ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

پیمان دیجیتال ژنو؛ راهکاری برای حفاظت از شهروندان عادی در برابر حملات سایبری

مایکروسافت به تازگی از جهانیان خواسته با یکدیگر متحد شوند و تعهدنامه ای را امضا نمایند که بر اساس آن، حملات سایبری به شهروندان و شرکت های بی طرف که توانایی مقابله به مثل ندارند، ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۵

مایکروسافت به تازگی از جهانیان خواسته با یکدیگر متحد شوند و تعهدنامه ای را امضا نمایند که بر اساس آن، حملات سایبری به شهروندان و شرکت های بی طرف که توانایی مقابله به مثل ندارند، متوقف گردد.

«برد اسمیت» نماینده و مدیر ارشد حقوقی مایکروسافت با اعلام این موضوع، از رهبران جهان درخواست کرد تا معاهده ای را تحت عنوان «پیمان دیجیتال ژنو» به رسمیت بشناسند.

این درخواست، دیروز در نطق اصلی اسمیت در جریان کنفرانس امنیت سایبری RSA در سن فرانسیسکو مطرح شد. مایکروسافت معتقد است باید سازمانی بین المللی و بی طرف تشکیل شود که بتواند کشورهای مسئول حملات سایبری را شناسایی و معرفی نماید، چون سران دولت های کنونی جهان در این زمینه صادقانه عمل نمی کنند.

در تصویر زیر بندهای پیشنهادی مایکروسافت برای این پیمان را می بینید:

اسمیت می گوید:

همانند «کنوانسیون چهارم ژنو» که از شهروندان در زمان جنگ حمایت می کند، اکنون به «معاهده دیجیتال ژنو» نیاز داریم تا دولت ها را به حفاظت از شهروندان در مقابل حملات سایبری در زمان صلح محافظت نماید.

تا اینجای کار همه چیز خوب به نظر می رسد، اما بندهای پیشنهادی مایکروسافت، اهداف نوع دوستانه آنها را اندکی زیر سؤال می برد. به عقیده اسمیت، کمپانی های خصوصی همچون مایکروسافت نیز باید به عنوان شهروند عادی تلقی شوند و مشمول حمایت های سازمان های مربوطه قرار گیرند.

او همچنین شرکت های برتر فناوری از جمله مایکروسافت را با صلیب سرخ جهانی مقایسه کرده که در شرایط بحرانی به عنوان نیروی امدادی و بی طرف می توانند به کمک دیگر اشخاص حقیقی و حقوقی بشتابند. البته هنوز نمی دانیم آیا دیگر غول های تکنولوژی یا سران دولت ها از این پیشنهاد مطلع هستند یا خیر.

به هر حال، مایکروسافت یکی از بزرگ ترین شرکت های تکنولوژی جهان به شمار می رود که بارها در مورد برنامه های جاسوسی دولت روی شهروندان لب به اعتراض گشوده و این جنبش هم در صورت جلب نظر عمومی، می تواند آینده ای بهتر را برای دنیای فناوری رقم بزند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی