ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آینده بازار انرژی آمریکا
تکنولوژی

شاید آمریکا تا یک دهه دیگر به صادر کننده انرژی بدل شود

کشور ایالات متحده گرچه صاحب ذخایر انرژی های فسیلی است، اما از دهه ۱۹۵۰ میلادی تا کنون همواره یک وارد کننده منابع انرژی به حساب می آمده است. حالا گزارشی تازه از اداره کل اطلاعات ...

محمد مافی‌ها
نوشته شده توسط محمد مافی‌ها | ۱۸ دی ۱۳۹۵ | ۰۱:۰۰

کشور ایالات متحده گرچه صاحب ذخایر انرژی های فسیلی است، اما از دهه ۱۹۵۰ میلادی تا کنون همواره یک وارد کننده منابع انرژی به حساب می آمده است. حالا گزارشی تازه از اداره کل اطلاعات انرژی این کشور نشان می دهد که در صورت تحقق برخی پیش بینی ها، آمریکا تا یک دهه آینده به یک صادر کننده سوخت های فسیلی تبدیل خواهد شد.

گزارش این نهاد دولتی هفت مدل مختلف را برای پیش بینی آینده وضع انرژی در دنیا ارائه داده است. در دو مدل از این موارد این طور آمده که به تدریج در طی سال های آینده تولید و صادرات نفت رو به افول خواهد رفت و در عوض حجم کشف ذخایر و تولید گاز طبیعی افزایش می یابد، بدین سان کشور آمریکا می تواند به یک صادر کننده انرژی در دنیا تبدیل شود.

البته این به معنی آن نیست این کشور دیگر وارداتی نخواهد داشت، بلکه در آن زمان حجم صادرات میعانات گازی از حجم واردات نفت و فراورده های آن پیشی می گیرد.

یکی از دو مدلی که در بالا به آنها اشاره شد حالتی است که قیمت نفت رشد شدیدی را تجربه کند، به شکلی تا سال ۲۰۴۰ قیمت آن به رقم بشکه ای ۲۲۶ دلار افزایش یابد. در این صورت مصرف این ماده به شکل قابل توجهی کاهش خواهد یافت و کشورهای دنیا بیشتر به گاز طبیعی و انرژی های نو متمایل خواهند شد.

مدل دیگری که آمریکا را به سمت صادر کننده شدن سوق می دهد، مربوط به زمانی خواهد بود پیشرفت های تکنولوژیک یا شرایط زمین شناسی و آب و هوایی وضع را به سمتی هدایت کنند که هزینه تولید انرژی های نو پایین تر از استخراج منابع فسیلی شود.

اما در دیگر شرایط از جمله کاهش قیمت جهانی نفت به بشکه ای ۴۳ دلار تا بیست سال آینده، یا افزایش هزینه های استخراج و فراوری نفت، ایالات متحده همچنان یک وارد کننده انرژی باقی خواهد ماند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • آریا
    آریا | ۱۸ دی ۱۳۹۵

    تا یک دهه دیگر ایران به قعر بدبختی و فلاکت رسیده

  • Erfaan Zandii
    Erfaan Zandii | ۱۸ دی ۱۳۹۵

    مرگ بر امریکای جنوبی

  • مسعود هوشیار
    مسعود هوشیار | ۱۸ دی ۱۳۹۵

    مرگ بر افریقا

مطالب پیشنهادی