ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

استارتاپ ژاپنی برای ارسال کاوشگر خود به ماه آماده می شود

به لطف جایزه ۲۰ میلیون دلاری گوگل برای اولین شرکت خصوصی که بتواند روی ماه فرود آید و به عکاسی از سطح آن طی گشت و گذار خود بپردازد، اخبار سفر به نزدیک ترین همسایه ...

نیما فرشین
نوشته شده توسط نیما فرشین | ۲ دی ۱۳۹۵ | ۲۰:۳۰

به لطف جایزه ۲۰ میلیون دلاری گوگل برای اولین شرکت خصوصی که بتواند روی ماه فرود آید و به عکاسی از سطح آن طی گشت و گذار خود بپردازد، اخبار سفر به نزدیک ترین همسایه زمین دوباره داغ و جذاب شده است.

اولین پیشگام برای دریافت این جایزه ۲۰ میلیون دلاری، یک کمپانی مستقل ژاپنی است که می خواهد در سال آینده با توسعه کاوشگری فلزی، روی سطح ماه فرود آید و به یکی از پیشگامان فضا تبدیل شود.

تیم هاکوتو یکی از شرکت کنندگان سرسخت جایزه گوگل لونار اکس، اعلام کرد که می خواهد با همکاری تیم هندی Indus کاوشگری را به ماه بفرستد. این اتفاق در حالی رخ خواهد داد که Indus نیز می بایست به توسعه کاوشگری بپردازد که به وسیله موشک تولید شده توسط مرکز تحقیقات فضایی هند در سال ۲۰۱۷ به سوی ماه حمل خواهد شد.

علاوه بر این، استارتاپ ژاپنی با امضای قرار دادی با تیم آمریکایی آستروبایوتیک، می خواهد قدم محکمی برای دریافت جایزه لونار اکس بردارد. جایزه لونار اکس گوگل که با نام NASCAR on the Moon نیز شناخته می شود، پاداشی ۳۰ میلیون دلاری است و به شرکتی اعطا می شود که بتواند به توسعه تکنولوژی خاصی برای کاوش روی سطح ماه و استخراج منابع معدنی از همسایه نزیک زمین، بپردازد.

۲۰ میلیون دلار از این جایزه بزرگ، به شرکتی خصوصی تعلق می گیرد که بتواند با فرود آوردن کاوشگر خود روی سطح ماه، به ارسال عکس ها و ویدیوهای HD بپردازد. ۵ میلیون دیگر از این جایزه نیز به مقام دوم مسابقات و باقی مانده مبلغ پاداش مسابقه به تیمی می رسد که به فعالیت های جانبی مانند پیدا کردن آب یخ زده پرداخته باشد. برای شرکت در این مسابقه، تمامی تیم ها باید ۹۰٪ از سهم هزینه های خود را به طور خصوصی پرداخت کنند.

قبل از آنکه تیم هاکوتو پا به میدان مسابقه بگذارد، تیم آلمانی PT Scientists از پروژه سفر به ماه خود برای سال آینده پرده برداشت. علاوه بر این، تیم های Moon Express و SpaceIL نیز برای شرکت در این چالش اعلام آمادگی کردند.

با این حال همچنان برای شرکت در این مسابقه بزرگ، فضای خالی باقی است و باید تا تکمیل شدن لیست ۱۶ تایی این پیشگامان فضایی منتظر ماند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • sharjak.net
    sharjak.net | ۵ دی ۱۳۹۵

    like?

مطالب پیشنهادی