ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

صرفه جویی ۲۵۰ میلیون دلاری با هوش مصنوعی برای مقابله با بیماری گیاهان زراعی

همانطور که احتمالاً می دانید عوامل خسارت زای گوناگونی همیشه محصولات کشاورزی را تهدید کرده و از همین رو لازم است تا راهکارهای مقابله با آنها همواره به روز باشند. حال کمپانی «Monsanto» که پیشتر ...

حسام الدین جعفری
نوشته شده توسط حسام الدین جعفری | ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۵

همانطور که احتمالاً می دانید عوامل خسارت زای گوناگونی همیشه محصولات کشاورزی را تهدید کرده و از همین رو لازم است تا راهکارهای مقابله با آنها همواره به روز باشند. حال کمپانی «Monsanto» که پیشتر با انتقادهای فراوانی پیرامون استفاده از راه حل های تکنولوژی محور در کشاورزی مواجه بود، در تازه ترین تلاش خود ممکن است بتواند آینده این صنعت را دگرگون کند.

گفتنی است شرکت مذکور هم اکنون با کمپانی «Atomwise» مشارکت کرده تا با بهره گیری از هوش مصنوعی بتوانند به سرعت مولکول هایی را شناسایی کنند که قادرند از گیاهان در مقابل بیماری ها و آفات محافظت کنند.

بهره مندی از هوش مصنوعی می تواند به صرفه جویی در زمان و هزینه های لازم در این حوزه منجر شود

لازم به ذکر است در روش جدید دیگر لازم نیست مولکول ها یکی پس از دیگر مورد آزمایش قرار گرفته و کنار گذاشته شوند بلکه «Atomwise» از یادگیری عمیق برای پیش بینی احتمال مناسب بودن مولکول ها جهت اهداف مورد انتظار بهره خواهد برد.

باید گفت با استفاده از این روش لیست کاندیدهای مولکولی برای آزمایش روی محصولات کشاورزی به شکل محسوسی کاهش می یابد و همین امر می تواند منجر به یک صرفه جویی عظیم در زمان و هزینه های مورد نیاز شود.

نمایندگان کمپانی «Monsanto» در همین رابطه اذعان داشته اند که روش های معمول حفاظت از محصولات زراعی در مقابل بیماری ها و آفات برای ورود به بازار حدود 11 سال زمان و صرف سرمایه ای 250 میلیون دلاری نیاز خواهند داشت. از همین رو بهره مندی از هوش مصنوعی می تواند به کمپانی ها در جهت سوددهی سریع تر کمک کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی