با پنج جایگزین برتر گوگل کروم آشنا شوید
مرورگرها پنجره هایی هستند که با باز کردنشان جهان وب به رویمان گشوده می شود. تخت حکمرانی این جهان بزرگ نیز فعلا در انحصار گوگل و مرورگر کروم این شرکت است. آن ها با سرعت ...
مرورگرها پنجره هایی هستند که با باز کردنشان جهان وب به رویمان گشوده می شود. تخت حکمرانی این جهان بزرگ نیز فعلا در انحصار گوگل و مرورگر کروم این شرکت است. آن ها با سرعت عجیبی در این محیط به پیش می روند و رقیبان خود را یک به یک از گردونه رقابت خارج می کنند.
اما این دلیل نمی شود که دیگران دست از رقابت بکشند. گوگل پیوسته در حال تعقیب است و هر روز با چالش های جدیدی از سوی توسعه دهندگان دیگر رو به رو می شود. البته گوگل کروم با تمام محبوبیتش بی مشکل هم نیست و شاید همین مسائل کوچک و بزرگ آن، کاربران را به سمت مرورگرهای دیگر بکشاند.
با این حال، آیا واقعا جایگزین مناسبی برای این حکمران بلامنازع دنیای وب وجود دارد؟ البته که وجود دارد و در ادامه این مطلب به معرفی پنج مورد از بهترین های آن ها می پردازیم. پس دیجیاتو را در ادامه این مطلب دنبال کنید تا از پنج مرورگر قدرتمند دیگر با خبر شوید.
۱) Colibri (ویندوز و مک): مرورگری بدون تب
معرفی تب ها، دنیای مرور اینترنت را متحول کرد. اما توسعه دهنده های Colibri تصمیم گرفتند به دوران گذشته بازگردند و رویکرد مینیمالیستی خود را به جهان وب عرضه کنند.
شایان ذکر است که همین رویکرد مینیمالیستی باعث سبکی Colibri نیز شده تا شاهد یکی از روان ترین مرورگرهای حال حاضر باشیم. با اینکه Colibri ظاهر زیبایی دارد اما در رابط کاربری آن هیچ المان خاصی دیده نمی شود.
از طرفی تایتل بار کوچک Colibri، قهرمان آن است و بار تمام مسولیت های این مرورگر را به دوش می کشد. مینیمال بودن Colibri روی نحوه کار کردن با آن نیز تاثیر مثبتی گذاشته و تنها با یک کلیک روی آیکون جستجو، امکان دسترسی به جستجوگر گوگل و یا هر سایت دیگری فراهم می شود.
Colibri همچنین قادر به ذخیره لینک ها نیز هست و به شما اجازه می دهد که از لینک های مختلف لیستی کاربردی و جمع و جور بسازید. این ویژگی جالب، از خیلی جهات از بوکمارک کردن لینک ها جذاب تر است و در بعضی مواقع حتی کاربردی تر از آن ظاهر می شود.
۲) Firefox Focus (اندروید و iOS): ایمن و سبک
مرورگرهای موبایل، گاهی اوقات پر می شوند از ویژگی های عجیب و غریبی که اصلا به درد کاربر نمی خورند. در اکثر مواقع توسعه دهندگان در این قضیه به شدت افراط می کنند و تجربه کاربری را نابود و فدای ویژگی های تازه می کنند.
اما بر خلاف تمام مرورگرهای شلوغ و ناکارآمد، Firefox Focus رویه متفاوتی در پیش گرفته و به دنبال آن است که وبگردی کاربران را سبک و ایمن تر کند. Firefox Focus از اصلی ترین ویژگی Colibri نیز وام گرفته و همانند آن مرورگری بدون تب است.
با این حال مهمترین ویژگی فوکس، امن بودن آن است. هیچ پسورد یا تاریخچه ای در آن ذخیره نمی شود و از همه مهمتر به طور خودکار ترکرهای شخص ثالث را بلاک می کند. به همین منظور تاریخچه جستجوهای شما از دسترس شرکت هایی مانند گوگل و آمازون دور می ماند.
