ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کسب و کار

آیا بین میزکار نامرتب و خلاقیت ارتباطی وجود دارد؟

اگر در فیلم های سینمایی به اتاق کار دانشمندان یا هکرهای خلاق دقت کرده باشید متوجه نامرتب بودن آنها شده اید، این مساله ممکن است کمی در فیلم ها اغراق شده باشد اما تا حدودی ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۰

اگر در فیلم های سینمایی به اتاق کار دانشمندان یا هکرهای خلاق دقت کرده باشید متوجه نامرتب بودن آنها شده اید، این مساله ممکن است کمی در فیلم ها اغراق شده باشد اما تا حدودی واقعیت دارد.تاکنون مطالعات بسیاری در مورد معایب به هم ریختگی در محیط کار صورت گرفته و اغلب آنها بر نکاتی منفی مانند محدود شدن بازدهی ذهنی، عدم تمرکز، افزایش اضطراب و کارایی پایین در چنین محیط هایی تاکید کرده اند.

بر این اساس بسیاری از شرکت ها کارکنان خود را به حفظ نظم و پرهیز از شلختگی در محیط و حتی میزکارشان تشویق می کنند با این حال مطالعات محدودی نیز روی دیگر سکه را نشان داده و از افزایش خلاقیت در چنین محیط هایی سخن گفته اند.

نتایج این تحقیقات نشان داده که یک محیط نامرتب به تفکر خارج از چارچوب های متداول کمک کرده و احتمال دستیابی به راه حل های خلاقانه را افزایش می دهد.«جوزف ردن» استادیار بازاریابی دانشکده مدیریت دانشگاه «کارلسون مینه سوتا» که در این زمینه تحقیق کرده می گوید:

اگرچه یک محیط کاری مرتب باعث پیدا کردن ساده تر لوازم شده و فضای بیشتری را برای کارکنان فراهم می کند اما از طرف دیگر به کاهش خلاقیت منجر می شود.

خلاقیت مستلزم خارج شدن از قراردادها و سنت های جاری است و  محیط های به هم ریخته با عبور از قالب های فکری متداول به ایجاد بینش های تازه کمک می کنند.

با توجه به مطالب فوق می توان نتیجه گرفت که کار کردن در هر یک از این محیط ها از مزایا و معایب خاص خود برخوردار است. برای مثال در صورتی که وظایفی از قبیل پر کردن فرم های حسابداری یا برآورد هزینه ها را که نیازمند دقت بالا است پیش رو دارید، بهتر است ابتدا میز کار خودر ا مرتب کنید.

از طرف دیگر اگر به دنبال تغییر پروسه های جاری و راه های افزایش کارایی هستید یا قرار است برای چالش های پیش روی شرکت راه حلی را پیدا کنید، ممکن است محیط کاری نه چندان مرتب برای شما بهتر باشد.

گفتنی است پیش از این نیز دانشگاه «خرونیخن» هلند با انجام تحقیقاتی به این نتیجه رسیده بودند که محیط های شلوغ و نامرتب به افزایش خلاقیت افراد منجر می شوند.

اگر شما هم جزو افرادی هستید که همیشه به خاطر نامرتب بودن میزکار مورد شماتت مدیر و همکارانتان قرار می گیرید، از این به بعد می توانید افزایش خلاقیت را بهانه این کار کنید.

INC
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • مُلّا ممد
    مُلّا ممد | ۴ آذر ۱۳۹۶

    خب اونایی ک ضریب هوشیشون بالاس شلوغ هم باشه مشکلی پیش نمیاد، ولی وایه بقیه ممکنه احساس گیج شدن و زیاد بودن و تلنبار شدن بهشون دست بده ک در اخر باعث نا امیدی میشه!
    البته وایه همه اینجوری نیست

  • мσнαммα∂.α.ʝ
    мσнαммα∂.α.ʝ | ۴ آذر ۱۳۹۶

    من یک میز کار شلوغ رو ترجیح میدم

  • aryan hasanzadeh
    aryan hasanzadeh | ۴ آذر ۱۳۹۶

    من همه وسایلامو پهن کردم کف اتاق بلکه خلاق تر شم

  • kevin
    kevin | ۴ آذر ۱۳۹۶

    معمولش اینه که بیشتر گیج میشه آدم

مطالب پیشنهادی