10 خودروی برتر سال 2017 از نگاه نشریه مستقل Consumer Reports
نشریه آمریکایی Consumer Reports اخیرا لیستی از ده خودروی برتر جهان در هر کلاس را برای سال 2017 منتشر کرده است. برای ارزیابی مدل های موجود 4 فاکتور اساسی در نظر گرفته شده اند که ...
نشریه آمریکایی Consumer Reports اخیرا لیستی از ده خودروی برتر جهان در هر کلاس را برای سال 2017 منتشر کرده است. برای ارزیابی مدل های موجود 4 فاکتور اساسی در نظر گرفته شده اند که عبارتند از عملکرد خودروها در تست های جاده ای، قابلیت اطمینان، میزان رضایت مالکین و ایمنی.
بعد از انتخاب کاندیداها، هر کدام از آنها به مرکز تست اختصاصی این نشریه برده شده و توسط کارکنان تحت آزمایش های مختلف کمی و کیفی قرار گرفته اند تا در نهایت گزینه های برتر در هر کلاس مشخص شوند. در این نوشتار قصد داریم نگاهی به برترین های هر کلاس از نگاه نشریه Consumer Reports بپردازیم.
بهترین خودروی کامپکت کوچک (Subcampact): تویوتا یاریس iA
اتومبیلی که در ابتدا تحت برند ساین (Scion) و با نام iA متولد شد، پس از تعطیلی این برند با نام یاریس iA به حیات خود ادامه داد. این خودرو توسط مزدا توسعه یافته و طبق گفته های کنسیومر ریپورتس به عنوان یک اتومبیل کوچک پایین رده نقص بزرگی ندارد.
در زیر کاپوت یاریس iA یک موتور چهار سیلندر توانمند نصب شده که هماهنگی خوبی با گیربکس 6 دنده خودکار دارد. فرمان دقیق و هندلینگ مثال زدنی از دیگر نقاط قوت این خودروی کوچک هستند.
سیستم اینفوتینمنت (اطلاع رسانی-سرگرمی) مجهز و ترمز اضطراری خودکار در سرعت های پایین نیز ارزش در برابر قیمت یاریس iA را تا میزان زیادی افزایش داده اند.
این مدل از یاریس در واقع با نسل جدید مزدا 2 که در بازار های بین المللی به فروش می رسد تفاوت ساختاری ای ندارد و هر دو خودرو بر روی پلت فرم یکسانی ساخته می شوند.
بهترین خودروی کامپکت: شورولت کروز
شورولت کروز 2017 با کنار زدن رقبای سر سختی مثل هوندا سیویک و تویوتا کرولا به عنوان بهترین گزینه دراین سگمنت انتخاب شده است. سواری نرم و بی صدا، کابین بزرگ و موتور چهار سیلندر توربوشارژ 153 اسب بخاری با عملکرد مثال زدنی بخشی از ویژگی هایی هستند که مورد توجه Consumer Reports قرار گرفته اند.
طبق ارزیابی های این نشریه کروز در هر 100 کیلومتر جاده ای 5 و در هر 100 کیلومتر ترکیبی 7.8 لیتر سوخت مصرف می کند.
بهترین خودروی کامپکت هیبریدی: تویوتا پریوس
دستیابی به این عنوان توسط پریوس جای هیچ تعجبی ندارد. این خودروی سبز در هر صد کیلومتر ترکیبی به 4.5 لیتر سوخت نیاز دارد که در میان هیبریدی های غیر شارژی یک رکورد محسوب می شود.
از آنجایی که پریوس ساخت تویوتاست، کسب امتیاز بالا در ارزیابی میزان اعتماد نیز کسی را متعجب نمی کند. در آخرین نسل، سر و صدای اضافی کابین کاهش یافته و راحتی سواری و هندلینگ پریوس ارتقا پیدا کرده است.
بهترین خودروی اسپرت: مزدا MX-5 Miata
محبوبیت MX-5 در بین علاقه مندان اتومبیل های اسپرت بی دلیل نیست. علی رغم قدرت نه چندان زیاد موتور چهار سیلندر تنفس طبیعی، رانندگی با این خودرو به خاطر وزن کم و تعادل خوب بسیار هیجان انگیز بوده و به همین جهت عملکرد آن در جاده های پر پیچ و خم فوق العاده مناسب ارزیابی شده است. MX-5 در هر صد کیلومتر ترکیبی به 6.9 لیتر سوخت مصرف می کند.
بهترین سدان سایز متوسط: کیا اپتیما
بهترین سدان سایز متوسط امسال نه هوندا آکورد است و نه تویوتا کمری، هر چند این دو جزو محبوب ترین ها در این کلاس هستند. سدان کره ای با ربودن گوی سبقت از این دو سدان ژاپنی توانسته به بهترین انتخاب در این سگمنت بدل شود.
عواملی که باعث موفقیت اپتیما شده اند عبارتند از هندلینگ بالا، پایداری، پیشرانه مناسب، ترمزهای قدرتمند، کنترل های ساده و صندلی های عقب جادار.
