ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فروش میتسوبیشی اکلیپس کراس
قیمت و شرایط فروش خودرو

شرایط فروش میتسوبیشی اکلیپس کراس و نیسان سیلفی آرین موتور منتشر شد [مرداد ۱۴۰۴]

نیسان سیلفی پلاس با مدل ۲۰۲۴ و قیمت علی‌الحساب دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به متقاضیان عرضه شده است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۰:۴۵

آرین موتور هم‌زمان با برگزاری مرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه، شرایط فروش میتسوبیشی اکلیپس کراس و نیسان سیلفی پلاس را منتشر کرد. این دو خودرو توسط آرین موتور در مرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی به متقاضیان ارائه شده‌اند.

نیسان سیلفی پلاس با مدل ۲۰۲۴ و قیمت علی‌الحساب دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به متقاضیان عرضه شده است. مشتریان می‌توانند این خودرو را در رنگ‌های سفید، مشکی یا خاکستری انتخاب و خریداری کنند. میتسوبیشی اکلیپس کراس نیز با مدل ۲۰۲۵ و قیمت علی‌الحساب دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد. این خودرو در رنگ‌های متنوع سفید، مشکی، خاکستری، نقره‌ای، قهوه‌ای، قرمز و آبی به متقاضیان ارائه شده است.

شرایط فروش میتسوبیشی اکلیپس کراس و نیسان سیلفی پلاس، مرداد ۱۴۰۴:

برندخودرومدلرنگ‌های قابل عرضهقیمت فروش علی‌الحساب در مبادی ورودی
نیسانسیلفی پلاس ای‌ پاور۲۰۲۴سفید، مشکی، خاکستری۲۴.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال
برندخودرومدلرنگ‌های قابل عرضهقیمت فروش علی‌الحساب در مبادی ورودی
میتسوبیشیاکلیپس کراس۲۰۲۵سفید، مشکی، خاکستری، نقره‌ای، قهوه‌ای، قرمز، آبی۲۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰

نیسان سیلفی پلاس در گذشته توسط شرکت‌های دیگر ازجمله آمیتیس خودرو نیز به کشورمان وارد شده است. سیلفی پلاس مشخصات فنی مشابهی با سیلفی مکس ادیشن دارد و ظاهر این دو مدل نیز به یکدیگر شبیه است. تنها تفاوت اصلی تیپ پلاس و مکس ادیشن نیسان سیلفی، عدم وجود کروز کنترل در نسخه پلاس است.

فروش میتسوبیشی اکلیپس کراس

در سوی دیگر اما میتسوبیشی اکلیپس کراس، خودرو انحصاری و وارداتی آرین موتور محسوب می‌شود. این خودرو در جایگاهی پایین‌تر از میتسوبیشی اوتلندر قرار می‌گیرد. اکلیپس کراس به پیشرانه ۱.۵ لیتری چهارسیلندر توربوشارژر مجهز است که حداکثر ۱۵۲ اسب‌بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند. گیربکس اتوماتیک CVT با قابلیت شبیه‌سازی ۸ دنده، وظیفه انتقال قدرت به چرخ‌ها را برعهده دارد. این خودرو در نسخه ساخت ژاپن به کشورمان می‌آید و برخلاف بسیاری دیگر از خودروها، ساخت چین نیست.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی