کسپرسکی: ایران در معرض حمله بدافزار اینترنت اشیاء قرار دارد
افزایش روزانه تعداد دستگاه های هوشمند متصل به اینترنت یکی از نگرانی های عصر حاضر به شمار می رود. اگرچه این گجت ها تا حدودی زندگی روزمره را ساده تر می سازند، اما خطر سوء ...
افزایش روزانه تعداد دستگاه های هوشمند متصل به اینترنت یکی از نگرانی های عصر حاضر به شمار می رود. اگرچه این گجت ها تا حدودی زندگی روزمره را ساده تر می سازند، اما خطر سوء استفاده از آنها از طریق بدافزارها نیز روز به روز بیشتر می شود.
آزمایشگاه کسپرسکی به تازگی نتایج تحقیقات گسترده خود را روی بدافزاری به نام Hajime منتشر ساخته که به صورت اختصاصی برای دستگاه های مبتنی بر اینترنت اشیاء (IoT) توسعه یافته و تاکنون، توانسته بات نتی 300 هزار عضوی را تشکیل دهد.
این بدافزار روی دستگاه هایی نظیر DVR، وب کم و روتر کار می کند و می تواند هر دستگاه متصل به اینترنت را مورد هجوم قرار دهد. Hajime از روش بروت فورس برای عبور از سد رمزهای عبور استفاده کرده و سپس خودش را پنهان می سازد، بنابراین تجهیزات آلوده به آن بدون اطلاع مالک، در حملات خرابکارانه بعدی مورد استفاده قرار می گیرند.
نکته نگران کننده این است که اکثر دستگاه های آلوده به Hajime در ایران، ویتنام و برزیل قرار دارند. کسپرسکی از کاربران خواسته که رمز عبور تجهیزات خود را به گونه ای تعیین کنند تا با روش بروت فورس قابل شناسایی نباشد، ضمن اینکه آپدیت فِرمور نیز می تواند مانع از نفوذ این بدافزار شود.
گفتنیست نخستین نشانه های Hajime در اکتبر 2016 مشاهده شد، اما پس از آن توسعه دهندگان دیگر کد حمله را درون بدافزار قرار ندادند و صرفاً ماژول انتشار آن را استفاده کردند. بنابراین بات نت متشکل از دستگاه های آلوده به Hajime روز به روز بزرگ تر می شود، اما نگرانی اصلی کارشناسان حوزه امنیت این است که نمی دانند هدف اصلی تشکیل این ارتش سایبری چیست و چه زمانی مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
به نظر من این کسپرسکی چون ایران در حال توسعه است بهش چسپیده تا مجبور کنه از محصولاتش استفاده کنیم
اون وقت رمز های پیشنهادی کسپراسکای برای استفاده شامل چه ویژگی هایی میشه؟؟
کسایی که از میکروتیک استفاده میکنند گاهی کنسول هم چک کنند . من هر موقع چک کردم چندین حمله رو لاگ گرفته بود با آی پی های روسیه
به نظر من بهترین کار تغییر پورت های پیش فرض هست
ایرانیا کجا از وسایل منزل ک به اینترنت کصل باشه استفاده میکنن جز گوشی و لپ تاب والا ن تلویزیون و ن یخچال و هیچ چیز دیگه ای ایرانیا اینرتنتی و وایرلس استفاده نمیکنن ک خطر بدافزار تهدید کنه
اکثر خونه ها تلویزیون هوشمند هست
باشن عزیز تلویزیون هوشمند این تلویزیون ها به اینترنت ک وصل نیستن ک بخوان میروسی بشن
یچی مثل اکستاکسنت جدید ؟ ?