5 ابزار تحت وب برای کاهش حجم تصاویر، ویدئوها، آهنگ ها و فایل های پی دی اف
هدف تکنولوژی همیشه در رابطه با بهره وری بهتر بوده است. مهم نیست از چه پردازنده ای استفاده می کنید؛ کاهش اندازه ی فایل ها همیشه به افزایش سرعت کمک خواهد کرد. حال این امر ...
هدف تکنولوژی همیشه در رابطه با بهره وری بهتر بوده است. مهم نیست از چه پردازنده ای استفاده می کنید؛ کاهش اندازه ی فایل ها همیشه به افزایش سرعت کمک خواهد کرد. حال این امر می خواهد مربوط به بارگذاری سریعتر یک ویدیو روی اینترنت باشد و یا جا به جایی یک دسته از فایل ها روی رایانه شخصیتان.
خبر بد آن که، بسیاری از فایل های ما از نظر حجمی که اشغال می کنند بهینه نیستند. تقریبا تمام فایل ها دارای آیتم های اضافه و غیرقابل استفاده ای هستند که حذف آن ها نه تنها به کیفیت فایل لطمه نمی زند، بلکه به کاهش حجم آن نیز کمک بسیاری می نماید.
با کاهش حجم فایل ها می توانید به سرعت و بدون هیچ مشکلی آن ها را در توئیتر ارسال کرده و یا به ایمیل های خود پیوست کنید. خوشبحتانه ابزار آنلاین زیادی برای این کار وجود دارند که در ادامه به معرفی نمونه هایی رایگان و کاربردی از آن ها خواهیم پرداخت.
Compressify (وب): کاستن از حجم فایل های ویدیویی تا 60 درصد
احتمالاً برایتان پیش آمده که زمان زیادی را برای بارگذاری یک ویدیو در شبکه های اجتماعی و یا یک وبسایت صرف کرده اید. دلیل این موضوع تا حد زیادی به حجم ویدیوی مورد نظر بر می گردد. هرچه فایل تان سبک تر باشد، بارگذاری آن نیز سریعتر خواهد بود (این قضیه درباره ی آپلود فایل ها نیز صادق است).
ابزار Compressify حجم تمام ویدیوها را به میزان حداکثر 8 مگابایت کاهش داده و فرمت این دسته از فایل ها را به WebM گوگل که برای نمایش فایل های ویدیویی روی اینترنت به کار می برد، تغییر می دهد. نتیجه ی حاصل شده ویدیویی می شود که 20 تا 60 درصد از نمونه ی اصلی کم حجم تر بوده و قابلیت اجرا روی هر مرورگری را دارد.
Compressify ابزار مناسبی برای کاهش حجم فایل های ویدیویی برای ارسال در شبکه های اجتماعی، بدون افت رزولوشن و کیفیت آن ها به شمار می رود. با این حال ابزار مذکور تا حدودی در پشتیبانی از فرمت های گوناگون محدود است؛ بنابراین اگر می خواهید کنترل بیشتری روی ویدیوهای خود داشته باشید، سرویس ClipChamp را نیز امتحان نمایید.
علاوه بر این Windows Movie Maker نیز برای کاهش حجم فایل ویدیوها به صورت آفلاین انتخاب مناسبی محسوب می شود.
CompressNow (وب): کنترل و کاهش حجم تصاویر
هنگامی که عکسی با دوربین 13 مگاپیکسلی تلفن هوشمند خود ثبت می کنید، احتمالاً نمی دانید که چند مگابایت از فضای ذخیره سازی تلفن هوشمندتان به آن اختصاص داده می شود. موضوعی که به هنگام به اشتراک گذاری آن ها با دیگران نیز غیر ضروری به نظر می رسد.
اما CompressNow حجم فایل های تصویری با فرمت JPEG ،PNG یا GIF را کاهش داده و به شما کمک می کند سایز نهایی تصاویرتان را کنترل کنید. همچنین ابزار CompressNow، جزو محدود سرویس های کاهش حجم تصاویر به صورت آنلاین به شمار می رود که قابلیت تبدیل دسته ای فایل ها را در اختیار شما می گذارد.
تنها کافیست تصاویر خود را با استفاده از دکمه ی آپلود روی این سرویس بارگذاری کنید و یا آن ها را کشیده و روی مرورگر خود رها نمایید. پس از آن از منوی کشویی بالای صفحه، میزان درصدی که می خواهید فایلتان کاهش حجم داشته باشد را انتخاب نمایید. سپس روی Compress Now کلیک و فایل تبدیل شده را دانلود کنید.
