اپل، گوگل و آمازون به دنبال تصاحب واحد تولید چیپ های حافظه توشیبا هستند
گروهی از مطرح ترین کمپانی های تکنولوژیک همچون گوگل، اپل و آمازون تلاش می کنند تا کسب و کار تولید چیپ های حافظه کمپانی ژاپنی توشیبا را از آن خود نمایند. هر شرکتی که در ...
گروهی از مطرح ترین کمپانی های تکنولوژیک همچون گوگل، اپل و آمازون تلاش می کنند تا کسب و کار تولید چیپ های حافظه کمپانی ژاپنی توشیبا را از آن خود نمایند.
هر شرکتی که در نهایت موفق به این کار شود، پس از سامسونگ به دومین تامین کننده بزرگ چیپ حافظه در دنیا بدل خواهد شد و می تواند سهمی ۲۵ درصدی از درآمد سالیانه ۵۰.۹ میلیارد دلاری این شرکت را به حساب های خود واریز نماید.
توشیبا همچنان با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کند و فقط در سال گذشته میلادی ۹ میلیارد دلار از ارزش سهام خود را از دست داده است. نکته مهم در این میان آن است که علی رغم تمام این مشکلات، واحد تولید چیپ های حافظه این شرکت توانسته بازار مصرف خود را حفظ نماید و حتی به تنهایی سودآور باشد.
قیمت گذاری برای فروش این بخش آغاز شده و بر اساس شایعات در مرحله اول بالاترین پیشنهاد متعلق به رقیب تایوانی توشیبا، یعنی «Hon Hai» با ۱۸ میلیارد دلار است. ما این شرکت را بیشتر با نام فاکسکان و به عنوان بزرگترین شریک سخت افزاری اپل می شناسیم. لازم به یادآوری است که آنها سال گذشته نیز موفق شدند با پرداخت ۳.۸ میلیارد دلار دیگر کمپانی ژاپنی، شارپ را نیز به مالکیت خود درآورند.
هفته گذشته سهامداران به مقامات شارپ اجازه دادند تا بخش تولید چیپ های حافظه NAND را از بدنه اصلی شرکت جدا کنند تا عملاً مقدمات فروش این واحد را فراهم سازند.
علاوه بر غول های آمریکایی و فاکسکان، شرکت های دیگری چون «Western Digital»، «Micron Technology» و «SK Hynix» نیز به دنبال تصاحب تاسیسات و تکنولوژی های تولید چیپ حافظه توشیبا هستند. شنیده شده تا اواخر ماه جاری میلادی تکلیف این واگذاری به طور کامل مشخص خواهد شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
آقا تو چهار خط مطلب دوتا غلط دارید!!
حیفه...دولت ژاپن چطور اجازه میده این شرکت ها یکی یکی به چین فروخته بشن?
چون:
۱. دولتش دخالتی تو کمپانی خصوصی نداره
۲. مثل شما نژادپرست نیست و فرقی بین امریکا و اروپا و چین قائل نیست
حرف شما درسته,کشورهای غربی هم از این کار چینی ها ترس داشتن و قانون هایی برای جلوگیری از فروش شرکت هاشون به چین وضع کردن.چین بیشترین سرمایه گذاری برای خرید شرکتهای خارحی میکنه