برده است.

شارژ گلکسی اس 7 و اس 7 اج با سیم و پاور بریک ارائه شده توسط سامسونگ یک ساعت و نیم طول می کشد در حالی که این زمان برای شارژ بی سیم دو ساعت خواهد بود.

LGs-Quick-Wireless-Charging-Pad (1)-w600

گجت هایی که قابلیت شارژ بی سیم داشته باشند، با قدرت 15 وات توسط پد شارژ وایرلس سریع ال جی تغذیه می شوند. ال جی ادعا دارد که در 30 دقیقه، شارژ موبایل به 50 درصد خواهد رسید. این سرعت را اگر با متوسط عمر باتری و سرعت شارژ از طریق سیم حساب کنیم، متوجه خواهیم شد که ادعای ال جی در زمینه ارائه سریع ترین شارژر بی سیم نامربوط نیست.

برای امنیت بیشتر نیز یک سوییچ گرماسنج درون دستگاه قرار داده شده که در زمان بیش از حد داغ شدن دستگاه، متوجه شده و سریعا پروسه انتقال را متوقف می کند.

قیمت دستگاه هنوز مشخص نیست اما طی یکی دو هفته آتی می توان این دستگاه را در بازار بین المللی خریداری کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (19 مورد)
  • Night Fury

    سیستم گرماسنج گذاشته یه وقت آتیش نگیره!

    • Dandelions

      این شارژر منحصر به محصولات ال جی نیست که! همه گوشی های هوشمند مال هر برندی که مجهز به شارژ بی سیم باشه میتونه ازین استفاده کنه. احتمالا ال جی این ایده رو برای گوشی هایی ارائه کرده که شارژ بی سیم دارن اما باتریشون غیر قابل تعویضه و داغ میکنه. مثل نوت 7 سامسونگ. که البته امیدی به ادامه تولید و عرضه اون نیست. در هر حال با این فناوری حسگر گرما احتمال داغ شدن باتری و انفجار کاملا ملتفی خواهد بود. چون وقتی به یه دمای مشخص برسه، دیگه غیر فعال میشه و دما بالاتر نمیره.

  • امیرحسین زنگنه

    ببخشید یه سوال. اینایی که بیخود و در هر صورتی کامنتهارو دیسلایک میکنن فازشون چیه خدایی ??

  • amir

    اگه همراه اون شارژ بی سیم اون دختره هم باشه میگیرم ???

    • آدم های ساده را دوست دارم

      ???تو روحت

  • آدم های ساده را دوست دارم

    عشق است الجی
    جی 3 من هم شارژ وایرلس پشتییانی میکنه حتی بدون اون کیف مسخرش اگر قیمتش مناسب باشه احتمال زیاد میگیرم

    • سیاوُش عباسی

      جی 3 شارژر بی سیم پشتیبانی نمیکند.
      دارم که میگم ?

  • Marshall

    فناوری شارژ بی سیم راه درازی در پیش داره. بعد کار کردن رو مسئله سرعت، مصافت مطرح میشه. یه استارتاپ اوکراینی داره دستگاهی رو توسعه میده که حتی بشه با فاصله پنج متری دیوایس رو شارژ کرد. تا عملی شدن این، فعلا استفاده از شارژ بی سیم جذابیتی واسم نداره.

  • New Wolf

    ببخشید وی ۱۰

  • New Wolf

    الجی شرکت خوب و نوآوری هستش ولی داره چوب بازاریابی و تبلیغات بدش میخوره خداکنه پرچمدار بعدش از نظر طراحی بهتر از جی ۵ و وی۲۰ باشه به نظر من الجی امسال تو طراحی خیلی پسرفت کرد طراحی وی ۲۰ خیلی خوب بود

    • Amirhoseiin

      البته تبلیغاتش که ماشالله بالاس. هنگام عرضه جی فور دقت کردید کل خیابون‌های تهران تبلیغشو میکردن؟ والا الجی همیشه یه جای کارش میلنگه در غیر این صورت عالی میشد.

      • Morteza

        دقیقا ، مثلا جی4 و ج5 از نظر باتری افتضاح بودن
        یا جی5 نور صفحه ش به طرز خنده داری کمه که فک میکنی حتما خرابه
        وی20 هم باتری ش انگار تعریفی نداره

        • Dandelions

          با انگار و فک کنم و شنیدم که نمیشه نظر داد. اتفاقا باتری V20 به اندازه امکانات و نرم افزاری و سخت افزاری که داره خیلی هم خوبه و میتونه جواب بده. چون هم صفحه نمایشش به دلیل Quantum IPS بودن روشن تره و هم انرژی کمتری مصرف میکنه و هم سیستم مدیریت باتری خوبی داره که با وجود این همون مقدار امپراژ برای مصرف روزانه کافیه. البته باید خود کاربر هم راه های صرفه جویی در باتری رو بلد باشه که این روزها مهم ترینش روشن بودن شبکه اتصال سلولی و مکان نما یا جی پی اس هستش و به دلیل کاربرد زیاد نرم افزارهای شبکه های اجتماعی و ابزارهای پیام رسان و نیاز زندگی مدرن امروز به آنلاین بودن دائم و اپدیت بودن انرژی زیادی رو مصرف میکنه. بهتره وقتی لازم نداریم این برنامه ها رو ببندیم. حتی میتونیم از نرم افزارهای صرفه جویی در باتری استفاده کنیم.

      • Meysam-Tn2

        افرین... یه جای کارش

    • New Wolf

      آخرش میخواستم بگم وی ۱۰

  • مهدی

    اینجور رقابتها رو خیلی دوست دارم.
    به نفع مصرف کنندست.

  • pop_0098 .

    دمش گرم

  • Saeed_S21

    جووووووووون?

مطالب پیشنهادی