همانند سایر محصولات سال های اخیر کیا، اپتیما نیز از قابلیت اعتماد بالا و وارانتی گسترده ای برخوردار بوده و توانسته سرانجام بر سدان های محبوب ژاپنی غلبه کند.
بهترین سدان بزرگ: شورولت ایمپالا
در میان خودروهای با قدمت، ایمپالا امتیازهای بالایی در تست جاده ای کنسیومر ریپورتس کسب کرده است. فضای زیاد، صندلی های دربرگیرنده راننده و سرنشینان و کنترل های راحت بخشی از ویژگی های کابین این سدان آمریکایی هستند.
ایمپالا علی رغم سایز بزرگ خود، هندلینگ و ایمنی بالایی داشته و به دلیل جذب بسیار خوب ضربات ناشی از ناهمواری های موجود در مسیر، کیفیت سواری آن هم تراز با سدان های لوکس ارزیابی شده است.
بهترین شاسی بلند کوچک: سوبارو فورستر
نشریه آمریکایی سوبارو فورستر را یک استاندارد در کلاس شاسی بلندهای کوچک تعریف می کند. دلیل این مساله مواردی مثل فضای داخلی زیاد، مصرف سوخت بهینه، میزان اعتماد بسیار بالا و دسترسی آسان عنوان شده است.
شکل جعبه ای اتاق نقشی اساسی در شکل گیری کابین و پنجره های بزرگ فورستر دارد؛ هندلینگ مطمئن و سواری نرم نیز از ویژگی های بسیار مثبت این خودروی ژاپنی هستند. مصرف سوخت این اتومبیل با رقمی در حدود 9 لیتر در سگمنت خود عالی ارزیابی شده و امنیت آن نیز در سطح مطلوبی قرار دارد.
بهترین شاسی بلند سایز متوسط: تویوتا هایلندر
هایلندر سومین نماینده تویوتا در این لیست است. این شاسی بلند ژاپنی عملکرد بسیار خوبی در تست های جاده از از خود نشان داده و در هر صد کیلومتر ترکیبی به 11.7 لیتر سوخت نیاز دارد.
همانند سایر محصولات تویوتا، هایلندر نیز در بلند مدت قابل اعتماد بوده و مزایایی مثل چسبندگی مناسب در تمام فصول، صندلی های دارای سه ردیف، فضای زیاد برای حمل بار و قابلیت کشش محموله های سبک را دارد.
این خودرو اخیرا برای سال 2017 بروز رسانی شده و خروجی موتور آن 25 اسب بخار افزایش یافته است. تجهیزات ایمنی پیشرفته نیز اکنون به صورت استاندارد ارائه می شوند.
بهترین شاسی بلند لوکس: آئودی Q7
Q7 در بین تمامی خودروهای بررسی شده، بیشترین امتیاز را در تست های جاده ای از آن خود کرده است. این شاسی بلند هفت نفره آلمانی در بین شاسی بلندهایی که Consumer Reports اخیرا تست کرده بالاترین امتیاز را کسب نموده و بیشتر شبیه یک سدان لوکس است تا یک شاسی بلند.
کابین این خودرو کاملا بی صدا بوده و تمامی انتظاراتی را که از یک آئودی وجود دارد، برآورده می کند. علی رغم اندازه بزرگ، Q7 بسیار سریع احساس می شود، ترمزهای آن نیز وظیفه خود را به بهترین شکل ممکن انجام می دهند.
بهترین پیکاپ کامپکت: هوندا ریجلاین
هوندا زمان زیادی را صرف بهینه سازی پیکاپ خود کرده و سرانجام به نتیجه دلخواه دست یافته است. کیفیت سواری ریجلاین بیشتر شبیه به خودروهای سدان بوده و از این لحاظ شباهتی با سایر پیکاپ ها ندارد.
پیکاهپ هوندا نیز همانند تویوتا هایلندر در هر 100 کیلومتر ترکیبی 11.7 لیتر سوخت مصرف می کند که طبق بنا به گفته Consumer Reports باعث شرمندگی سایر پیکاپ ها خواهد شد! هندلینگ این خودرو نیز بهتر از رقبا ارزیابی شده است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ناموسا اپتیما بهترین سدان سایز متوسط نیست! کمری و سوناتا و تالیسمان و ... اگه هم قیمت در نطر نگیریم بنز ای کلاس و سری 5 و ...
جا داره یاد اوری کنم یه زمانی کره جنوبی مهندس میفرستاد ایران تا تو ایران خودرو کار کنن تا بتونن پیشرفت کنن...
ولی حالا اونا کجا و ما کجا...
حییف واقعا..
هیچ کس دلش برای ملت نمیسوزه
همه به فکر خودشونن
مطمئنی اینو؟ تا یه زمانی هم سطح بودیم از یه زمانی به بعد زدن جلو، هیچ وقت فکر نکنم ما جلو تر بودیم
فقط مزدا... البته پیکان مدل 78 هم عالیه.
یعنی منم میتونم یه روزی یه ماشین خارجی درست حسابی داشته باشم