ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

تولید گاز طبیعی از فاضلاب؛ مصرف سوخت دیزل در پورتلند آمریکا متوقف می شود

شهر پورتلند در ایالت اورگن (Oregon) آمریکا به راهکار جدیدی برای جایگزینی سوخت دیزل متوسل شده است. مسئولین این شهر می خواهند گاز متان حاصل از فاضلاب شهری را به گاز طبیعی و تجدیدپذیر تبدیل ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۸:۰۰

شهر پورتلند در ایالت اورگن (Oregon) آمریکا به راهکار جدیدی برای جایگزینی سوخت دیزل متوسل شده است. مسئولین این شهر می خواهند گاز متان حاصل از فاضلاب شهری را به گاز طبیعی و تجدیدپذیر تبدیل نمایند؛ بدین ترتیب کامیون ها در آینده بر پایه فضولات انسانی و پساب به حرکت در می آیند.

موتورهای دیزل یکی از مهم ترین منابع آلودگی محیط زیست در سرتاسر دنیا هستند.

موتورهای دیزل در سرتاسر جهان برای جابجایی کالا، به کار انداختن تجهیزات مختلف و تولید برق استفاده می شوند، اما در مقابل، همواره به عنوان یکی از مهم ترین عوامل آلودگی های زیست محیطی مطرح بوده اند. تحقیقات نشان می دهد گازهای آلاینده حاصل از سوخت دیزل با سرطان، بیماری های قلبی-عروقی و اختلالات تنفسی، مه دود و تغییرات اقلیمی ارتباط دارند. علاوه بر این، با مشکل محدودیت منابع نیز روبرو هستیم. به همین دلیل شهرهایی همچون پورتلند به دنبال گزینه های پاک تر و ماندگار تر برای جایگزینی این سوخت هستند.

اوایل ماه جاری میلادی شورای شهر پورتلند به اتفاق آرا پروژه بازیابی متان را تأیید کرد که در سال، باعث کاهش مصرف 1.34 میلیون گالن سوخت دیزل خواهد شد و انتشار گازهای گلخانه ای را نیز به میزان 21 هزار تن در سال کاهش خواهد داد. درآمد سه میلیون دلاری در سال و تأثیر منفی بسیار ناچیز بر محیط زیست در مقایسه با فرایندهای استحصال و مصرف گاز طبیعی نیز از جمله دیگر مزایای این طرح به شمار می روند.

البته پورتلند نخستین شهری نیست که قصد دارد از پساب و فاضلاب شهری به عنوان منبع انرژی استفاده کند. نیویورک هم در نظر دارد بیش از 1.3 میلیارد گالن فاضلاب روزانه اش را به شکل جامد درآورده و از آن برای تولید متان و بوتانول بهره گیرد. همچنین پروژه هایی برای تبدیل پساب به آب آشامیدنی و نوشیدنی های مختلف نیز در سرتاسر جهان در حال اجراست. به نظر می رسد این منبع انرژی نه چندان مطبوع، در آینده کمک شایانی به رفع معضل های زیست محیطی نوع بشر خواهد کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • vahid nosrati
    vahid nosrati | ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

    هر ایرانی یک پمپ گاز خخخخخ

مطالب پیشنهادی