ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی

غول فناوری چین برای ترجمه صدای حیوانات خانگی هوش مصنوعی توسعه می‌دهد

این فناوری ظاهراً در دست توسعه است و زمان رونمایی از آن مشخص نیست.

حمید گنجی
نوشته شده توسط حمید گنجی | ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۸:۳۰

شرکت چینی بایدو روی سیستم ترجمه مبتنی‌بر هوش مصنوعی کار می‌کند که درنهایت می‌تواند صحبت‌های گربه شما را رمزگشایی کند.

براساس گزارش رویترز، شرکت بایدو به‌تازگی اسناد حق اختراع را به اداره مالکیت معنوی ملی چین ارائه داده که سیستمی مجهز به هوش مصنوعی را برای ترجمه صداهای حیوانات توصیف می‌کند. درحال‌حاضر مشخص نیست این سیستم تا چه حد در درک حرف‌های گربه‌ها و سگ‌ها موفق خواهد بود.

شاید هوش مصنوعی بتواند در ترجمه صدای حیوانات به کمک ما بیاید

دانشمندان به‌رغم سال‌ها تلاش هنوز نتوانسته‌اند سیستمی دقیق برای رمزگشایی صحبت‌های حیوانات خانگی بسازند. بایدو امیدوار است این سیستم انسان‌ها و حیوانات خانگی را به هم نزدیک کند. براساس اسناد به‌دست‌آمده، این موضوع می‌تواند «ارتباط و درک عاطفی عمیق‌تر بین حیوانات و انسان‌ها ایجاد و بهبود صحت و کارایی ارتباطات بین گونه‌ها را فراهم کند.»

بایدو هنوز جزئیات بیشتری درباره سیستم خود ارائه نکرده و فقط یکی از سخنگویان این شرکت گفته سیستم موردنظر هنوز در مرحله توسعه است. بایدو ازجمله شرکت‌های چینی است که سرمایه‌گذاری زیادی روی هوش مصنوعی کرده و امیدوار است بتواند از این فناوری‌ها در سیستم ترجمه زبان حیوانات خود بهره ببرد.

البته بایدو تنها شرکتی نیست که روی توسعه فناوری‌های مربوط به رمزگشایی زبان حیوانات با استفاده از هوش مصنوعی کار می‌کند؛ برای مثال، پروژه غیرانتفاعی Earth Species Project در کالیفرنیا در تلاش برای ساخت سیستمی مبتنی‌بر هوش مصنوعی است که بتواند صدای پرندگان، سوت دلفین‌ها و اصوات فیل‌ها را ترجمه کند.

همچنین مؤسسه‌ای غیرانتفاعی به نام NatureLM به‌تازگی اعلام کرده برای ساخت مدل‌های زبانی هوش مصنوعی مخصوص درک شیوه برقراری ارتباط حیوانات با یکدیگر ۱۷ میلیون دلار کمک مالی جذب کرده است.

محققان همچنین تلاش کرده‌اند از یادگیری ماشین برای درک آواز کلاغ‌ها و صدای میمون‌ها نیز استفاده کنند. اگرچه ابزار مستقیم ترجمه حیوانات ممکن است سال‌ها با عرضه رسمی فاصله داشته باشد، سال گذشته تیمی از دانشمندان SETI (جستجوی اطلاعات فرازمینی) ادعا کردند توانسته‌اند با نهنگی گوژپشت در آلاسکا گفتگو کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی