تکلیف وزارت علوم بالاخره مشخص شد؛ رأی اعتماد مجلس به غلامی
دکتر منصور غلامی گزینه پیشنهادی برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شد تا از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد بگیرد و متصدی این وزارتخانه حساس شود. موافقت نمایندگان ملت با غلامی بلاتکلیفی سه ماهه ...
دکتر منصور غلامی گزینه پیشنهادی برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شد تا از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد بگیرد و متصدی این وزارتخانه حساس شود. موافقت نمایندگان ملت با غلامی بلاتکلیفی سه ماهه یکی از کلیدی ترین پست های کشور را پایان داد.
غلامی با 180 رأی موافق، 82 رأی مخالف و 14 رأی ممتنع از مجموع 276 رأی اخذ شده توانست مجوز ورود به وزارت علوم را دریافت کند.
روحانی امروز در مجلس و در دفاع از دکتر غلامی گفت دولت هیچگاه بر سر آزادی دانشگاه و امنیت دانشجویان معامله نمی کند و به همین دلیل با وزیر پیشنهادی علوم شرط کرده است که محیط دانشگاه از آنِ همه ی دانشجویان، احزاب، جناح ها و تفکرهای مختلف باشد.
به گفته رئیس جمهور کشورمان، اعتراضات روزهای اخیر نشان داد که فضای جامعه و به خصوص دانشگاهیان نسبت به آینده و سرنوشت دانشگاه و علم و پژوهش کشور حساسیت دارد و ثابت کرد که دانشگاه زنده است، اساتید فعال هستند و به سرنوشت خود توجه دارند.
غلامی متولد سال 1332 است و اکنون 64 سال سن دارد. او در شهر بهار، یکی از شهرهای استان همدان به دنیا آمده و در سال 1355 مدرک کارشناسی خود را در رشته «ترویج و آموزش کشاورزی» از مدرسه عالی کشاورزی همدان دریافت کرده است.
دکتر غلامی پس از دریافت مدرک کارشناسی به عضویت جهاد سازندگی همدان درآمد و طی سال های 1360 تا 1362 سرپرستی دانشکده کشاورزی شهرکرد را بر عهده داشت.
تحصیلات مقطع کارشناسی ارشد غلامی در دانشگاه تربیت مدرس تهران و در رشته «علوم باغبانی» ادامه یافت و در سال 1364 فارغ التحصیل شد. وی برای ادامه تحصیل، کشور استرالیا را برگزید و در سال 1374 موفق به اخذ مدرک دکترای تخصصی (PhD) از دانشگاه آدلاید این کشور شد.
از جمله سوابق اجرایی دکتر غلامی پس از بازگشت به ایران می توان به معاونت اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا (1375 الی 1376) و ریاست دانشگاه بوعلی سینا (1376 الی 1383) اشاره کرد.
غلامی خودش را از بنیانگذاران انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها در سال 1366 می داند و بیش از 16 سال مسئول انجمن اسلامی مدرسین در حوزه همدان بوده است. او که در دولت های نهم و دهم مسئولتی نداشت، در سال 1393 دوباره به ریاست دانشگاه بوعلی سینا برگزیده شد.
وزیر پیشنهادی علوم در برنامه هایش از لزوم ایجاد فضای باز سیاسی و شاداب در دانشگاه ها گفته و اظهار داشته که در دوره مدیریت او هیچ دانشجویی به خاطر فعالیت سیاسی تنبیه انضباطی نشده است. وی اشتغال دانشجویان در زمان تحصیل و پس از آن را یکی از اولویت های وزارت علوم می داند و به پیوند بین صنعت، دانشگاه و جامعه اعتقاد دارد.
حال باید دید علی رغم مخالفت گسترده جامعه دانشگاهی، آیا غلامی می تواند در این پست کلیدی موفق ظاهر شود یا خیر.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یکی مثل آذری جهرمی رو انتخاب می کردند
چقدر مرتبط هستند .....جالبتر اینه که ایشون بیان راجع به علومی مثل پرستاری...پزشکی...واز این دست ها نظر بدن!!!!!
واقعا موجودی کم بود که ایشون انتخاب شدند؟
البته رشته های علوم پزشکی تحت وزارت بهداشت و درمان هست
یکی بگهه بخداا
من دانشجوی دانشگاه آزاد که رسما سوختم رفت؛ چون رسما با این انتصاباتشون دانشگاه آزاد رو قبضه کردن! ولی امیدوارم زیر حرفش نزنه و راه فرجی دانا رو ادامه بده، معین و توفیقی پیشکشش
بله و همچنان جوانان شايسته و تحصيل كرده جايي در اين دولت ندارن و نخواهند داشت،اين افراد تحصيل كرده هستند البته شكي نيس:/ ولي تا الان با افراد مسن كشور پيشرفتي نداشته و حتي سقوط ازاد كرده،حقيقتا بايد از جوانان توانمند هم استفاده كنند(ايده هاي امروزي بهتر از افكار قديميست)
هر وقت عمو جانی مو درآورد،اینا هم به جوونا میدون میدن?
ناراحت نشو دوست عزیز!بعد پایان دوره روحانی، باید خواه یا ناخواه یه تحول و جوونگرائی اساسی صورت بگیره
از کجا معلوم که یکی بدتر از روحانی و محمود نصیبمون نشه؟
مردم ایران اگه عاقل باشن هیچ وقت از یه سوراخ دوبار گزیده نمی شن این یه مورد؛ مورد بعد هم تو خودت یه نگاه به سن و سال اغلب مسئولامون بندازی، متوجه خواهی شد باید تحول و جوون گرائی صورت بگیره
مسولین میرن....آقازاده ها میان....
چرا یکی مثل آذری جهرمی نباشه واقعا؟