دوباره ایران ؛ حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران انتخاب شد
پس از هفته ها رقابت انتخاباتی نفس گیر، سرانجام مردم ایران با رای خود حسن روحانی را به عنوان رئیس جمهور دولت دوازدهم انتخاب کردند. حسن روحانی که در سال ۹۲ با بیش از ۱۸ ...
پس از هفته ها رقابت انتخاباتی نفس گیر، سرانجام مردم ایران با رای خود حسن روحانی را به عنوان رئیس جمهور دولت دوازدهم انتخاب کردند.
حسن روحانی که در سال ۹۲ با بیش از ۱۸ میلیون رای توانسته بود برای نخستین بار رئیس جمهور شود، در دور دوم و با اتکا به عملکرد ۴ سال گذشته اش توانست با بیش از ۲۳.۵ میلیون رای (۵۷ درصد آرا)، رقبای خود را پشت سر گذارد.
تعداد رای دهندگان در این دوه بیش از ۴۱.۲ میلیون بوده که مشارکتی بی سابقه در تاریخ انتخابات ریاست جمهوری ایران به شمار می رود و حالا حسن روحانی با اتکا ۲۳.۵ میلیون رای، از بیشترین پشتوانه مردمی برخوردار است.
میزان آرای کسب شده در انتخابات ۹۶ به تفکیک هر نامزد به شرح زیر است:
- روحانی: ۲۳ میلیون و ۵۴۹ هزار و ۶۱۶ رای
- رئیسی: ۱۵ میلیون و ۷۸۶ هزار و ۴۴۹ رای
- میرسلیم: ۴۷۸ هزار و ۲۱۵ رای
- هاشمی طبا: ۲۱۵ هزار و ۴۵۰ رای
درباره حسن روحانی
حسن روحانی متولد سال ۱۳۲۷ در سرخه سمنان است. او یادگیری دروس دینی را در سال ۱۳۴۰ و در حوزه عملیه قم آغاز کرد و همزمان با تحصیلات حوزوی خود به دانشگاه تهران نیز راه یافت و توانست در سال ۱۳۵۱ مدرک لیسانس خود را در رشته حقوق قضایی دریافت کند.
روحانی سپس در بریتانیا تحصیلات خود را ادامه داد و سرانجام در سال ۱۳۷۷ مدرک دکترای رشته حقوق اساسی را از دانشگاه کلدونین گلاسگو (واقع در اسکاتلند) دریافت کرد. «انعطاف پذیری احکام اسلام» عنوان پایان نامه او در مقطع دکترا بوده است.
روحانی در سال ۱۳۵۹ و از حوزه انتخابیه سمنان به مجلس راه یافت و در پنج دوره و به مدت ۲۰ سال در مجلس حضور داشت. نایب رئیسی اول مجلس، ریاست کمیسیون دفاع و کمیسیون سیاست خارجی از جمله فعالیت های وی در این مدت بوده اند.
روحانی در ادامه و در سال ۱۳۶۸ به عنوان نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی منصوب شد و به مدت ۱۶ سال به عنوان دبیر این شورا فعالیت کرد.
تا ۱۴۰۰
حسن روحانی در ۴ سال گذشته، اقدامات مهمی را به خصوص در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به انجام رساند و همانطور که خود نیز در کمپین انتخاباتیش اشاره کرد، در برابر فیلترینگ شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام و اینستاگرام مقاومت کرد.
روحانی در طول سال های گذشته توانست فضای نسبتا مناسبی را برای شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها فراهم آورد و با برجام امکان ارتباط با جامعه بین الملل را فراهم سازد.
حال باید دید که برای ۴ سال آینده چه برنامه هایی را در سر دارد. آیا وعده رفع تحریم های غیر هسته ای که در مناظرات مطرح شد برآورده می شود تا بدین شکل شرکت های ایرانی بتوانند ارتباط بین المللی قوی تری را برای خود ترسیم کنند؟ آیا فیلترینگ سرویس های مثل توییتر برطرف می گردد؟
روحانی حالا یکی از محبوب ترین رئیس جمهور های تاریخ ایران است. این محبوبیت بی شک می تواند پشتوانه ای کلیدی جهت اجرای برنامه ها باشد، اما به همان میزان مسئولیتی سنگین را نیز بر روی دوش رئیس جمهور و کابینه اش قرار می دهد.
شما از حسن روحانی در ۴ سال آینده چه انتظاراتی دارید؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ما از حسن روحانی تا چهار سال آینده انتظار همکاری با رهبرو ملت رو داریم نه همکاری با غربی ها.
درسته که با روحانی همون آشه و همون کاسه.
ولی با رئیسی دیگه نه آش بود و نه کاسه!
(دیجیاتو جان یه hint برای کلید انتر بذار توی فرم کامنت)
مفتخرم به داشتن هموطنی چون شما
هنوز بچه ای
به نظر من وظيفه همگانى ماست كه رأى بديم. مهدى خان بابا از بزرگان چپ در رأى گيرى شركت كرد اما بعضى فقط برأى اينكه روشفكر باشن رآى نميدن. البته عده اى هستن كه به رأى دادن اعتقادى ندارن و نظرشون به هر حال محترمه و قضاوت نميكنيم. خدا كنه اقا روحانى ازادى بيانو بيشتر كنه و اجازه چاپ كتاب ها بيشتر و روزنامه ها آزاد تر در عين حفظ ارزش و هنجارهارو بده
پیروزی انتخابات ریاست جمهوری رابه دکتر حسن روحانی و ملت غیور ایران تبریک میگم.