مدرن ترین تکنولوژی اتوبوس سازی جهان؛ معرفی اتوبوس برقی 7900 توسط ولوو
دپارتمان اتوبوس شرکت ولوو که با نام ولووباس نیز شناخته می شود در سال 1968 از شرکت ولوو جدا شده و اعلام استقلال کرده است. این شرکت به تازگی نسخه جدیدی از اتوبوس های کاملا ...
دپارتمان اتوبوس شرکت ولوو که با نام ولووباس نیز شناخته می شود در سال 1968 از شرکت ولوو جدا شده و اعلام استقلال کرده است. این شرکت به تازگی نسخه جدیدی از اتوبوس های کاملا الکتریکی خود را رونمایی کرده است.
این وسیله نقلیه که با نام ولوو 7900 الکتریکی شناخته می شود، نسبت به اتوبوس های الکتریکی قبلی از پکیج باتری قوی تر و پر ظرفیت تری برخوردار بوده و بنابراین مسافت بیشتری را نیز با یک بار شارژ می تواند بپیماید.
این افزایش ظرفیت در واقع بر روی کارایی محصول نیز تاثیر به سزایی گذاشته و امکان استفاده از آن را در مسافت های طولانی تر فراهم کرده است.
در حال حاضر این اتوبوس با سه پکیج باتری با ظرفیت های متفاوت 150، 200 و 250 کیلووات ساعت ارائه می شود. بالاترین ظرفیت این باتری ها قادر است که در یک بار شارژ مسافتی در حدود 200 کیلومتر را طی کند.
ولووباس توضیح داده است که این اتوبوس ها با استفاده از سوکت های شارژ ترکیبی CCS Combo plugs و OppCharge interface شارژ می شوند.
امکان شارژ سریع و رقابتی ای که در نسخه های قبلی ولوو 7900 الکتریکی نیز به چشم می خورد از طریق سوکت OppCharge امکان پذیر است.
قابلیت شارژ به وسیله سوکت های CCS که در این نسخه از اتوبوس برقی 7900 دیده می شود در واقع استانداردی است که در اروپا پیاده سازی شده و امکان شارژ به وسیله کابلی که از شبکه های برقی گرفته می شود را فراهم می کند.
اولین حضور این خودرو در نمایشگاه بین المللی اتوبوس در بلژیک در اواخر مهر صورت پذیرفت. انتظار می رود که این اتوبوس های برقی که در واقع نسخه به روز رسانی شده مدل های قبلی است در اواخر سال 2018 به مشتریان تحویل داده شود.
تولید و عرضه اتوبوس های کاملا برقی، راه حل جدیدی از شرکت ولووباس است. این شرکت معتقد است که به واسطه بهره مندی از این اتوبوس ها می توان هزینه ها را تنها به تعمیر ماهیانه خودرو و باتری محدود کرد.
در ادامه برخی از مشخصات و ویژگی های نسخه جدید اتوبوس الکتریکی 7900 را عنوان خواهیم کرد:
- قوای محرکه تمام الکتریکی به همراه 2 عدد اکسل 12 متری
- ارتفاع کم و سه عدد درب خروجی
- سروصدای حداقلی
- کاهش 80 درصدی مصرف انرژی نسبت به اتوبوس های گازوئیلی مشابه
- در دسترس بودن 3 پکیج باتری متفاوت با ظرفیت های 150، 200 و 250 کیلووات ساعت
- امکان شارژ با سکوت های OppCharge و CCS (باتری 250 کیلووات ساعتی تنها قابلیت شارژ با سوکت CCS دارد.)
- امکان طی کردن 200 کیلومتر مسافت در یک بار شارژ (با در نظر گرفتن شرایط جاده و نحو رانندگی)
- برخورداری از سیستم پیشرفته هدایت خودرو ولوو (VDS)
- بهره مندی از سیستم های ایمنی عابر پیاده و تشخیص دوچرخه سوار (به صورت آپشنال و اختیاری)
هاکان آگنوال، رئیس شرکت ولووباس در مصاحبه با خبرگزاری ها توضیح داد که عرضه این خودروها به بازار یک قدم بسیار مهم در راستای تقویت وسایل نقلیه تولیدی ماست. این اتوبوس های برقی به مشتریان ما حداکثر انعطاف پذیری را ارائه می دهند.
با بکار بردن پکیج های باتری پرظرفیت تر در آن ها ما شاهد خواهیم بود که در ساعات شلوغی و اوج مصرف دیگر احتیاجی به شارژ کردن منابع برقی نبوده و اتوبوس ها می توانند بدون توقف برای شارژ به طور مداوم خدمت رسانی کنند.
حتی در مسیرهای کوتاه برد کارایی وسیله نقلیه در طول روز به حداکثر رسیده و باتری می تواند در طول شب شارژ شود.
وی در ادامه بیان کرد که هم زمان با افزایش روز افزون تقاضا برای طراحی و تولید اتوبوس های برقی در اروپا و سایر نقاط جهان، ما می می توانیم ناوگان حمل و نقل عمومی را در شهر ها ارائه دهیم که نسبت به نمونه ها قبلی پایدارتر و کارآمد تر بوده و به صورت بیصدا و کم هزینه فعالیت می کند.
جانی لیدمن، مدیر فروش ولووباس در اروپا توضیح داد که خریداران این اتوبوس ها می توانند سوکت شارژ های مناسب با شرایط خود را انتخاب کنند. به عنوان نمونه سوکت هایCCS برای شارژ به وسیله کابل های شبکه های برق به خصوص زمانی که وسایل نقلیه در پارکینگ یا مکان دیگری پارک شده اند مناسب است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
کی فکر رشو میکرد این ماشین برقی یا که بچه بودیم سوارش میشدیم روزی نسخه بزرگترش بشه آینده صنعت خودرویه دنیا
من همیشه میدونستم. از بچه گی سوالم این بود چرا ماشین ها برقی نیستن. چون اسباببازی هام ماشین و قطار برقی بودن
من از دولت:چرا باید وسط این همه دود بپوسیم؟؟
دولت:چون نفت داریم
اتوبوس های تو ایران هنوز قرقرقر صدای تراکتور میدن از بغل دستت رد میشن حالت بهم میخوره از بوی دود تا ته حلقت میره