ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایستگاه شارژ خورشیدی
اخبار خودرو

ایستگاه شارژ خورشیدی خودروهای برقی در آفریقای جنوبی راه‌اندازی شد

ایستگاه شارژ خورشیدی Zero Carbon Charge از یک شارژر DC فوق‌سریع با ۳ نقطه شارژ تشکیل شده است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۵:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

شرکت توزیع انرژی در آفریقای جنوبی نخستین ایستگاه شارژ خورشیدی خودروهای برقی را در این کشور به راه‌ انداخت. این ایستگاه خارج از شبکه برق سراسری فعالیت می‌کند.

ایستگاه شارژ خورشیدی آفریقای جنوبی را شرکت Zero Carbon Charge راه‌اندازی کرده است. این ایستگاه در استان شمال غربی آفریقای جنوبی قرار دارد و از ۲۸ نوامبر ۲۰۲۴ به خودروهای الکتریکی سرویس می‌دهد. همان‌طور که اشاره کردیم،‌ این ایستگاه مستقل از شبکه ملی برق آفریقای جنوبی (Eskom) عمل می‌کند.

ایستگاه شارژ خورشیدی Zero Carbon Charge از یک شارژر DC فوق‌سریع با 3 نقطه شارژ تشکیل شده است. هر نقطه شارژ یک کانکتور ۲۰۰ آمپری و یک کانکتور ۵۰۰ آمپری CCS2 با خنک‌کننده مایع دارد. این نقطه‌ها می‌توانند یک خودرو برقی را با سرعت ۲۴۰ کیلووات شارژ کنند. ژنراتور کوچکی نیز برای پشتیبانی در روزهای ابری در نظر گرفته شده است.

آرایه خورشیدی این ایستگاه شامل ۴۸۰ پنل است که حداکثر ۲۸۰ کیلووات ساعت برق تولید می‌کنند. این انرژی در باتری‌هایی به ظرفیت ۵۵۰ کیلووات‌ساعت ذخیره می‌شود. این ایستگاه شارژ با نام CHARGE Wolmaransstad شناخته می‌شود. ایستگاه شارژ خورشیدی آفریقای جنوبی در بزرگراه N12 بین شهرهای Klerksdorp و Wolmaransstad (حدود ۲۹۰ کیلومتری پرتوریا، پایتخت) قرار گرفته است و یک اغذیه‌فروشی نیز دارد. این پروژه نخستین گام شرکت زیرو کربن شارژ آفریقای جنوبی برای راه‌اندازی ۱۲۰ ایستگاه شارژ مشابه است. این ایستگاه‌ها طی سال‌های ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۶ در فاصله‌های ۱۵۰ کیلومتری مسیرهای اصلی این کشور تأسیس خواهند شد.

ایستگاه شارژ خورشیدی
ایستگاه شارژ خورشیدی
Zero Carbon Charge

استقبال از خودروهای برقی در آفریقای جنوبی کند پیش می‌رود. باوجوداین، شرکت زیرو کربن شارژ معتقد است با راه‌اندازی زیرساخت‌ها، استقبال از خودروهای برقی در این کشور افزایش خواهد یافت.

مزایا و معایب ایستگاه شارژ خورشیدی به شرح زیر است:

مزایا: پایداری محیط‌زیستی، کاهش هزینه‌های عملیاتی، استقلال از شبکه برق سراسری، راحتی مکان‌یابی، افزایش پایداری شبکه برق سراسری.

معایب و چالش‌ها: هزینه اولیه بالای راه‌اندازی، وابستگی شدید به آب‌و‌هوا و تابش نور خورشید، فضای موردنیاز برای نصب پنل‌های خورشیدی، بازدهی نه‌چندان مطلوب پنل‌های خورشیدی در تمام شرایط.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی