
کدام کشورها بیشترین سرعت 4G LTE را دارا هستند؛ ایران همچنان در انتهای لیست
اینترنت 4G در دوره تکامل خود قرار داشته و در حال حاضر در اغلب نقاط دنیا در دسترس است. در حالی که بیشتر مردم به استفاده از اینترنت های قابل حمل و مخابراتی بیشتر از ...
اینترنت 4G در دوره تکامل خود قرار داشته و در حال حاضر در اغلب نقاط دنیا در دسترس است. در حالی که بیشتر مردم به استفاده از اینترنت های قابل حمل و مخابراتی بیشتر از ADSL تمایل نشان می دهند، روز به روز شاهد گستردگی بیشتر این بستر پرسرعت هستیم.
کمپانی OpenSignal که در زمینه تحلیل و بررسی شبکه های مخابراتی و البته سرعت اینترنت موبایل فعالیت می کند، جدیدترین گزارش خود را در زمینه میزان پوشش و حداکثر سرعت اینترنت 4G LTE هشتاد و هشت کشور جهان منتشر کرده است.
این موسسه با در نظر گرفتن حدود 17 میلیارد معیار و المان مهم، گزارشات حدود نیم میلیون کاربر را نظاره و تحلیل کرده تا به ما بگوید وضعیت شبکه 4G LTE در جهان چگونه است.
بنابر اطلاعات مندرج در این گزارش، اغلب کشورهای پیشرو در صنعت مرتبط، از سرعت 35 مگابیت بر ثانیه عبور کرده اند؛ در حال حاضر کشور سنگاپور با سرعت 45.86 مگابیت بر ثانیه تتها چند گام تا رسیدن به سرعت 50 مگابیت بر ثانیه فاصله دارد.
متوسط سرعت LTE در دسترس کاربران در قیاس با سال قبل رشد قابل توجهی داشته و به عدد 17.4 مگابیت در ثانیه رسیده است؛ این در حالی است متوسط سرعت سال گذشته، 12.6 مگابیت بر ثانیه بود.
نیوزیلند که در بازه زمانی مشابه با 29 مگابیت بر ثانیه در صدر جدول کشورهای جهان قرار داشت، با رشد کوچکی به 34.94 مگابیت بر ثانیه رسیده، اما با این حال به رده پنجم تنزل کرده است.
چراکه کشورهایی مثل سنگاپور، کره جنوبی، مجارستان و رومانی با جهش چشم گیری به ترتیب به پرسرعت ترین بسترهای اینترنتی 4G جهان دست یافته اند.
در این بین کشور ما نیز رشد قابل توجهی داشته است. سال گذشته ایران در جایگاه آخر شبکه نسل چهارم موبایل قرار داشت و تنها سرعت 3 مگابیت بر ثانیه را ارائه می کرد.
اما امسال شاهد پیشرفت نزدیک به 4 برابری آن بوده ایم و متوسط سرعت اینترنت 4G LTE کشورمان به رقم مناسب 11.37 مگابیت بر ثانیه رسیده است؛ رده ای بالاتر از کشورهایی مثل هند و عربستان سعودی. هرچند که هنوز در فاصله کمی از انتهای جدول قرار داریم.
لازم به ذکر است پوشش دهی این بستر مخابراتی کمی نسبت به سال قبل پیشرفت داشته، اما دارای رده بندی نه چندان مشابهی با جدول سرعت است.
از نظر پوشش دهی، کره جنوبی با محدوده و کیفیت سیگنال 95.71 درصد در صدر کشورهای جهان قرار داشته و به ترتیب توسط ژاپن، لیتوانی، هنگ کنک و هلند تعقیب می شود.
در این زمینه کشور ما نیز بالاتر از ایرلند، اکوادور و چند کشور دیگر، پوششی معادل با 47.86 درصد ارائه می نماید که البته در قیاس با سال گذشته تفاوت چندانی نمی کند.
گفتنی است در حال حاضر اینترنت 4G LTE در سراسر جهان، محبوب ترین بستر اتصال به شبکه جهانی محسوب شده و همه روزه پیشرفت های چشم گیر و قابل توجهی به خود می بیند.
