تست DNA جدید، تشخیص سرطان سینه را از یک سال زودتر ممکن می کند
دانشمندان اخیرا تست DNA جدیدی توسعه داده اند که ممکن است بتواند سرطان سینه را یک سال زودتر از روش های فعلی تشخیص دهد. تغییرات در بخش هایی از DNA که دانشمندان با نام EFC#93 از ...
دانشمندان اخیرا تست DNA جدیدی توسعه داده اند که ممکن است بتواند سرطان سینه را یک سال زودتر از روش های فعلی تشخیص دهد.
تغییرات در بخش هایی از DNA که دانشمندان با نام EFC#93 از آن یاد کرده اند، حاوی برخی علایم و نشانه های اولیه مربوط به سرطان سینه است.
این تغییرات ظاهرا قبل از آنکه سرطان در افراد به مرحله ای برسد که درون بافت های سینه قابل تشخیص باشد درون خون نمایان می گردد.
پژوهشی که در همین رابطه انجام شد نشان داد ۴۳ درصد از زنانی که در خون خود EFC#93 داشته اند، حدودا از سه تا شش ماه قبل ابتلایشان به سرطان سینه بدخیم قابل تشخیص بود. همچنین وجود سرطان در میان ۲۵ درصد دیگر از این جمعیت نیز از شش تا دوازده ماه قبل تایید گردید.
Martin Widschwendter از کارشناسان دست اندرکار این تحقیق که در کالج سلطنتی لندن تدریس میکند در همین رابطه گفته:
برای نخستین بار پژوهش ما شواهدی را در خود داشت که برپایه آنها شواهدی نظیر EFC#93 شاخصی بسیار دقیق برای تشخیص سرطان های بدخیم سینه هستند و به لطف شان می توان این امر را از یک سال قبل تشخیص داد.
همچنین این امر میتواند امکان شخصی سازی روش های درمانی را میسر نماید که حتی در نبود شواهد رادیولوژیکی از سینه نیز بتوان آنها را شروع کرد.
گفتنی است سالانه در حدود ۵۵ هزار مورد سرطان سینه در انگلستان گزارش می شود و این یعنی به طور میانگین از هر هشت زن یک نفرشان در طول حیات خود با نوعی از این سرطان درگیر می شود.
سالانه در حدود ۵۵ هزار مورد سرطان سینه در انگلستان گزارش می شود
این تحقیق چطور انجام شد؟
دانشمندان برای انجام این تحقیق EFC#93 موجود در نمونه های خونی ۴۱۹ فرد مبتلا به سرطان را قبل از شیمی درمانی، بعد از شیمی درمانی و بعد از جراحی دریافت کرده و مورد تحلیل و بررسی قرار دادند.
آنها نشان دادند که تغییر در DNA نمونه های دریافتی قبل از شیمی درمانی می تواند نشانه ای برای تشخیص احتمالی سرطان باشد، حتی اگر سلول های سرطانی در بافت های بدن فرد رویت نشده باشد.
دانشمندان برای تشخیص اینکه آیا EFC#93 می تواند به عنوان نشانه ای برای تشخیص اولیه سرطان مورد استناد قرار بگیرد یا خیر EFC#93 را مورد بررسی قرار دادند و سپس نمونه خون مربوط به ۹۲۵ زن سالم را ارزیابی کردند که در ادامه ۲۲۹ نفرشان به سرطان های بدخیم سینه مبتلا شدند و ۲۳۱ نفر دیگر نیز ظرف مدت سه سال از زمان این بررسی ها به سرطان خوش خیم ابتلا پیدا کردند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
1:05 درست شد متشکرم ??
ساعت 00:53 تلگرام کیا اختلال داره؟ با ایرانسلم
1:05 درست شد ??
خب که چی بشه؟ واقا اونایی که سرتان دارن میرن ملیون ها پول رو خرج درمانشون میکنن درک نمیکنم خب میدونی که درمان نمیشی چرا الکی پول حروم میکنی عمو من پولدار بود زنش سرتان گرفت کل داراییشو خرج عملش کرد اخرشم مرد الانم هیچی نداره
من که سرتان بگیرم دکتر نمیرم
وقتی زود تشخیص داده بشه قابل درمانه..این طرز حرف زدن ناشی از ناآگاهی شما درباره سرطانه
شما فعلا سرطانو درست بنویس تا بعد?