کوالکام برای توسعه پلتفرم Android Things با گوگل همکاری می کند
زمانی که گوگل اعلام کرد قصد دارد از ماهیت باز و سازگار اندروید برای سر و سامان دادن به وضعیت نه چندان مطلوب اینترنت اشیاء استفاده کند، باز هم مشخص بود که هیچ شرکتی، حتی گوگل ...
زمانی که گوگل اعلام کرد قصد دارد از ماهیت باز و سازگار اندروید برای سر و سامان دادن به وضعیت نه چندان مطلوب اینترنت اشیاء استفاده کند، باز هم مشخص بود که هیچ شرکتی، حتی گوگل به تنهایی نمی تواند از عهده این کار برآید. بدین ترتیب همگان منتظر بودند که شرکت های دیگر نیز نقش خود را در این حوزه ایفا نمایند.
این انتظار دیری نپایید و مدت کوتاهی پس از معرفی رسمی سیستم عامل Android Things از سوی گوگل، شرکت بزرگ سازنده سخت افزار و چیپست یعنی کوالکام، خود را به عنوان نخستین شریک پلتفرم اینترنت اشیاء معرفی کرد.
طبق اظهارات این کمپانی، اولین گام در مسیر فوق، پشتیبانی چیپ های مجتمع اسنپدراگون از این سیستم عامل است. با توجه به اینکه فعالیت های IoT چندان سنگین نیست، بنابراین اسنپدراگون های ضعیف تر از جمله مدل 2100 که به صورت اختصاصی برای ابزارهای پوشیدنی طراحی و ساخته شده، به راحتی در حوزه اینترنت اشیاء به کار خواهند رفت.
کوالکام به منظور رفع مشکلات ارتباطی کنونی در دنیای اشیاء، گزینه های ویژه ای را درون سخت افزارهایش تعبیه خواهد کرد که با Android Things سازگار خواهند بود. بدین ترتیب، کوچکترین موانع سر راه فراگیری و یکپارچگی این پلتفرم نیز از بین خواهند رفت.
علاوه بر این، چیپست های اسنپدراگون مبتنی بر اینترنت اشیاء، به صورت پیشفرض از مجموعه گسترده سنسورها و ابزارهای جانبی نیز پشتیبانی خواهند کرد. همچنین پشتیبانی از خدمات گوگل و فراهم سازی امنیت در سطح سخت افزار، می تواند از سوء استفاده های احتمالی از این ابزارها جلوگیری کند.
در مجموع تمامی این تلاش ها با هدف ساده سازی فرایند برای توسعه دهندگان و کاربران طراحی شده، تا با ساختاری یکپارچه و پروتکل هایی استاندارد در کل ساختار IoT روبرو گردند، ضمن اینکه ابزارها به حداقل تعمیر و نگهداری نیاز داشته باشند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.