ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مرحله جدیدی از درمان پارکینسون آغاز می شود؛ انجام آزمایش روی انسان

سال گذشته محققین دانشگاه هاروارد ایالات متحده اعلام کردند با تزریق رشته های سیمی خاصی به مغز می توان به درمان بیماری پارکینسون و سایر مشکلات عصبی کمک کرد. این تکنیک چندین بار با موفقیت روی موش ها ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۲۵ مهر ۱۳۹۵ | ۰۱:۰۰

سال گذشته محققین دانشگاه هاروارد ایالات متحده اعلام کردند با تزریق رشته های سیمی خاصی به مغز می توان به درمان بیماری پارکینسون و سایر مشکلات عصبی کمک کرد. این تکنیک چندین بار با موفقیت روی موش ها آزمایش شد، اما حالا به مرحله ای از پیشرفت رسیده ایم که دانشمندان امریکایی آماده آزمایش روی انسان هستند.

رشته های مورد بحث را ترکیبی از طلا و پلیمر شکل داده و بسیار نازک هستند، به سادگی وارد سوزن سرنگ شده و به هیچ وجه الزامی برای عمل جراحی باز وجود ندارد. علاوه بر این از آنجایی که حفره های مشخص شده ای در رشته ها گنجانده شده، به محض ورود به سر انسان، به لطف عبور نرون های عصبی از درونشان با مغز ترکیب می شوند.

در نسخه فعلی بخشی از رشته ها از حفره کوچکی که درون جمجمه بیمار ایجاد شده بیرون میزنند تا با یک کامپیوتر در ارتباط باشند. برقراری این رابطه به جهت فراهم سازی امکان نظارت و کنترل فعالیت مغز و همینطور اطمینان از سلامت نرون های عصبی لازم است.

Neurons in the brain

با جلوگیری از مرگ نرون ها که عدم لرزش و اسپاسم عضلانی را موجب می شود، به سادگی می توان به مبارزه با پارکینسون و سایر بیماری های عصبی پرداخت. احتمالاً در نسخه های آزمایشی آینده رشته مورد نظر می تواند به منبع تغذیه و کنترل از راه دوری مجهز شده تا دیگر نیازی به اتصال به یک کامپیوتر وجود نداشته باشد.

اهالی تیم محقق معتقدند این خلاقیت پزشکی با هدف قرار دادن درمان بیماری هایی چون افسردگی و اسکیزوفرنی، آینده سلامت ذهنی انسان را می سازد. بدون تردید بعد از عملی شدن آزمایشات روی انسان ها موارد و اطلاعات بسیار گسترده تری در اختیار دانشمندان قرار خواهد گرفت.

گفتنی است بنابر گزارش وب سایت رسمی سازمان تحقیقات دانشگاه MIT امریکا، با همکاری بیمارستان تخصصی ماساچوست آزمایشات متعددی در زمینه درمان بیماری صرع نیز صورت می گیرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی