محدودیت زمان هم به مشکلات ساخت اولین خودروی LeEco اضافه شد
هرچند به احتمال زیاد تاکنون نام LeEco به گوشتان نخورده باشد، اما باید بدانید این شرکت چینی نسبتاً نوپا که به تولید تلفن های هوشمند مشغول بود مدتی است دامنه فعالیت خود را گسترش داده ...
هرچند به احتمال زیاد تاکنون نام LeEco به گوشتان نخورده باشد، اما باید بدانید این شرکت چینی نسبتاً نوپا که به تولید تلفن های هوشمند مشغول بود مدتی است دامنه فعالیت خود را گسترش داده و حالا قصد دارد دو کارخانه ی جدید برای تولید خودروهای برقی تاسیس نماید.
اما ناظران اعتقاد دارند این شرکت بی مهابا و بیش از حد بلندپروازانه نسبت به گسترش فعالیت های خود اقدام کرده و این موضوع می تواند ادامه ی فعالیت آن را با مشکل مواجه نماید.
شرکت چینی مدتی پیش برای رفع نگرانی ها اعلام کرد روند ساخت کارخانه در منطقه ی Zhejiang Moganshan هزینه به خوبی پیش می رود اما برای تکمیل کارخانه ی Ji County لازم است کار بیشتری انجام شود.
نکته ی عجیب اینکه پس از اعلام این موضوع خبرنگاران با مراجعه به محل احداث هر دو کارخانه با زمین خالی مواجه شدند که نشان می داد بر خلاف ادعای LeEco عملیات ساخت هیچ کدام آغاز نشده است.
در اعلامیه ی منتشر شده توسط شرکت چینی آمده بود که بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است یک مجموعه ی صنعتی به نام Le Supercar Industrial Park and Automotive Eco Town تا پایان سال 2016 تولید خودرو را در منطقه Zhejiang Moganshan آغاز نماید.
علاوه بر این LeEco برای احداث کارخانه و مجموعه صنعتی لازم است تفاهم نامه های مختلفی با دولت و مسئولیت محلی منطقه به امضا برساند که برخی از آنها دارای الزام های تاریخی و موعد های مقرر برای آغاز فعالیت و رسیدن به سوددهی هستند.
طبق اطلاعات اسناد موجود، در تاریخ 20 آبان مناقصه ی خرید زمین به پایان رسیده و بر اساس توافقات پیشین لازم است حداکثر 10 ماه پس از آن عملیات ساخت کارخانه آغاز و تا 36 ماه از این تاریخ به پایان برسد.
همین مشکلات بود که باعث شد Jia Yueting مدیر عامل شرکت چینی مدتی پیش با انتشار یک نامه سرگشاده اعلام کند هرچند LeEco تاکنون موفق شده 10 میلیارد یوان سرمایه برای تولید خودرو جذب کند، اما هنوز هم با مشکلاتی مواجه است و برای ادامه فعالیت به رقم های بسیار بیشتری نیاز دارد.
این شرکت ساخت کارخانه ی Faraday Future را هم در آمریکا در دست دارد که آنجا هم ادامه ی پروژه به دلیل مشکلات مالی با ابهامات بسیاری مواجه شده است.
حتی در مواردی شاهد بودیم مقامات آمریکایی اعتقاد داشتند شرکت چینی کلاهبردار است و قصد دارد با ترفند پانزی پول سرمایه گذاران پروژه را به جیب بزند.
در پایان بد نیست اشاره کنیم که گروهی از همکلاسی های سابق آقای Yueting در دانشکده اقتصادی Cheung Kong اعلام کرده اند می خواهند 600 میلیون دلار روی ساخت خودرو در LeEco سرمایه گذاری کنند، رقمی که البته در مقابل سرمایه مورد نیاز چندان هم موثر و کافی به نظر نمی رسد.
از طرف دیگر نمایشگاه CES 2017 در پیش است و Faraday Future قصد دارد اولین خودروی برقی خود را بالاخره پس از مشکلات فراوان در آنجا معرفی کند.
بر همین اساس می توان گفت موفقیت شرکت های فناوری چینی در ساخت خودروی الکتریکی تا حد زیادی به سال 2017 بستگی دارد.
اگر LeEco و فارادی فیوچر قادر باشند امسال را با سلامتی پشت سر گذارند، می توان انتظار داشت با ادامه ی تصمیمات درست جایگاهی در بازار خودروهای برقی برای خود دست و پا کنند.
در غیر این صورت می توان آنها را نمونه هایی از بلندپروازی های جاه طلبانه به حساب آورد که نتیجه ای جز سر افکندگی و بدنامی در پی نخواهد داشت.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.