در ایران نیز خوشبختانه شاهد ارتقای زیرساخت های اینترنت موبایل هستیم، هرچند در این بین مشکلاتی هم وجود دارد که روند نصب تجهیزات مخابراتی را در کشورمان با مشکل مواجه می کند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.



وای خدایا یعنی میشه بریم چند سالی کره جنوبی زندگی کنیم؟ لامصب بهشت ابنترنته اونجا.
کاری به سرعت نت تو ایران ندارم. مهم اینه خیلی گرونه.
فکر میکنم بر اساس مگابایت بوده این مطلب
الان یکی از مسئولین میاد میگه... اینترنت ما از لحاظ کیفیت و قیمت در دنیا بی رقیب اســـــت
من متعجبم که این آمار تست سرعت رو چجوری میدن با این نرخ بالا یعنی در ایران سرعت متوسط دانلود ۹۲ مگابیت است!!؟؟ در مشهد که فورجی اول در اینجا افتتاح شد من هنوز اینچنین سرعتی در هیچ کجا ندیدم پس چطور این سرعتو داریم؟در ضمن در عربستان تست سرعت ۳جی گرفتم که بود ۴ مگابیت ولی سرعتش از ۲۰ مگابیت ۴جی ایرانسل ما بیشتر بود پس چگونه اینچنین میشود؟
کشور ما کلا کشور مشکلات حل ناشدنی لازم به توضیح نیست
همین که وجود داره جای شکر داره
وقتی قیمت اینترنت تو ایران گرونه(گیگی ۳۰۰۰ تومان )سرعت بالا چه فایده ای داره
تعویض سیم کارت تالیا با نسل ۴ تالیا،در نمایشگاه الکامپ ۲۵ تا ۲۸ آذر تهران.وصل دیتا سیم کارت تالیا از پایان آذر ۹۵
من که راضیم از ایرانسل تا ۵ مک میرسه کم کمش ۱ مگه و میانگین تو ۳ مگ هست ....
فورجی پلاس ایرانسل به سرعت دانلود 12 مگ میرسه.. راضیم ازت ..
من تو اصفهان 30 مگ هم رد کردم با 4 ایرانسل
داداش اون که هنوز نرسیده و اگه اشتب نکنم تستش به یه گیگ رسید!
کجایی تو ایران. تو ایران کجایی؟؟
من با 4g ایرانسل تا الان 11 مگابایت بر ثانیه هم تجربه کردم!
من خودم تو اردبیل با نسل چهار ایرانسل سرعت 88.5 مگابیت بر ثانیه رو تست کردم توی همون دقیقه با نسل سوم همراه اول همون موبایل سرعت 19 و با ای دی اس ال آسیاتک و قرار داد 6 مگ سرعت به 800 کیلو بیت بر ثانیه می رسید
سرعت 3G رایتل رو هم تست کن.?
@rzhooni
خب اگه شب دان می کنی سرعتت هم بالاس نامحدود ساعتی بگیر
شناختی؟
دهنت سرویس اینجا چیکار میکنی؟
بابا وضع ایران خیلی خرابه ، نت 4جی ایرانسل یه چند روزه کم سرعت تر از همیشه شده
والا اینجا که ما زورکی از تری جی 1 مگ سرعت دانلود میگیریم نامحدود شبی 6 گیگ دانلود میکنیم...به همین راضی هستیم اگه نکننش 100 کیلوبایت
من تری جی رایتل رو با سرعت ۲۵ مگابیت هم داشتم
دسترسی تو هند از سوئیس بیشتره!یا خدا!
من شبا حدود ۲ صبح،۷۰ مگابیت از ایرانسل سرعت میگیرم
ولی خب حجممون دردسره
متاسفانه ایرانسل انتن دهیش زیاد تعریفی نداره در 4g خیلی جاها که زده تحت پوشش یک یا دو انتن بیشتر نمیده و یک مشکل بزرگ دیگه اصلا بسته حجیم درست حسابی با قیمت خوب نداره برای کسایی که حداقل مصرفشون یکی .دو گیگ در روزه . ولی سرعت در کل خوبه
هانگری و رومانی جالبه
هانگری؟!!@?