ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

نگاهی نزدیک تر به آرا؛ پروژه طرد شده از سوی گوگل

در سال 2013 شرکت Phonebloks به جهانیان اعلام کرد قصد دارد موبایلی ماژولار بسازد. پس از آن مشخص شد Motorola Mobility که یکی از زیرمجموعه های گوگل به شمار می رفت نیز چنین پروژه ای ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۲۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۰:۳۰

در سال 2013 شرکت Phonebloks به جهانیان اعلام کرد قصد دارد موبایلی ماژولار بسازد. پس از آن مشخص شد Motorola Mobility که یکی از زیرمجموعه های گوگل به شمار می رفت نیز چنین پروژه ای را در دست اجرا دارد، برنامه ای که Project Ara نامیده می شد.

در نهایت Phonebloks تصمیم گرفت به تیم ATAP گوگل بپیوندد تا ایده اسمارت فون ماژولار را عملی ساخته و محصولی نهایی را به دست مصرف کنندگان برساند. با این حال در زمانی که به نظر می رسید این برنامه به مراحل نهایی نزدیک شده، گوگل خبر از تعلیق پروژه داد.

پس از این ماجرا «آرا» تقریباً به دست فراموشی سپرده شد، اما بالاخره یکی از نمونه های اولیه موبایل های این پروژه به دست اهالی دنیای خبر رسید و اکنون می توانیم جزئیات آن را مشاهده کنیم.

project-ara-phone-2

این تلفن همراه که به گفته Phandroid نسخه اوایل سال 2016 برای توسعه دهندگان به شمار می رود، با شماره مدل A8A01 شناخته می شود. بدنه دیوایس که در نقش اسکلت داخلی عمل می کند، از فلز ساخته شده و نمایشگر و قطعات قابل تعویض را روی خود جای می دهد.

project-ara-phone-1

قسمت پشتی دستگاه کاملاً جالب است، یعنی بخشی که قطعات ماژولار را به هم متصل می سازد. تمام ماژول ها از روکش پلاستیکی نرم برخوردارند و با آهنرباهای EPM در محل خود مستقر می گردند. در کل اگرچه این دیوایس از قطعات مجزا تشکیل شده، اما ساختار نهایی آن کاملاً قابل قبول و مستحکم به نظر می رسد.

project-ara-phone-14

به گفته Phandroid ظاهر نهایی موبایل به HTC Desire EYE شباهت دارد، اگرچه ضخامت آن خیلی بیشتر بوده و به 12.6 میلیمتر می رسد. از دیگر مشخصات سخت افزاری این تلفن همراه می توان به نمایشگر 5.46 اینچی با رزولوشن تمام اچ دی، چیپست اسنپدراگون 810 و 3 گیگابایت رَم اشاره کرد.

project-ara-phone-39

همچنین باتری به کار رفته در نمونه اولیه پروژه آرا 3450 میلی آمپر ظرفیت دارد، و درگاه USB-C نیز در آن تعبیه گشته. البته مواردی که ذکر شد تنها شروع اخبار مربوط به این طرح محسوب می گردد، و در آینده ای نزدیک شاهد جزئیات بسیار بیشتری از این محصول بی سرانجام خواهیم بود.

در ادامه تصاویر بیشتری را از موبایل A8A01 مشاهده کنید:

project-ara-phone-4 project-ara-phone-5project-ara-phone-19project-ara-phone-13 project-ara-phone-12 project-ara-phone-9 project-ara-phone-8 project-ara-phone-7 project-ara-phone-6 project-ara-phone-5

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • YAS...
    YAS... | ۲۲ آبان ۱۳۹۵

    اگه بیاد میترکونه گوشی های ماژولار الان که زیاد قابلیت شخصی سازی ندارن (البته موتو زد وضع بهتری داره و باحالتره) اما خوب این شرکتا برای سود خودشونم شده یا تولید نمیکنن یا اگه تولید کنن قیمت خود گوشی و ماژول هاشو خیلی میبرن بالا

  • mohammad
    mohammad | ۲۲ آبان ۱۳۹۵

    سود شرکتا تو اینه که نتونی سخت افزار گوشیتو اپدیت کنی که مجبور بشی یه جدیدشو بخری همه میدونن این پروژه واسه گوگل مثل اب خوردن بود و هست حتی شرکتای دیگه هم میتونن این کارو انجام بدن اون وقت کسی دیگه گوشی جدید نمیخره الانش نصفشون دارن ضرر میدن اون موقع علنا ورشکسته میشن

    • IamSeraj
      IamSeraj | ۲۲ آبان ۱۳۹۵

      حرفتون درست ولی تا وقتی براش قطعه اپدیت میدن که دلشون میخاد مثلن تا یه سال اون گوشی ساپورت سخت افزاری میکنن بعدش برای گوشی جدیدشون اپدیت سخت افزاری یا همون قطعاتو میدن

    • نوین
      نوین | ۲۲ آبان ۱۳۹۵

      دوست خوبم اتفاقا اینجوری بنظر بنده سودشون بیشتره . الان من گوشیم فست شارژش از کار افتاده میگن مال فیش usb گوشیه خب میگم تعمیرش کنید میگن ماژولش هست خریداری کنید !!!! خیلی راحت هاا ماژولشم شد چند ؟؟ 330 تومن چخبره اخه !!

  • IamSeraj
    IamSeraj | ۲۲ آبان ۱۳۹۵

    خیلی چیز باحالی میشه اگ بیاد دیگ لازم نیس مفت پول تعویض کارای مفتخورو بدیم راحت خودمون میتونیم عوض کنیم قطعاتو

مطالب پیشنهادی