رونمایی از سدان لوکس فرانسوی DS 5 LS در تهران [تماشا کنید]
برند دی اس فرانسه که به عنوان زیر شاخه لوکس گروه پژو سیتروئن (PSA) شناخته می شود، چندی است توسط شرکت آرین موتور پا به کشور ما گذاشته است. پس از مدل های هاچ بک بزرگ ...
برند دی اس فرانسه که به عنوان زیر شاخه لوکس گروه پژو سیتروئن (PSA) شناخته می شود، چندی است توسط شرکت آرین موتور پا به کشور ما گذاشته است.
پس از مدل های هاچ بک بزرگ DS 5 و کراس اوور DS 6 نوبت به فروش مدل DS 5LS به عنوان یک سدان سایز بزرگ خانوادگی محور متحرک جلو رسیده است. این خودرو یکی از لوکس ترین سدان های فرانسوی و به نوعی گل سر سبد مجموعه محصولات پژو سیتروئن (PSA) به حساب می آید.
در پی معرفی DS 5 LS در تهران، مدل 2017 این خودرو قرار است در کشور مان عرضه شود. این خودور از موتورهای مختلف 1.2 لیتری توربو تا 1.8 لیتری در بازارهای مختلف بهره می گیرد. اما برای بازار ایران از موتور 1.6 لیتری توربو شده 163 اسب بخاری که توسط گروه PSA و با مشارکت شرکت بی ام و آلمان ساخته شده، استفاده شده است.
جعبه دنده 6 سرعته ساخت شرکت آیسین ژاپن هم وظیفه انتقال قدرت به چرخ های جلویی را دارا هستند. وزن این خودرو معادل 1500 کیلوگرم است و از طراحی خاص دی اس در داخل اتاق بهره می گیرد.
از رقبای هم وطن این خودرو می توان به رنو تلیسمان و پژو 508 اشاره کرد که البته واردات پژو 508 به بازار هنوز قطعی نشده است، اما رنو تلیسمان چند هفته قبل در تهران رونمایی شد. هیوندای سوناتا، کیا اپتیما و تویوتا کمری از خودروهای هم کلاس این سدان فرانسوی محسوب می شوند
با این وجود تفاوت اصلی DS 5 نسبت به این رقبا، به تاکید برند DS در زمینه های طراحی، نوآوری و لوکس بودن مربوط می شود و در واقع فلسفه ساخت و طراحی و پرستیژ این خودرو کاملا با سدان اقتصادی متوسطی نظیر تویوتا کمری متفاوت است.
از نظر ساختار بدنه و شاسی می توان DS 5 SL را نسخه سدان از مدل جالب توجه و هاچ بک مانند DS 5 دانست که ماه هاست با قیمتی در حدود 205 میلیون تومان در بازار ایران حضور دارد.
با این حال DS 5 SL با قیمتی در حدود 192 میلیون تومان، سطح متفاوتی از برادر هاچ بک خود را در بازار فروش نشانه گرفته و به آلترناتیوی متفاوت و لوکس در برابر رقبای کره ای و، ژاپنی بدل شده است.
از مهمترین امکانات دی اس 5 SL می توان به سیستم تشخیص نقاط کور، سامانه کنترل چسبندگی چرخ ها به سطح مسیر، تودوزی مخصوص DS با چرم ناپا و رنگ هاینا، سیستم صوتی با نمایشگر لمسی، فیلتر هوای یونایزر برای تصفیه هوای ورودی به کابین، چرخش چراغ ها منطبق با مسیر پیچ، سانروف و بسیاری امکانات ایمنی و رفاهی دیگر اشاره کرد که در اغلب خودروهای رقیب دیده نمی شود.
از نظر مشخصات فنی DS 5 SL با شتاب رسمی صفر تا صد حدود 9 ثانیه، حداکثر سرعت 212 کیلومتر در ساعت و مصرف سوخت 6.3 لیتر در یکصد کیلومتر، تکنولوژی مُدرن خود را به رخ می کشد و به لطف بهره مندی از پیشرانه مجهز به توربوچارجر، پیشرفته تر از رقبایی چون کیا اپتیما، هیوندای سوناتا، هوندا آکورد و تویوتا کمری ظاهر می شود.
با این وجود باید منتظر ماند و نتیجه دوئل تمام فرانسوی بین DS 5 LS و رنو تلیسمان را دید، جایی که میزان حمایت نمایندگی ها از خودروهای خود و ارائه خدمات پس از فروش مناسب می تواند نقشی پر رنگ را در رضایت مشتریان و محبوبیت خودروها در بلند مدت بازی کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
باسلام فقط برای اقشار مرفه جامعه خودرو وارد میشه کسی بقکر کم در امدها نیست.
کم در امدها باید ارابه مرگ سوار شن و محو بشن از جامعه.