SmallPDF (وب): فشرده سازی فایل های پی دی اف به همراه پشتیبانی از فضاهای ابری
پی دی اف یکی از امن ترین فرمت ها برای اشتراک گذاری فایل ها روی اینترنت به شمار می رود. می توانید این فایل ها را رمزنگاری کرده و با یک رمز عبور قفل کنید. به دنبال همین تا زمانی که اجازه ی تغییرات صادر نشود، قادر نیستید محتویات درون این فایل ها را دست کاری نمایید؛ به همین خاطر است که از این فرمت برای نهایی کردن قراردادهای کاری استفاده می شود.
انجام این تغییرات روی یک فایل پی دی اف می تواند حجم آن را بسیار سنگین تر از یک سند معمولی بکند. برای کاهش حجم پی دی اف ها SmallPDF یکی از بهترین ابزار آنلاینی است که می شناسیم. این سرویس دارای ابزار فشرده سازی است که حجم فایل های پی دی اف را به 144dpi (نقطه در اینچ) کاهش می دهد؛ کیفیتی ایده آل برای یک فایل پی دی اف که در پرینت گرفتن هم مشکلی برایتان ایجاد نمی کند.
قابلیت های SmallPDF به همین جا ختم نمی شود؛ با استفاده از این سرویس نه تنها می توانید فایل ها را از روی هارددیسک خود آپلود کنید، بلکه قادر هستید آن ها را از طریق Dropbox یا Google Drive روی SmallPDF بارگذاری نمایید.
MP3Smaller (وب): کاهش حجم فایل های MP3 با سرعتی باور نکردنی
امروزه MP3 به فرمت پیش فرض اکثر فایل های صوتی تبدیل شده است. برای کاهش حجم فایل های صوتی خود به MP3Smaller رفته، فایل خود را آپلود کنید (تا 50 مگابایت) و سپس بخش تنظیمات را انتخاب نمایید.
در بخش تنظیمات می توانید میزان بیت ریت فایل صوتی خود را تغییر دهید. برای کاربر معمولی، کاهش بیت ریت یکی از بهترین راه ها برای کاهش حجم فایل های صوتی به شمار می رود. برای کسب بهترین نتیجه ممکن آن را به کیفیت متداول 128kbps، کیفیت متوسط 192kbps یا 256kbps و یا کیفیت بالا و استانداردتر 320kbps تغییر دهید.
بد نیست بدانید که MP3Smaller فقط در لحظه یک فایل را کاهش حجم می دهد. همچنین تغییر بیت ریت تنهایی قابلیتی است که این سرویس از آن پشتیبانی می کند. اگر می خواهید فایل های صوتی خود را به صورت دسته ای تغییر حجم داده و روی آن ها کنترل بیشتری داشته باشید، اپلیکیشن MP3 Resizer را برای مک یا ویندوز دانلود نمایید.
با ثبت نام در این اپلیکیشن برای بار نخست، قادر هستید برای 30 روز به صورت رایگان از تمام قابلیت های آن استفاده کنید.
Ezyzip (وب): وقتی که هیچ راهی کارساز نبود، فایل های خود را زیپ کنید
ابزار بایگانی، ساده ترین راه برای کاهش حجم فایل هایی با فرمت های مختلف به شمار می روند، بدون آن که محتویات آن ها تغییری کند. در این زمینه Ezyzip بهترین ابزار آنلاینی است که می شناسیم.
کافیست به سایت آن رفته و گزینه ی Choose Files را انتخاب کنید. پس از آن روی فایلی که می خواهید بایگانی شود کلیک و سپس گزینه ی Zip Files را انتخاب نمایید. با انجام این کار، حجم هر فایل شما بین 15 تا 30 درصد نسبت به نسخه ی اصلی کاهش می یابد.
علاوه بر این، می توانید فایل های بایگانی شده ی خود را برای دوستان خود ارسال کنید. آن ها می توانند فایل های دریافت شده را با استفاده از قابلیت Unzip این سرویس از حالت فشرده خارج نمایند.
چگونه حجم فایل های خود را کاهش می دهید؟
آیا ترفندهای بهتری برای کاهش حجم فایل ها با فرمت های مختلف می شناسید؟ چگونه با محدودیت های ایجاد شده در رابطه با سایز تصاویر در شبکه های اجتماعی نظیر فیسبوک و توئیتر کنار می آیید؟ بدمان نمی آید تجربیات خود را در این خصوص با ما در میان بگذارید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مرسی کاربردی بود مطلب??