معرفی بازی Mr Jump؛ روایتی متفاوت از سوپر ماریو ران
احتمالا با مواجه به جمله «روایتی متفاوت از سوپر ماریو ران» حدس زده اید که Mr Jump عنوانی الهام گرفته از ساخته معروف ژاپنی ها بوده و توسعه دهنده می خواهد همانند بعضی سازندگان، از ...
احتمالا با مواجه به جمله «روایتی متفاوت از سوپر ماریو ران» حدس زده اید که Mr Jump عنوانی الهام گرفته از ساخته معروف ژاپنی ها بوده و توسعه دهنده می خواهد همانند بعضی سازندگان، از هیاهوی به راه افتاده استفاده نماید. یا ممکن است با تماشای اسکرین شات ها یاد عناوین مشابه که اتفاقا طی یک سال گذشته نمونه آن ها را زیاد دیده ایم بیافتید و با خوشبینی فراوان، Mr Jump را یک کپی خوب از این بازی ها یاد کنید.
اما هیچکدام از فرضیه های بالا درست نیستند. خود Mr Jump از جریان سازهای صنعت گیمینگ است که شاید تاثیرش همانند Flappy Bird نبوده باشد اما به واسطه مکانیزم های استثنایی و سخت گیم پلی توانست یک شوک کوچک به اپلیکیشن های اسمارت فون ها دهد. به گونه ای که نه تنها پس از انتشارش روی تلفن های هوشمند توسعه دهندگان دست به ساخت کلون های مختلف زدند.
بلکه ماریو ران را هم می توانیم به نوعی الهام گرفته از Mr Jump بنامیم. خوشبختانه ماه گذشته و پس از تقریبا یک سال، توسعه دهنده ساخته معروفش که بین بهترین های 2015 منتقدین اپ استور جای گرفت را برای گوگل پلی عرضه کرد تا دارندگان دستگاه های اندرویدی بتوانند با ورژن دارک سولز دیوایس های دستی از دیدگاه سختی مرحله ها، طعم متفاوت چالش را بچشند.
از عنوان معروف استودیوی فرام سافتور اسم بردیم، چون همانند آن با وجود باخت های فراوان شما همچنان به تجربه خود ادامه می دهید تا بتوانید به موفقیت برسید. اما سازنده چگونه توانسته از این المان اعصاب خوردکن به سودش استفاده نماید؟ جواب این پرسش را باید لا به لای مکانیزم های ساده گیم پلی بیابیم. شما تنها یک وظیفه دارید؛ روی صفحه اسمارت فون کلیک می کنید تا شخصیت داستان پریده و به خط پایان برسد.
یعنی کاراکتر اصلی همانند ماریو ران خودش حرکت می کند. طبیعتا با برخورد به تیغه ها یا افتادن درون آب هم مجبورید از ابتدا دست به ماجراجویی با آقای پرش بزنید. بررسی ماریو ران به یاد دارید؟ آنجا گفتیم که توسعه دهنده توانسته سادگی المان ها را با قابلیت های کم اما کاربردی ماریو و طراحی استثنایی مرحله ها بپوشاند. Mr Jump تقریبا همین رویه را پیش گرفت.
با این تفاوت که محدودیت های مکانیزم های ساخته ZPLAY Games بیش از عناوین مشابه کنونی اش بوده و برای این مسئله سازنده از ترکیب دلنشین «سرعت» و «سختی» استفاده کرده است. شاید برای اتمام منطقه ها یک دقیقه کفایت کند ولی نکته اینجاست برای این که به خط پایان برسید باید چندین دفعه مرحله را از ابتدا بروید. راه دوری نرویم و امیدوارم از لقب نوب استفاده نکنید، ولی خود ما پس از 45 مرتبه به محیط دوم رسیدیم.
البته این حرف ها موجب نشوند که روند Mr Jump را تکراری تصور نمایید. جدا از مرحله های متفاوت، بعضی وقت ها شاهد توانایی های برای شخصیت داستان هستیم که جایگذاری و ترکیب درست آن ها توانسته رنگ خستگی را از این عنوان برباید. تکلیف دارندگان تلفن های اندرویدی مشخص است؛ تا عرضه ماریو ران حتما Mr Jump را انجام دهید. کسانی هم که آی دیوایس دارند، بد نیست با ساخته ZPLAY Games تجربه ای متفاوت از این سبک را برای خود به ارمغان بیاورند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تکراریه ..قبلا معرفی کرده بودید ..جالب هم نیست