لینک دانلود Firefox Focus برای اندروید | لینک دانلود Firefox Focus برای iOS
۳) Cocoon (ویندوز و مک): بهترین در امنیت
Cocoon در ابتدا خود را به عنوان یک افزونه امنیتی برای فایرفاکس معرفی کرد. اما گویا دوران به کام توسعه دهنده های این شرکت چرخیده و حالا آن ها توانسته اند با گسترش کارشان، مرورگر خود را داشته باشند.
خوشبختانه رویه کاری توسعه دهندگان Cocoon در طی این سال ها تغییر نکرده و هنوز آن ها امنیت را به هر چیز دیگر ترجیح می دهند. به زبان ساده آن ها آمده اند تا بستر امنی برای وبگردی های روزانه کاربران فراهم کنند.
البته برای دسترسی به ویژگی های امنیتی Cocoon، ابتدا باید یک حساب کاربری ایجاد کنید. سپس کافیست تا روی کلید پاور کلیک کنید تا تمام ویژگی های امنیتی این مرورگر یک جا در اختیارتان قرار بگیرد.
به واسطه همین ویژگی های امنیتی، Cocoon تمام دیتاهای در جریان را رمزنگاری می کند و مانع از به سرقت رفتن اطلاعات شما می شود. علاوه بر این، در داخل مرورگر یک آنتی ویروس نیز تعبیه شده تا هیچ بدافزاری مجال ورود به کامپیوتر کاربر را پیدا نکند.
۴) Addap’s (ویندوز، مک و لینوکس): مرورگری برای پژوهش
به جای اینکه کروم را به یک قطب پژوهشی برای تحقیقات خود تبدیل کنید، بهتر است به سراغ Addap’s بروید. Addap’s مرورگر جدیدی است که به منظور همین کار طراحی شده و سعی دارد با امکانات تازه اش، مسیر تحقیقاتی شما را آسان تر کند.
در همین راستا Addap’s از شما می خواهد تا برای مدیریت کارهایتان، بردهای مختلف بسازید. هر برد در اصل کانواسی منحصر به فرد است که می توان آن را به یک مرورگر مستقل و کوچک تبدیل کرد.
اندازه هر یک از این پنجره ها قابل تغییر نیز هست و می توان آن ها را به هر جایی از صفحه انتقال داد. از این رو می توان هر یک از این بردها را به نتایج مورد نظر برای تحقیق های مختلف تخصیص داد و امر پژوهش را با نظم بیشتری پیش برد.
لینک دانلود Addap’s برای ویندوز | لینک دانلود Addap’s برای مک | لینک دانلود Addap’s برای لینوکس
۵) Brave (ویندوز، مک، لینوکس، اندروید و iOS): وبگردی بدون تبلیغات
این روزها تبلیغات به یک مشکل اساسی برای کاربران تبدیل شده اند و خلاص شدن از شرشان هم دردسرهای زیادی دارد. در برخی اوقات تبلیغات حسابی روی اعصاب می روند و تجربه وبگردی های روزانه را به کلی خراب می کنند.
حتی بعضی مواقع باعث می شوند که دیگر به سراغ یک سری وبسایت مفید نرویم. آن هم فقط به خاطر چند تبلیغ عجیب که مدام روی صفحه ظاهر می شوند. اما با تمام این تفاسیر، گویا یک نفر هست که جواب حل این مشکل را در مشتش دارد.
برندن آیک، بنیانگذار موزیلا، اعتقاد دارد که راه حل کنار زدن تمام تبلیغات در نصب مرورگر Brave خلاصه می شود. بریو تقریبا همه ترکرها را متوقف می کند و مانع از نمایش تبلیغات مخرب می شود. به نوعی قبل از اینکه وارد سایتی بشوید، Brave آن را شناسایی می کند و تمام تبلیغات موجود در آن را بلاک می کند.
لینک دانلود Brave برای ویندوز | لینک دانلود Brave برای مک | لینک دانلود Brave برای لینوکس
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بهترین مرورگر تو پی سی vivaldi و تو اندروید کروم هست
بهترین جایگزینش بعدازمرورگرکروم،کروم بتااست
حتما cyberfox رو امتحان کنید عالییه
اگر سخت افزارتون توانایی داره استفاده از غیر کروم یا فایرفاکس فقط می تونه دلیل شخصی داشته باشه